Tuğba Beyazoğlu

Tuğba Beyazoğlu

Son dakika tuğba beyazoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tuğba beyazoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tuğba beyazoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuğba Beyazoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuğba beyazoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 tuğba beyazoğlu haberi bulunmuştur. Tüm tuğba beyazoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti
Rüzgar Erkoçlar sakal bıraktı! Yeni imajı dikkat çekti Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Nil Erkoçlar adını Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Mutlu bir evliliği olan ve ekrandan uzak kalan oyuncu yeni imajıyla dikkat çekti.
7.04.2022 Magazin
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı!
Rüzgar Erkoçlar'dan önemli açıklamalar! İlk kez anlattı! Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen oyuncu Rüzgar Erkoçlar, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Yaşadığı zor günleri anlatan Erkoçlar programda ilk kez ameliyat sürecini anlattı.
13.08.2021 Magazin
Rüzgar-Tuğba Erkoçlar'dan aşk pozu
Rüzgar-Tuğba Erkoçlar'dan aşk pozu Oyuncu Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Beyazoğlu, sosyal medya hesaplarından romantik bir pozlarını paylaştı.
3.10.2019 Magazin
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok
Rüzgar Erkoçlar: Asla kesmek yok Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki akşam ‘Kim Daha Mutlu’ filminin galasına katıldı. Yanında 2018 yılında evlendiği Tuğba Beyazoğlu vardı.
16.05.2019 Magazin
Tuğba Erkoçlar: Hayatımın en anlamlı günü
Tuğba Erkoçlar: Hayatımın en anlamlı günü Tuğba Erkoçlar, evlilik yıl dönümünü Instagram'da paylaştığı mesaj ve fotoğraflarla kutladı
27.09.2018 Magazin
"Artık 3 kişiyiz..."
"Artık 3 kişiyiz..." Rüzgar Erkoçlar ve eşi Tuğba Beyazoğlu Erkoçlar köpek sahiplendi. Çift bu haberi sosyal medyadan 'Artık üç kişiyiz' notuyla duyurdu
12.07.2018 Magazin
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum
Rüzgar'dan çok konuşulacak sahneye ilk yorum Cinsiyet değiştirme ameliyatıyla gündeme gelen ve eylül ayında Tuğba Beyazoğlu ile dünyaevine giren Rüzgar Erkoçlar, yeni filmindeki öpüşme sahnesi için "Toplamda iki defa çekildi" dedi.
15.05.2018 Magazin
Gala öncesi sakal tıraşı
Gala öncesi sakal tıraşı 5 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, önceki gün berberde sakal tıraşı olurken görüntülendi.
26.04.2018 Magazin
Kimseye aldırış etmedi
Kimseye aldırış etmedi 5 yıl önce ameliyatla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, Boğaz'da eşiyle yemek yediği esnada aşka geldi. İkili, kimseye aldırış etmeden herkesin içinde öpüştü.
19.04.2018 Magazin
Şok iddia: Rüzgar Erkoçlar ile eşi...
Şok iddia: Rüzgar Erkoçlar ile eşi... Rüzgar Erkoçlar ile eşi Tuğba Beyazoğlu'nun taşınma gerginliği...
11.10.2017 Magazin
Yeni evli çift çıldırdı: Toprağa gireceksiniz
Yeni evli çift çıldırdı: Toprağa gireceksiniz Rüzgar Erkoçlar ile dünya evine giren Tuğba Beyazoğlu, haklarında yapılan eleştirilere cevap verdi: Biz aşkı ilk günkü gibi yaşarken siz yalnızlığınızda boğulacaksınız! Eşi Rüzgar Erkoçlar da bu sözlere "Ağzına sağlık canım eşim" şeklinde destek verdi.
30.09.2017 Magazin
Damatlığıyla kuyumcuya koştu
Damatlığıyla kuyumcuya koştu 4.5 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan oyuncu Rüzgar Erkoçlar ile makyöz Tuğba Beyazoğlu 27 Eylül’de evlenmişti.
29.09.2017 Magazin
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir?
Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evlendi! Rüzgar Erkoçlar kimdir? Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu evliliği gündemde büyük yankı yarattı. Uzun süredir birlikte olan Rüzgar Erkoçlar ile Tuğba Beyzaoğlu çiftinin hayatları da merak edilir oldu. İşte Rüzgar Erkoçlar kimdir sorusunun cevabı...
29.09.2021 Gündem
Ünlü şarkıcı Seren Serengil sel sularında kaldı
Ünlü şarkıcı Seren Serengil sel sularında kaldı Ünlü şarkıcı ve sunucu Seren Serengil, şiddetli yağışın ardından Sarıyer’de oluşan sel sularında kaldı
27.09.2017 Magazin
Rüzgar Erkoçlar dünya evine girdi
Rüzgar Erkoçlar dünya evine girdi Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, iki yıldır birlikte olduğu Tuğba Beyazoğlu ile Sarıyer’de yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi
27.09.2017 Magazin
Damat Rüzgar!
Damat Rüzgar! 27 Eylül’de Tuğba Beyazoğlu ile evlenmeye hazırlanan Rüzgar Erkoçlar Boğaz’da bir teknede bekarlığa veda partisi yaptı
1.09.2017 Magazin
Evleniyorum
Evleniyorum Cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası oyunculuğa ara veren Rüzgar Erkoçlar, Eylül ayında çekeceği sinema filmiyle mesleğine geri dönüyor.
19.08.2017 Magazin
Canım karım
Canım karım Rüzgar Erkoçlar ile nişanlısı makyöz Tuğba Beyazoğlu 1. tanışma yıldönümlerini romantik mesajlarla kutladı.
14.08.2017 Magazin
Nikah öncesi Bodrum
Nikah öncesi Bodrum 2013 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile Bodrum’da.
15.07.2017 Magazin
Su altında aşka geldiler
Su altında aşka geldiler Evlilik hazırlığı yapan Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu’nun Bodrum tatili devam ediyor.
14.07.2017 Magazin
Rüzgar Alkoçlar mesleğini seçti!
Rüzgar Alkoçlar mesleğini seçti! Cinsiyet değişikliğinden beri adından sıkça söz ettiren Rüzgar Erkoçlar henüz oyunculuğa dönmedi.
18.05.2017 Magazin
Her şey harika
Her şey harika Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz ay yüzük taktığı nişanlısı Tuğba Beyazoğlu’yla önceki akşam Nişantaşı’nda el ele görüntülendi.
10.05.2017 Magazin
Romantik Rüzgar
Romantik Rüzgar Üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar, nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile evlilik için gün sayıyor.
7.05.2017 Magazin
Kır düğünü yapacağız
Kır düğünü yapacağız 3 yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar nişanlısı Tuğba Beyazoğlu ile katıldığı bir davette muhabirlerin sorularını yanıtladı
26.04.2017 Magazin
Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar: 'Kadınlara güvenilmez'
Cinsiyet değiştiren Rüzgar Erkoçlar: 'Kadınlara güvenilmez' 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu Rüzgar Erkoçlar oldu. Rüzgar Erkoçlar, Hülya Avşar'a bilinmeyenlerini anlattı. İşte Rüzgar Erkoçlar'ın o sözleri...
19.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tuğba Beyazoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuğba beyazoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.