Tülin Şahin Eşi

Tülin Şahin Eşi

Son dakika Tülin Şahin eşi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tülin Şahin eşi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tülin Şahin eşi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tülin Şahin Eşi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tülin şahin eşi gelişmeleri de dahil olmak üzere 54 tülin şahin eşi haberi bulunmuştur. Tüm tülin şahin eşi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülin Şahin'den sonra Bodrum'da böyle yakalandı!
Tülin Şahin'den sonra Bodrum'da böyle yakalandı! Ünlü manken Tülin Şahin'den ayrıldıktan sonra uzun süredir görüntülenemeyen Mehmet Özer, Bodrum'da ortaya çıktı.
7.08.2017 Magazin
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti!
Tülin Şahin'in görüntüsü şoke etti! Tülin Şahin, 12 yıldır evli olduğu ünlü şef Memet Özer'den boşandıktan sonra bir deri bir kemik kaldı.
2.06.2017 Magazin
Tülin Şahin mayısta boşanıyor!
Tülin Şahin mayısta boşanıyor! Ayrılık kararı alan Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in mayıs ayında boşanacağı iddia edildi.
25.04.2017 Magazin
Tülin Şahin'in eşi: 'Ne boşanması, ne ihaneti?'
Tülin Şahin'in eşi: 'Ne boşanması, ne ihaneti?' Ünlü model Tülin Şahin ile boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşen Memet Özer'den şok tepki.
8.04.2017 Magazin
Tülin Şahin ve Mehmet Özer’in ayrılık sebebi ihanet!
Tülin Şahin ve Mehmet Özer’in ayrılık sebebi ihanet! Tülin Şahin ve eşi Mehmet Özer’in üçüncü şahıslar nedeniyle ayrıldığı iddia edildi. Ünlü model 12 yıldır
2.04.2017 Magazin
Fiziği yerine evliliğini bozdu!
Fiziği yerine evliliğini bozdu! Tülin Şahin ile Memet Özer’in 12 yıllık evliliklerini bitirme nedeni ortaya çıktı. Şahin’in vücut ölçüleri bozulmasın diye çocuk planlarını ertelemesi ayrılık getirdi
26.03.2017 Magazin
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı!
Pedro De Noronha eski eşi Tülin Şahin'e velayet davası açtı! Portekizli iş insanı Pedro De Noronha, velayet hakkını kötüye kullanarak 3.5 yaşındaki çocuğunu kendisine göstermediği iddiasıyla ünlü model Tülin Şahin’e velayet davası açtı.
10.05.2023 Magazin
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti
Depremde 100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı!
Kenan İmirzalıoğlu'ndan tokat açıklaması: Will Smith’e hiç yakışmadı! Şimdilerde ikinci kez baba olmaya hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de objektiflere takıldı. Oyuncu, meslektaşı Will Smith’in, Oscar töreninde sunucu Chris Rock’a attığı tokatla ilgili açıklama yaptı.
2.04.2022 Magazin
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor!  'Mahrem fotoğraf' davası...
Tülin Şahin ve Pedro de Noronha arasında sular durulmuyor! 'Mahrem fotoğraf' davası... Manken Tülin Şahin, eski sevgilisi ve kızı Siena'nın babası Pedro de Noronha hakkında suç duyurusunda bulundu. Sosyal medyadan mahrem fotoğraflarını yayınlayarak hakaret içerikli paylaşımlar yaptığını iddia eden Şahin, Noronha hakkında tedbir kararı aldırdı.
13.12.2021 Magazin
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı?  Kırmızı Oda dizisi konusu ne?
Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? Kırmızı oda dizisi hangi kitaptan uyarlandı? Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayelerinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi yayın günü belli oldu. Kırmızı Oda dizisinin fragmanları yayınlandığı ilk günden TV izleyicisinin ilgi çekti. Dizi takipçileri Kırmızı Oda dizisi ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Kırmızı Oda dizisi konusu ne? Kırmızı Oda dizisi hangi kitaptan? Kırmızı Oda dizisi oyuncuları kim? İşte Kırmızı Oda dizisinin ilk bölümü fragmanı ve dizi hakkındaki bilgiler...
5.09.2020 Gündem
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine
'Cemre Çarşısı' başladı: Tüm geliri şehit ailelerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ‘Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’ (TOGEM-DER) tarafından ‘Sıfır Atık’ ve ‘Yarına Dönüştür’ temasıyla düzenlenen ‘Cemre Çarşısı’nı ziyaret etti.
8.03.2020 Gündem
Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte
Tülin Şahin, Portekizli iş adamıyla birlikte 12 yıllık eşi Memet Özer'den geçtiğimiz yıl boşanan manken Tülin Şahin, Portekizli iş insanı Pedro De Noronho ile aşk yaşamaya başladı.
20.09.2018 Magazin
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı
Erdoğan Demirören'in ardından iş, siyaset ve sanat dünyasının ünlü isimleri duygularını paylaştı Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören sonsuzluğa uğurlandı. Demirören için Fatih Camii'nde düzenlenen törene siyaset, iş, sanat ve spor dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü isimler Erdoğan Demirören'in ardından duygularını paylaştı. Başbakan Binali Yıldırım, "Bir ömrü memleket için, memleketin sanayisi için, çalışanın alın teri için ülkemizin kalkınması için tüketmiş olan Erdoğan Demirören’e Allah’tan rahmet diliyorum"dedi. Bakan Albayrak ise "Türk enerji camiasına öncülük etti" ifadesini kullandı.
10.06.2018 Gündem
İstanbul'dan bir First Lady geçti
İstanbul'dan bir First Lady geçti Fransa'nın eski First Ladysi, şarkıcı Carla Bruni, İstanbul'da hayranlarıyla buluştu
13.12.2017 Magazin
Heyecana ortak oldular
Heyecana ortak oldular Dün Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Çağla Büyükakçay-Maria Sharapova maçını izlemeye gidenler arasında ünlü isimler de vardı.
26.11.2017 Magazin
Tövbe tövbe!
Tövbe tövbe! Demet Şener, Tülin Şahin’in eski eşi Memet Özer’in yemek programına konuk oldu.
1.11.2017 Magazin
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu!
Demet Şener bu fotoğrafı paylaşınca olanlar oldu! Demet Şener, Mehmet Özer'in yemek programına konuk oldu ve birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.
1.11.2017 Magazin
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti!
Tülin Şahin'den ayrılınca töbe etti! Geçen Mayıs'ta 12 yıllık manken eşi Tülin Şahinden boşanan Memet Özer, bir daha evlenmeyeceğini açıkladı.
14.08.2017 Magazin
Boşanma stresi bitti
Boşanma stresi bitti Geçen Mayıs’da 12 yıllık eşi Tülin Şahin’den boşanan Memet Özer, önceki gün Nişantaşı’ndaydı.
13.08.2017 Magazin
Ayrılık yaradı
Ayrılık yaradı Tülin Şahin, ‘Yaşam Otizm Derneği’nin otistik çocuklara fotoğraf eğitimi verdiği projede gönüllü model oldu.
22.07.2017 Magazin
Bebek değil alkol!
Bebek değil alkol! Tülin Şahin, 12 yıllık evliliğinin eşi Memet Özer’in alkol problemi yüzünden bittiğini ima etti
8.06.2017 Magazin
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı?
Tülin Şahin'le Memet Özer neden boşandı? Ünlü mankenle evliliğini bitiren Memet Özer boşanmalarıyla ilgili ilk kez konuştu
3.06.2017 Magazin
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı!
Tülin Şahin boşanma sorusuna kızdı! Tülin Şahin, eski eşi Memet Özer’le ilgili sorulara sinirlendi.
2.06.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tülin Şahin Eşi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tülin şahin eşi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.