Trump Haberler

Trump Haberler

Son dakika trump haberler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trump haberler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trump haberler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trump Haberler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trump haberler gelişmeleri de dahil olmak üzere 380 trump haberler haberi bulunmuştur. Tüm trump haberler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump Twitter'dan açıkladı: Öldürüldü
Trump Twitter'dan açıkladı: Öldürüldü ABD Başkanı Donald Trump, 2000 yılında ABD Savaş Gemisi USS Cole’a düzenlenen saldırının failinin öldürüldüğünü açıkladı.
7.01.2019 Dünya
Trump: İsrail'e her yıl 4,5 milyar dolar veriyoruz
Trump: İsrail'e her yıl 4,5 milyar dolar veriyoruz ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Suriye'den çekilmesinin İsrail'i nasıl etkileyeceği sorusuna ilişkin, "İsrail'e her yıl 4,5 milyar dolar veriyoruz, İsrail kendisini gayet iyi koruyor." açıklamasında bulundu.
28.12.2018 Dünya
Trump'tan bir Erdoğan mesajı daha
Trump'tan bir Erdoğan mesajı daha ABD Başkanı Trump, Twitter hesabında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını paylaştı.
24.12.2018 Dünya
Trump: İlgi çekmeye çalışıyor
Trump: İlgi çekmeye çalışıyor ABD Başkanı Donald Trump, terör örgütü DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk'ün istifasına atıfta bulunarak, kendisini tanımadığını ve görev süresinin bitmesine yakın bir zamanda istifa ederek ilgi çekmeye çalıştığını belirtti.
23.12.2018 Dünya
Trump’tan hükümeti kapatma tehdidi
Trump’tan hükümeti kapatma tehdidi ABD Başkanı Donald Trump, Demokratlar’ın bütçeye onay vermemesi halinde hükümetin kapanacağını söyledi.
21.12.2018 Dünya
Son dakika... 'Çok gizli...2019'da ABD yıkıma uğrayacak! Trump yeniden...'
Son dakika... 'Çok gizli...2019'da ABD yıkıma uğrayacak! Trump yeniden...' Zaman yolculuğu yaptığını iddia eden Noah isimli genç bu sefer de ABD'deki şehirlerin 2019'da birçok kez gerçekleşecek büyük kar fırtınaları sebebiyle yıkıma uğrayacağını iddia etti.
19.12.2018 Dünya
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı Astrologlar burç yorumları dışında ülkeleri neler bekliyor, dünyada ne gibi olaylar yaşanacak gibi yorumlarda da bulunuyor. Astrolog Nuray Sayarı da Türkiye ile ilgili konuşarak "Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de başlıyor... Çok bingo bir gün, astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak." Yorumunda bulundu. Söz konusu açıklamanın ardından “20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ne? 20 Eylül Türkiye’nin sırrı nedir?” sorularına yanıt arıyor. İşte 20 Eylül kehanetleri, Simpsonlar’da yer alan görüntüler ve 20 Eylül 2023 takvim yaprağı…
20.09.2023 Gündem
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu!
El Kaide lideri Zevahiri'yi balkonda Hellfire füzeleriyle vuruldu! ABD, terör örgütü El Kaide'nin lideri Eymen el Zevahiri'yi Afganistan'da silahlı insansız hava aracından ateşlenen füzeyle öldürdü. Dünya, Zevahiri'nin öldürüldüğünü gece yarısı 00.27'de Amerikan Associated Press (AP) haber ajansının 'acil' koduyla geçtiği haberle öğrendi.
2.08.2022 Dünya
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu!
Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? İşte Okan Bayülgen’in son durumu! Okan Bayülgen hastaneye kaldırıldı. Ünlü komedyen Okan Bayülgen rol aldığı tiyatro oyunu öncesi rahatsızlık geçirdiği öğrenildi. Sevenlerini korkutan komedyenin sağlık durumunun iyi olduğu belirtiliyor. Peki, Okan Bayülgen’in sağlık durumu nasıl? Okan Bayülgen’in hastalığı ne? Okan Bayülgen kalp spazmı mı geçirdi? Kalp Spazmı nedir? Okan Bayülgen kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
16.06.2022 Ünlüler Dünyası
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz
Döviz kuru, enflasyon ve faiz... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan, Güney Kıbrıs ve İsrail'e mesaj: Bu iş Türkiyesiz olmaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ziyareti sonrası gazetecilere açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yeni ekonomi programıyla ilgili 'Yavaş yavaş, kademeli bir şekilde, aceleci olmadan kur da düşecek, faiz de aynı şekilde düşecek ve 2022 bizim en parlak yılımız olacak inşallah. 2023’e de zaten böyle gireceğiz. Bu enflasyonun da düşüşünü getirir, enflasyon düşecek.' dedi. Erdoğan, ABD’nin, Yunanistan’ın Doğu Akdeniz’de İsrail ve Güney Kıbrıs Rum kesimiyle birlikteki boru hattı projesinden desteğini çekmesiyle ilgili soruya 'Burada hep konuşulan nedir? Bu iş, Türkiyesiz olmaz. Çünkü eğer buradan Avrupa’ya gaz gidecekse bu ancak Türkiye üzerinden olur' cevabını verdi.
18.01.2022 Siyaset
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar...
Facebook'ta skandal, hepsi ifşa oldu! Koronavirüs aşısı, Trump, Neymar... Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg’in ‘eşitlik’ söylemine rağmen büyük bir kriz yaşanıyor. Ünlü hesaplara uygulanan çifte standart mekanizması tüm ayrıntılarıyla ifşa oldu. XCheck adı verilen özel bir program kapsamında korunan sorunlu paylaşımlar arasında; aşıyla ilgili yalan haberler, Trump'ın tartışma yaratan sözleri ve Neymar'ın 'intikam pornosu' da yer alıyor.
16.09.2021 Dünya
Biden'ın o sözlerine Putin'den flaş açıklama: Hollywood  maçoluğu
Biden'ın o sözlerine Putin'den flaş açıklama: Hollywood maçoluğu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD Başkanı Joe Biden'ın eski Başkan Donald Trump'tan daha "öngörülebilir" biri olduğunu dile getirerek Rusya-ABD ilişkilerinin son yılların en düşük seviyesinde olduğunu belirtti.
12.06.2021 Dünya
ABD ile görüşme öncesi Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama
ABD ile görüşme öncesi Bakan Çavuşoğlu'ndan flaş açıklama Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ABD ile kritik görüşme öncesi açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Sadece Libya ve Suriye meselesinde değil Akdeniz'den Karadeniz'e ve Kafkasya'ya kadar birçok alanda bizimle işbirliği yapma arzusunda olduğunu görüyoruz" ifadelerini kullandı. Çavuşoğlu, "İlla Patriot olması şart değil. ABD, Patriot konusunda garanti vermiyorsa diğer müttefiklerimizden de biz pekala hava savunma sistemi alabiliriz" dedi.
9.06.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı!
ABD'nın sır kutusundan FETÖ itirafı! ABD’nin eski Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, CNN Türk Dış Haberler Muhabiri Hilken Doğaç Boran’a konuştu. ABD'nin sır kutusu olarak nitelenen Jeffrey HDP’nin kapatılmasından Suriye’deki duruma, Kaşıkçı cinayeti sonrası ABD’nin tutumuna, ABD ile Rusya arasındaki katil tartışmasına dek yaşanan sürece dair soruları cevapladı. Jaffrey, "FETÖ'cüler Washington’da ve Ankara’da sevilmediği günden beri iki şey söylüyorum. Bir kere darbeyi FETÖ yaptı. ABD’nin alakası yoktu. Ama taktiksel hata yaptık. Şimdi söyleyeceklerimi Obama Hükümeti’nin en üst kademelerindeki isimlerden öğrendim." dedi ve "Putin hemen Erdoğan’ı aradı. Başkan Obama bekledi. Amacı bir mesaj göndermek değildi." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Siyaset
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir
Eski ABD Başkanı Trump'a şok! Mahkemede yargılanabilir 6 Ocak'taki Kongre baskını dolayısıyla Senatoda azil istemiyle yargılanan ve yapılan oylama sonucunda aklanan eski ABD Başkanı Donald Trump'a karşı mahkemelerde dava açılabileceği belirtiliyor.
15.02.2021 Dünya
FBI, ABD Kongre Binası'ndaki şiddet olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı
FBI, ABD Kongre Binası'ndaki şiddet olaylarıyla ilgili soruşturma başlattı Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) seçim sonuçlarının tescil edileceği kongre toplantısına 4 kişinin öldüğü baskına ilişkin FBI, (iç güvenlik teşkilatı) soruşturma başlatıldığını duyurdu.
7.01.2021 Dünya
Trump'ın damadı Kushner'den 'tansiyon düşürme' ziyareti
Trump'ın damadı Kushner'den 'tansiyon düşürme' ziyareti ABD Başkanı Donald Trump'ın başdanışmanı Jared Kushner'in, Riyad ile Doha yönetimleri arasındaki gerginliği düşürebilmek amacıyla bu hafta Suudi Arabistan ile Katar'a gideceği bildirildi.
29.11.2020 Dünya
Gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları!
Gram ve çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu? Canlı altın fiyatları! Koronavirüs aşısında yaşanan gelişmeler ve ABD’de seçim belirsizliğinin ortadan kalkması piyasalara pozitif yansıdı. ABD kanadında seçilmiş Başkan Joe Biden’ın göreve geçiş süreci Donald Trump’ın da onayıyla resmi olarak başladı. Piyasalar ABD'de eski Fed Başkanı Yellen’ın Hazine ve Maliye Bakanı olarak gelebileceği ihtimalini pozitif karşıladı. Ons altında dün 1807 seviyesinden kapanış gerçekleştirdi. Yatırımcı küresel gelişmeleri takip ederken altın fiyatlarını dikkatle takip ediyor. Gram altın ise bu sabah güne 463 TL seviyesinde başladı. Altın fiyatlarında anlık dalgalanmalar etkili oluyor. Analistler altında direnç seviyelerinin ve ABD kanadından gelecek ekonomik gelişmelerin takip edileceğini söylüyor. Peki, Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Altın yükselir mi? Altın fiyatları ne olur? İşte Canlı altın fiyatları ve son dakika altın yorumları!
25.11.2020 Ekonomi
AK Parti'den Arınç'ın istifasına ilişkin ilk açıklama
AK Parti'den Arınç'ın istifasına ilişkin ilk açıklama AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gündemin oldukça yoğun olduğu kritik toplantının ardından AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, Bülent Arınç'ın istifasıyla ilgili konuşarak, "Kendileri istifalarını sundular. Cumhurbaşkanımız da kabul etti. MYK'da bu konu değerlendirildi. MYK'da Arınç'ın söylemleri kabul edilmedi. Bu değerlendirmelere katılınmadığı ifade edildi." dedi.
24.11.2020 Siyaset
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor
Müjdeyi Bakan Koca verdi! Aralıkta geliyor Milyonlarca kişinin gözü kulağı Bakan Koca'dan gelecek haberlerde. Corona virüs vakaları ile ilgili son durum hakkında Bilim Kurulu toplantıları sonrası, düzenli olarak bilgi veren Koca merakla beklenen aşı ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Koca tüm dünyanın beklediği corona virüs aşısının aralık ayında Türkiye'ye geleceğini duyurdu. 5 milyon doz Çin kökenli koronavirüs aşısı aralıkta devreye girecek. Arkasından da 5’er milyon dozluk yeni uygulamaların başlayacağı anlaşılıyor.
25.10.2020 Gündem
Türkiye Karadeniz'de NAVTEX ilan etti
Türkiye Karadeniz'de NAVTEX ilan etti Türkiye, ABD ile ilişkilerin gerilmesine neden olan Rus yapımı S-400 hava savunma sistemlerini denemeye hazırlanıyor. Bu kapsamda Rusya'dan tedarik edilen S-400 testleri için 13-16 Ekim tarihleri arasında Karadeniz'de atışlı NAVTEX mesajı yayınlandı. S-400'ler son olarak Sinop'a sevk edilirken görüntülenmişti.
9.10.2020 Gündem
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi
Trump'tan şoke eden suçlama: Demokratlar darbe yapmak istedi ABD Başkanı Donald Trump, Demokratları, 2016 Başkanlık Seçimleri'nde kendisinin seçim kampanyasına "casusluk" yaparak, "darbe" girişiminde bulunmakla suçladı.
7.10.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump Haberler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trump haberler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.