Tuba Büyüküstün Sevgili

Tuba Büyüküstün Sevgili

Son dakika Tuba Büyüküstün sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tuba Büyüküstün sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tuba Büyüküstün sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tuba Büyüküstün Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tuba büyüküstün sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 tuba büyüküstün sevgili haberi bulunmuştur. Tüm tuba büyüküstün sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuba Büyüküstün'den bu pozları eleştirenlere yanıt!
Tuba Büyüküstün'den bu pozları eleştirenlere yanıt! Tuba Büyüküstün sevgili Umut Evirgen ile tatildeki samimi pozlarını eleştirenlere yanıt verdi. Tuba Büyüküstün, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, 'Sevgili insanlar, yargılamayı çok mu seviyorsunuz? Bu size kendinizi oldugunuzdan daha iyi bir insan gibi mi hissettiriyor? ' dedi.
31.07.2018 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor!
Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen evleniyor! Olaylı aşklarıyla gündem yaratan Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen’in evlilik kararı aldığı iddia edildi. 2018’in ilk haftasında Roma’da nikah kıyacak olan çiftin kutlaması ise Ferzan Özpetek’in evinde olacak.
1.11.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem!
Tuba Büyüküstün şok etti: 'Daha' da gelmem! Onur Saylak'ın ilk yönetmenlik denemesi 'Daha', Türkiye prömiyerini 24. Uluslararası Adana Film Festivali'nde yaptı.
30.09.2017 Magazin
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi!
Onur Saylak, Tuba Büyüküstün'ü sildi! Onur Saylak, boşandığı eski eşi Tuba Büyüküstün'ü resmen hayatından çıkardı...
28.07.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi!
Tuba Büyüküstün'ü her yerden sildi! Onur Saylak'ın ilk yönettiği filmi 'Daha'nın dün fragmanı yayınlandı. Filmin başrolündeki eski eşi Tuba Büyüküstün, ne afişte ne de fragmanda vardı. Onur Saylak, Tuba'yı sosyal medyada da takipten çıkarttı.
27.06.2017 Magazin
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş gelişme!
Tuba Büyüküstün ile Onur Saylak'tan flaş gelişme! Uzun bir süredir boşanacakları konuşulan Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çiftinden flaş bir hamle geldi. Ünlü çift DAHA filminde buluştu. İşte Tuba Büyüküstün-Onur Saylak çifti arasında yaşanan son gelişmeler...
2.06.2017 Magazin
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak?
Tuba çıldırdı! Cesur ve Güzel final mi yapacak? Tuba Büyüküstün’le Kıvanç Tatlıtuğ arasında sete geç kalma krizi yaşandı. Cesur ve Güzel erken final mi yapacak?
7.05.2017 Televizyon
Onur Saylak-Tuba Büyüküstün çiftinden şok haber!
Onur Saylak-Tuba Büyüküstün çiftinden şok haber! Tuba Büyüküstün ile evli olan Onur Saylak, sabaha karşı Beşiktaş'taki bir otele sabaha karşı girerken yakalanması kafaları karıştırdı. İşte Onur Saylak'ın görüntülendiği anlar...
6.04.2017 Magazin
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu!
Demet Akalın'ın Tuba Büyüküstün paylaşımı olay oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dijital platformda yayınlanan ve başrolünde Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi hakkında paylaşım yaptı. Akalın, o paylaşımıyla olay oldu.
31.07.2022 Magazin
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı
Tuba Büyüküstün'den 'Sefirin Kızı' mesajı Star TV'de yayınlanan 'Sefirin Kızı' dizisinden Neslihan Atagül'ün ayrılmasının ardından; kadroya katılan Tuba Büyüküstün, sosyal medya hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.
20.01.2021 Magazin
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül
Uluslararası Göç Fİlmleri Festivali'nde 'Sama İçin' filmine ödül Cumhurbaşkanlığı himayelerinde İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğünce düzenlenen "Uluslararası Göç Filmleri Festivali"nde (UGFF), "En İyi Uzun Metraj Film" ödülünü, "Sama İçin" (For Sama) adlı yapım kazandı.
21.06.2020 Kültür Sanat
Samimi poz sonrası kızdıran paylaşım!
Samimi poz sonrası kızdıran paylaşım! Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi ile tatil yaptığı sırada verdiği samimi pozları unutturmak için sosyal medya hesabından yeni sahiplendiği kediyle paylaşımı, takipçilerinden tepki çekti.
30.07.2018 Magazin
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi)
Saygın Soysal kimdir? (Çukur dizisi) Saygın Soysal kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Çukur dizisine Elvis rolüyle yeni katılan Saygın Soysal hakkındaki tüm bilgileri haberimizde derledik. İşte başarılı oyuncu Saygın Soysal'ın hayatına dair her şey...
26.03.2018 Gündem
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan!
Fatma Girik: Yaşar Alptekin akıldan noksan! O Türk sinemasının en değerli isimlerinden biri. Önce kanser olduğunu söylediler, sonra da öldüğünü. Ama o hâlâ sağlıklı ve çok güzel. Bodrum’da yaşayan Fatma Girik, uzun süren sessizliğini bozdu.
14.10.2017 Magazin
Bebek'te ev tuttular!
Bebek'te ev tuttular! Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci Umut Evirgen aşkı tam gaz devam ediyor.
13.10.2017 Magazin
Rezervasyonlu ilişki!
Rezervasyonlu ilişki! Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün ile işletmeci Umut Evirgen aşkı tam gaz devam ediyor.
20.09.2017 Magazin
Tuba ve Kıvanç Arabistan'ın en iyisi oldu!
Tuba ve Kıvanç Arabistan'ın en iyisi oldu! Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün, Arabistan'da yapılan ankette de en iyi kadın ve erkek oyuncu seçildi.
3.04.2017 Magazin
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
‘Hande’nin o göbeği photoshop’
‘Hande’nin o göbeği photoshop’ Popçu Hande Yener’in Mersin konserinde giydiği çok konuşulan kıyafeti tasarlayan modacı Hakan Akkaya “Hande’nin o fotoğraflarında photoshop var” dedi.
28.05.2015 Magazin
Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Elif teslim oluyor!
Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Elif teslim oluyor! ATV'nin fenomen dizilerinden Kara Para Aşk 46.bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk yeni bölümünde neler yaşanacak! Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir! Ömer Elif'e kurulan komployu çözebilecek mi? Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm ayrıntılar...
13.05.2015 Magazin
Çığlıklar aynı renk!
Çığlıklar aynı renk! Ünlüler, Özgecan için yasını aynı renge büyünerek tuttu. Sosyal medyada siyaha bürünerek acılarını haykırdı...
16.02.2015 Magazin
Yine zirvedeler!
Yine zirvedeler! Ay Yapım’ın sevilen dizisi Kara Para Aşk’ın kahramanları Elif ile Ömer, bu hafta sosyal medyanın en çok konuşulan çifti oldu...
29.10.2014 Televizyon
'Ders aldığım hatalarım beni güçlendirdi'
'Ders aldığım hatalarım beni güçlendirdi' Rolü için kötülükte sınır tanımıyor...
2.05.2014 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tuba Büyüküstün Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tuba büyüküstün sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.