Burcu Esmersoy İnstagram

Burcu Esmersoy İnstagram

Son dakika Burcu Esmersoy instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burcu Esmersoy instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burcu Esmersoy instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burcu Esmersoy İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burcu esmersoy instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 burcu esmersoy instagram haberi bulunmuştur. Tüm burcu esmersoy instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Burcu Esmersoy bikinili dans videosuyla sosyal medyayı salladı!
Burcu Esmersoy bikinili dans videosuyla sosyal medyayı salladı! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy Instagram'dan paylaştığı dans videosuyla olay oldu. Bikinisiyle kamera karşısına geçen Esmersoy'un eğlenceli videoya beğeni yağdı.
14.06.2021 Magazin
Burcu Esmersoy'dan itiraf! 'Ayıp olmasın diye...'
Burcu Esmersoy'dan itiraf! 'Ayıp olmasın diye...' Burcu Esmersoy, Instagram’ı eğlenceli bulduğunu söyledi.
10.11.2019 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilginç poz
Burcu Esmersoy'dan ilginç poz Sunucu Burcu Esmersoy, Instagram hesabından ilginç bir pozla paylaşım yaptı.
6.02.2019 Magazin
Burcu Esmersoy'dan olay paylaşım!
Burcu Esmersoy'dan olay paylaşım! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy’un paylaşımı olay oldu. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı
13.11.2018 Magazin
Sıfır makyaj Burcu!
Sıfır makyaj Burcu! Sunucu Burcu Esmersoy, dün İstinyePark AVM'de görüntülendi.
7.11.2018 Magazin
New York'ta evlendiler!
New York'ta evlendiler! Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile nişanlısı Berk Suyabatmaz, New York Türk Başkonsolosluğunda dünyaevine girdi.
15.05.2018 Magazin
Burcu Esmersoy köşeyi döndü! Servet kazanacak...
Burcu Esmersoy köşeyi döndü! Servet kazanacak... Borsa gibi yatırım enstrümanlarını riskli bulduğu için parasını gayrimenkule yatıran Burcu Esmersoy'un Nişantaşı'nda aldığı ev kentsel dönüşüme girdi.
21.12.2017 Magazin
Burcu Esmersoy sevgilisi ile tatilde!
Burcu Esmersoy sevgilisi ile tatilde! Sunucu Burcu Esmersoy ile iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz, Amerika New York’ta tatil yapıyor.
30.09.2017 Magazin
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın!
Burcu'nun yeni sevgilisi sosyetik bir çapkın! Sunucu Burcu Esmersoy, iş adamı sevgilisi Berk Suyabatmaz hakkında konuştu.
18.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'dan inanılmaz poz!
Burcu Esmersoy'dan inanılmaz poz! Güzel sunucu Burcu Esmersoy’un, “Dünya Güzellerim” isimli televizyon şovunun çekimleri için gittiği Vietnam’da, Kiem Gölü’ne karşı poz verdiği fotoğraflar ortaya çıktı.
13.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy herkese meydan okudu!
Burcu Esmersoy herkese meydan okudu! Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, "Reytingi fazla olanla çok uğraşıyorlar ama beni yıkmak kolay değil." deyip herkese meydan okudu.
4.09.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'un sinema keyfi!
Burcu Esmersoy'un sinema keyfi! Burcu Esmersoy, geçtiğimiz hafta Kanyon'da görüntülendi.
16.08.2017 Magazin
Arda Turan’ın hediyesini kolundan çıkartmıyor!
Arda Turan’ın hediyesini kolundan çıkartmıyor! Burcu Esmersoy'un eski dostu Arda Turan'ın saatini geri vermeye niyeti yok!
7.08.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'un derdini duyan şaşırıyor...
Burcu Esmersoy'un derdini duyan şaşırıyor... Burcu Esmersoy, Instyle Dergisi'ne röportaj verdi.
1.08.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'un yeni imajı!
Burcu Esmersoy'un yeni imajı! Burcu Esmersoy, yeni stiliyle efsane şarkıcı Marliyn Monroe'ye benzetildi.
26.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'u İnek yalayınca şok oldu!
Burcu Esmersoy'u İnek yalayınca şok oldu! Burcu Esmersoy'un, 'Dünya Güzellerim' isimli televizyon şovunun çekimleri için gittiği Hindistan'da ineklerle yaşadığı zor anların fotoğrafları ortaya çıktı.
25.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor
Burcu Esmersoy: Arkadaşım bile evlenme teklif ediyor Burcu Esmersoy evlilik konusundaki fikirlerini bir kez daha dile getirdi.
25.07.2017 Magazin
Burcu Esmersoy: Bavuluma sucuk koyacağım
Burcu Esmersoy: Bavuluma sucuk koyacağım Burcu Esmersoy, Hindistan seyahati öncesi önlemini aldı. Esmersoy, bavuluna 'sucuk' koyacağını söyledi.
4.05.2017 Magazin
Burcu Esmersoy evlenmek istiyor!
Burcu Esmersoy evlenmek istiyor! Tuna Aksu'dan 2 ay önce ayrılan Burcu Esmersoy, ''Bu yıl nikah masasına oturmak ve anne olmak istiyorum. Ancak aşk hâlâ kapımı çalmadı'' dedi.
14.03.2017 Magazin
Burcu Esmersoy'dan olay frikik
Burcu Esmersoy'dan olay frikik Burcu Esmersoy, Instagram sayfasından attığı serbest vuruştan attığı golü yayınladı.
8.05.2015 Futbol
Burcu Esmersoy"dan müthis "frikik"
Burcu Esmersoy"dan müthis "frikik" Güzel sunucu Burcu Esmersoy, ceza sahası dışından frikik kullanarak topu filelere gönderdi.Güzel sunucu Burcu Esmersoy, Instagram'dan paylaştığı gol videosuyla takipçilerini büyüledi.Yaklaşık 20 metreden frikik kullanan Burcu Esmersoy, topu 90'a attı.
21.01.2022 Magazin
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda...
Alişan'dan duygusal paylaşım: İlk konuşması, ilk adımı dün gibi aklımda... Alişan, geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybetmişti. Selçuk Tektaş'ın kızı Eyşan 13 yaşına bastı. Alişan 'kardeşimin emanetleri' dediği yeğeninin doğum gününü Instagram'da paylaştığı fotoğrafla kutladı.
9.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Burcu Esmersoy İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burcu esmersoy instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.