Tuğba Büyüküstün

Tuğba Büyüküstün

Son dakika Tuğba Büyüküstün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuğba Büyüküstün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuğba Büyüküstün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Büyüküstün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba büyüküstün gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 tuğba büyüküstün haberi bulunmuştur. Tüm tuğba büyüküstün haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Büyüküstün'ün acı günü!
Tuğba Büyüküstün'ün acı günü! Ünlü oyuncu Tuğba Büyüküstün'ün dedesi Kore Gazisi Ali Büyüküstün hayatını kaybetti. Kore Gazisi, Değirmendere Garipler Mezarlığı'nda toprağa verildi.
6.02.2022 Magazin
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler…
Sami Saydan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sami Saydan’ın hayatına dair merak edilenler… Sami Saydan oğlu Tuna Saydan hayatını kaybetti. Tuba Büyüküstün, 2008-2010 yılları arasında beraberlik yaşadığı Sami Saydan’ın oğlu Tuna Saydan’ın vefatıyla sarsıldı. Söz konusu gelişmenin ardından Sami Sayfan hakkında merak edilenler arttı. Peki, Sami Saydan kimdir?
25.10.2021 Gündem
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi?
Sefirin kızı final mi yapacak? Dizinin final tarihi belli mi? Sefirin kızı dizisi ne zaman final yapacak? Star TV ekranlarında yayınlanan ve Neslihan Atagül’ün hastalığı nedeniyle Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisinin final tarihi ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre dizinin final tarihinin belli oldu.
6.04.2021 Gündem
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu!
'Sefirin Kızı'nda Neslihan Atagül'ün yerine gelecek isim belli oldu! Oyuncu Neslihan Atagül'ün sağlık sorunları nedeniyle başrolünde yer aldığı diziye veda etmesinin ardından yerine gelen isim belli oldu.
19.01.2021 Magazin
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir?
İstanbul Kırmızısı filminin yönetmeni Ferzan Özpetek kimdir? Ferzan Özpetek, 15 yıl boyunca yardımcı yönetmenlik yaptıktan sonra, yönetmen koltuğuna ilk kez 1997 yılında çektiği Hamam filmiyle oturmuştur. Son filmi de İstanbul Kırmızısı olan Ferzan Özpetek kimdir?
12.10.2019 Yaşam
Sevgilisi, Tuba Büyüküstün'ü öpücüklere boğdu
Sevgilisi, Tuba Büyüküstün'ü öpücüklere boğdu Bir yıldır birlikte olan Tuba Büyüküstün ve sevgilisi Umut Evirgen Bodrum tatilinde görüntülendi.
29.07.2018 Magazin
Dünya Türk dizilerini izliyor
Dünya Türk dizilerini izliyor Türk dizileri Kuzey Afrika'dan Çin'e kadar geniş bir coğrafyada izleniyor. Bu sezon final yapan dizilerin ekran macerası İspanya, İtalya ve Japonya'da daha yeni başlıyor... Artan dizi satışlarıyla dizi ihracatı 300 milyon dolara ulaşmış durumda.
2.06.2017 Arşiv
Cesur ve Güzel’e şok! 100 bin dolar...
Cesur ve Güzel’e şok! 100 bin dolar... 'Cesur ve Güzel' setinde hırsızlık şoku! Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün rol aldığı dizinin çekimlerinde sahte 100 bin dolar çalındı.
29.01.2017 Magazin
Ay ve güneş tutulması ilişkileri bitirdi
Ay ve güneş tutulması ilişkileri bitirdi 2016 yılında yaşanan beş tutulma, dört Merkür ve Mars gerilemesi gündelik hayatımızdan yaşanan ilişkilere kadar bir çok şeyi bize gösterdi. Bu durum mutlu olmak için yola çıkılan ilişkilerde rotanın değişmesine sebep oldu.
14.10.2016 Arşiv
Oya Aydoğan'dan itiraf!
16.05.2015 Magazin
Anne sözüne yorum yok
Anne sözüne yorum yok Tuğba Büyüküstün Cihangir'de arkadaşlarıyla görüntülendi...
12.11.2014 Magazin
Yeni gözde Hazal
Yeni gözde Hazal Hazal Kaya’ya Adını Feriha Koydum dizisindeki karakterinden dolayı büyük ilgi gösteriliyor
12.08.2012 Magazin
Arap'ın parasını onlar kapacak
Arap'ın parasını onlar kapacak YABANCIYA konut satışı yasalaşırken, şimdi sıra tanıtım atağına geldi...
14.05.2012 Magazin
2. evlilik açıklaması
2. evlilik açıklaması Onur Saylak, 'Tuba Büyüküstün'le beraberken evliydi' haberlerine açıklık getirdi
6.08.2011 Magazin
Büyüküstün'ün nikahından ilk fotoğraf
Büyüküstün'ün nikahından ilk fotoğraf Çiftin aileleri nikahtan fotoğraf görüntü alınmasını engellemişti
29.07.2011 Magazin
Nikahta fotoğraf gerginliği!
Nikahta fotoğraf gerginliği! Büyüküstün ile Saylak'ın nikah törenlerini medyadan duyan hayranları fotoğraf çekmek istedi ama...
29.07.2011 Magazin
Finali ağzından kaçırdı
Finali ağzından kaçırdı 'Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u Tolga Karel dizinin sır gibi saklanan sezon finalini ağzından kaçırdı
1.06.2010 Televizyon
Garip hareketleriyle şaşırttı
Garip hareketleriyle şaşırttı Oyuncu Tuğba Büyüküstün gazetecileri görünce ne yapacağını şaşırdı
7.03.2010 Magazin
Her şeyi tartacak!
Her şeyi tartacak! Tuğba Büyüküstün, dizi ve reklamlardan kazandıklarıyla yatırıma yöneldi
30.01.2010 Magazin
Bu rekor onun!
Bu rekor onun! Beyaz Show’a otistik oğlu için yıllardır mücadele veren Aylin Sezgin damgasını vurdu
10.05.2009 Televizyon
Dizilerin aranılan güzeli
Dizilerin aranılan güzeli İZMİRLİ manken Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıl önce gittiği İstanbul'da televizyon dizilerinin aranılan ismi oldu YENİ
8.07.2007 Magazin
Dizi bitince evlenecekler
Dizi bitince evlenecekler Ekranların sevilen dizisi ‘Ihlamurlar Altında’da, aile baskısı yüzünden birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan iki sevgiliyi canlandıran Bülent İnal ile Tuğba Büyüküstün, gerçek hayatta mutlu sona doğru yaklaşıyor
14.10.2006 Magazin
Zarife'nin hayali tiyatro
Zarife'nin hayali tiyatro Temberimde Gül Oya'nın Zarife'si Tuğba Büyüküstün şu aralar başarılı oyunculuğuyla adından sıkça söz ettiriyor
14.11.2004 Magazin
Emeklerim boşa gitti
Emeklerim boşa gitti Merve Sarı, Miss Turkey 2010 Güzellik Yarışması'ın favorilerdendi ama...
12.04.2010 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Büyüküstün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba büyüküstün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.