Trumore

Trumore

Son dakika Trumore haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trumore ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trumore haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trumore

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trumore gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 trumore haberi bulunmuştur. Tüm trumore haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler
Togg'a güncelleme geldi! İşte yeni özellikler Yerli otomobil Togg, T10X'e 1.4.0 ismi verilen yeni bir güncelleme geldiğini açıkladı. Yeni güncelleme, yüz tanımayla oturum açmadan Trumore üzerinden araçla ilgili temel bilgilere ulaşmaya kadar birçok yenilik getirildiği öğrenildi. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak
Togg'da siparişler bugün başlıyor: Artık çekiliş olmayacak Türkiye'nin yerli ve milli aracı Togg'un T10X modeli için yeni başvuru dönemi başlıyor. Bugün itibarıyla Togg'da çekiliş yapılmayacak. Sipariş ekranları tüm bireysel kullanıcılar için açık olacak.
20.01.2024 Ekonomi
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek
Togg için tarih verildi! İsteyen herkes kurasız satın alabilecek Togg satışlarında kurasız dönemin 2024’te başlayacağı belirtildi. Togg'un günlük üretim kapasitesi ekimde 280 adede çıktı. Yıllık banttan inen araç sayısı önümüzdeki yıl 80 bini aşacak. Ayrıca 2024'te sedan model için de düğmeye basılacak.
9.11.2023 Otomobil
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı
Bakan Kasapoğlu, Togg ile trafiğe çıktı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye’nin yerli otomobili Togg’u teslim almasının ardından trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.
10.04.2023 Ekonomi
(TOGG çekiliş sonuçları) TOGG kura sonuçları nerden öğrenilir, TOGG asil liste nasıl sorgulanır? TOGG çekiliş sorgulama ve TOGG kura sonuçları isim listesi
(TOGG çekiliş sonuçları) TOGG kura sonuçları nerden öğrenilir, TOGG asil liste nasıl sorgulanır? TOGG çekiliş sorgulama ve TOGG kura sonuçları isim listesi Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı Togg T10X için ön sipariş sahiplerini belirleyecek dijital çekiliş, noter huzurunda gerçekleştirildi. Türkiye’nin otomobili Togg’un T10X modeli için sipariş hakkı kazanan 20 bin asil ve 20 bin yedek talihli listesi belli oldu. Talihli 20 bin kişiye 2023 yılında T10X modeli teslim edilecek. Öte yandan asıl ve yedek liste dışında kalan kullanıcıların yaptıkları 60 bin TL'lik ödemeler Trumore cüzdanları üzerinden iade edilecek. Peki, TOGG talihlileri kimler, belli oldu mu? TOGG kura sonuçlarına nasıl bakılır? TOGG çekiliş sonuçları isim listesi sorgulama ekranı…
30.03.2023 Ekonomi
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı
Togg’dan kullanıcılarına 'dolandırıcı' uyarısı Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları dikkatli olmaya çağırdı.
29.03.2023 Ekonomi
(TOGG kura çekimi canlı izle)! Youtube TOGG çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura çekimi nasıl olacak? TOGG çekiliş can yayın izle
(TOGG kura çekimi canlı izle)! Youtube TOGG çekilişi saat kaçta, hangi kanalda? TOGG kura çekimi nasıl olacak? TOGG çekiliş can yayın izle Türkiye'nin yerli otomobil girişimi Togg çekilişi için nefesler tutuldu. 20 bin T10X için ön sipariş sahipleri belirleyecek. Ön sipariş sayısı 177 bin 467 olan Togg'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "177 bin 467 T10X ön siparişi. İlginiz için teşekkür ederiz. Çekiliş 29 Mart'ta YouTube kanalımızda" ifadeleri kullanıldı. Togg'un, internet sitesi ile Trumore uygulaması üzerinden ön sipariş numaralarıyla ad ve soyadlarının ilk harflerinin bulunduğu sıralı listeyi açıkladığı kullanıcılar arasından şanslı 20 bin kişi belli olacak. Peki, T10x çekilişi hangi kanalda, saat kaçta? TOGG çekilişi başladı mı, ne zaman bitiyor, TOGG çekilişini nerden izleyebilirim?
29.03.2023 Ekonomi
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu
Togg T10X’in sahipleri çekilişle belli oldu Türkiye'nin yerli otomobili Togg'un sahipleri çekilecek kura sonucunda belli oldu. Ülkemizin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı olan Togg T10X modeline sahip olacak 20 bin kişi için kura çekilişi yapıldı. Sonuçlar 22.30'da Togg'un resmi internet sitesinden ilan edildi.
29.03.2023 Ekonomi
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek?
TOGG para hesaba geçmedi, Trumore e cüzdan hatası nedir? Trumore para hesaba ne zaman geçer? Ön ödeme Trumore e cüzdana neden yansımıyor, 504 sistem hatası ne demek? TOGG ön başvuruları bugün sona eriyor. Togg ön sipariş için trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba geçmiyor, başvuru yapamayan adaylar arama motorlarına yönelerek Trumore para yüklenmiyor, ne yapmalıyım? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore cüzdan hesaplarına gönderilen paralar hesaba neden geçmiyor, Trumore para hesaba ne zaman geçer? Trumore para yüklenmiyor, cüzdan 504 sistem hatası ne demek?
28.03.2023 Ekonomi
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
TOGG başvuru son gün tarihi ve saati! TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor? Türkiye’nin yerli otomobili ilk modeliyle görücüye çıkmaya hazırlanırken, TOGG ön sipariş başvuruları 100 bini geçti. TOGG siparişi verebilmek için öncelikle bir profil (Tru.ID) oluşturulacak. Profillerini oluşturan kullanıcılar üç farklı versiyonda satışa sunulan Togg T10X'in tercih ettiği versiyonunu, donanımını, rengini ve jantlarını aynı alan üzerinden belirleyebilecek. Daha sonra kullanıcılar burada bir e-cüzdan da açarak ön siparişe katılmak için gerekli olan 60 bin TL'lik kaporayı kredi kartı ya da banka hesapları üzerinden dijital cüzdana aktaracak. Satın alınmak istenilen versiyon ve donanım özellikleri oluşturulduktan sonra e-cüzdanda yeterli bakiye (60 bin TL) bulunuyorsa ön sipariş süreci tamamlanacak. Başvuru yapmak isteyenler başvuru sürecinin geçirmemek için TOGG başvuru son gün için araştırmalarını hızlandırdı. TOGG başvurusu ne zaman bitiyor, saat kaça kadar? TOGG başvuruları bitti mi, Trumore e cüzdan hatası nedir, neden para yüklenmiyor?
28.03.2023 Bilim ve Teknoloji
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı
Togg'da yeni gelişme! Yoğun ilgi sonrası değişti, işte yeni tarih ve araç sayısı Yerli otomobil Togg ile ilgili yeni gelişme. Yoğun ilgi sonrası resmen değişti. Togg, çekilişle teslim edilecek T10X adedini yükseltti. Öte yandan Togg çekiliş tarihi de değişti. İşte detaylar...
25.03.2023 Ekonomi
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı
Togg için ön sipariş sayısı 100 bine ulaştı Türkiye'nin otomobili Togg için verilen ön sipariş sayısı 7 günde 100 bine ulaştı. Ön siparişler 27 Mart'a kadar sürecek. Çekiliş ise 28 Mart'ta yapılacak.
24.03.2023 Ekonomi
Fırsatçılar Togg için devrede! İnternet adreslerini alıp, satışa çıkardılar
Fırsatçılar Togg için devrede! İnternet adreslerini alıp, satışa çıkardılar Yerli otomobil Togg’un fiyatının açıklanmasıyla birlikte bazı kişiler, Togg uzantılı internet adreslerinin telif haklarını satın alarak e-ticaret siteleri üzerinden satışa çıkardı. toggbayi.com, toggyedekparca.com gibi benzeri alan adlarının (domain) yer aldığı ilanlarda fiyatlar 100 bin lira ile 7,5 milyon lira arasında değişiyor. İşte haberin detayları...
18.03.2023 Gündem
Bakan Varank duyurdu: 24 saat dolmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş
Bakan Varank duyurdu: 24 saat dolmadan Togg'a 17 bin 275 sipariş Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 24 saat dolmadan Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'a 17 bin 275 sipariş geldiğini açıkladı.
17.03.2023 Ekonomi
TOGG tamamen elektrikli mi, TOGG T10x özellikleri nelerdir, TOGG Türkiye fiyatı ne kadar, T10x TOGG ön sipariş nasıl verilir?
TOGG tamamen elektrikli mi, TOGG T10x özellikleri nelerdir, TOGG Türkiye fiyatı ne kadar, T10x TOGG ön sipariş nasıl verilir? Türkiye'nin elektrikli ve yerli otomobili Togg'un fiyatı belli oldu. Araç iki donanım seviyesi ve iki batarya seçeneği satışa sunulacak. Togg 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak. Peki, TOGG T10X fiyatı ne kadar, TOGG T10X özellikleri neler? TOGG T10X modeli nedir, teslim tarihi ne, teknik özellikleri ve motor gücü ne? İşte T10X V1 RWD, T10 X V2 RWD, V2 RWD Uzun Menzil ve Çift motorlu T10X AWD 29 TOFF fiyatı 2023…
17.03.2023 Ekonomi
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi?
TOGG çekiliş ne zaman, çekiliş çıkmazsa ne olur? TOGG çekilişine nasıl katılırım, TOGG çekilişi kaç kişi, şartları neler, sipariş bedeli iade edilecek mi? Yerli otomobil Togg, bugün itibariyle ön siparişe açıldı. Togg satın almak isteyenler 27 Mart’a kadar başvurularını Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden gerçekleştirecek. Togg’un C Segment SUV modeli olan T10X’in fiyatları V1RWD Standart Menzil araç 935 bin TL, V2RWD Standard Menzil 1 milyon 55 bin TL,V3RWD uzun menzil araç 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi. Ön satış bedeli ise 60 bin TL olarak belirlendi. Peki, TOGG çekiliş çıkmazsa ne olur, TOGG sipariş bedeli çıkmazsa ne olur, ön sipariş bedeli iade edilecek mi? TOGG çekiliş şartları neler, çekilişe katılma süreci nasıl olacak?
17.03.2023 Ekonomi
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır?
TOGG sipariş verme! Trumore TOGG siparişi nasıl verilir, TOGG ön sipariş fiyatı nedir? Trumore e-Cüzdan T10X ön sipariş ödemesi ve TOGG ön sipariş başvurusu nasıl yapılır? Yerli otomobil için ön siparişler başlıyor. Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, 953 bin liralık başlangıç fiyatıyla alıcılarını bekliyor. Yerli otomobil T10X modelinin ön sipariş sürecine dair detaylar belli olurken, TOGG'dan yapılan açıklamaya göre 16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve TOGG web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi akıllı cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek. Peki, TOGG T10x ön sipariş nasıl verilir, Trumore e-Cüzdan üzerinden T10X ön sipariş ödemesi yapılır? TOGG sipariş başladı mı, TOGG ön sipariş saat kaçta açılıyor? TOGG sipariş şartları neler, başvuru formu nasıl doldurulur? TOGG sipariş ne zaman?
17.03.2023 Ekonomi
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı
Togg duyurdu! T10X ön siparişi başladı Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, Togg T10X için ön sipariş sürecinin başladığını duyurdu.
16.03.2023 Ekonomi
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma!
Trumore indir! Trumore nedir, e cüzdan ne demek? TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? TOGG Trumore nasıl indirilir? Apple-Play Store TOGG hesap açma! "TOGG ön sipariş nasıl verilir, TRUMORE uygulaması nedir, nasıl indirilir? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Türkiye’nin yerli otomobili için nefesler tutuldu, bugün satışa çıktı. Togg'un fiyatı merak edilirken ön sipariş için Trumore uygulaması da gündeme geldi. Ön sipariş için kullanıcıların "Trumore" uygulamasını kullanması gerekiyor. Ön sipraiş vermek isteyenler, "TOGG Trumore nedir, nasıl indirilir? sorusuna yanıt arıyor. Peki, Trumore TOGG uygulaması (APK) ön sipariş nasıl verilir? İşte Apple-Play store TOGG Trumore indir ve hesap açma…
16.03.2023 Ekonomi
Togg satın alımı için çekiliş tarihi açıklandı! İşte yapılması gerekenler
Togg satın alımı için çekiliş tarihi açıklandı! İşte yapılması gerekenler Yerli otomobil Togg’un ilk sahipleri noter huzurunda yapılacak dijital çekilişle belirlenecek. Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her bir tekil kullanıcı, nakit ya da kredi kartı aracılığıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 bin TL ön ödemeyi yaparak, çekiliş sürecine katılmaya hak kazanacak. İşte tüm detaylar...
15.03.2023 Ekonomi
TOGG menzili kaç km, TOGG T10X SUV özellikleri neler? 160 KW kaç beygir, kaç dakikada şarj oluyor, motor gücü ne? TOGG T10X SUV batarya menzili…
TOGG menzili kaç km, TOGG T10X SUV özellikleri neler? 160 KW kaç beygir, kaç dakikada şarj oluyor, motor gücü ne? TOGG T10X SUV batarya menzili… Yerli otomobil Togg'un merakla beklenen fiyatı ve satış tarihi açıklandı. Togg'un ilk modelinin adı T10X oldu. Togg'un siparişi 16-27 Mart'ta açılacak ve 953 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Togg'dan yapılan açıklamada "16-27 Mart'ta Trumore dijital platformu ve Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 bin TL'den başlayan fiyat etiketine sahip olacak." denildi. Peki, TOGG menzili ne kadar, TOGG T10X SUV menzili kaç km? TOGG özellikleri nelerdir, 160 KW kaç beygir? TOGG T10X kaç km hız yapıyor, motor gücü ne? Kaç dakikada şart oluyor?
15.03.2023 Ekonomi
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak
Togg CEO’su Karakaş'dan sipariş açıklaması! İlk sahibi onlar olacak Türkiye'nin otomobili Togg'un fiyatı 953 bin TL olarak açıklandı. Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş ilk teslimatlar için "Siparişleri bireysel kullanıcılar öncelikli olmak üzere 2023 boyunca teslim edeceğiz." dedi.
14.03.2023 Ekonomi
Togg'dan NFT açıklaması
Togg'dan NFT açıklaması Togg özel seri olarak NFT açık artırmasını başlattığı 2023 adet model ile ilgili erteleme açıklamasının ardından yeni bir açıklamada daha bulundu. Kullanıcıların bu erteleme ile ilgili zarar ettikleri ve AVAX'larını çekemedikleri iddiaları üzerine yayınlanan açıklamada, "Togg’un kullanıcıların cüzdanlarına müdahale etme, AVAX’larına el koyma, bloke etme, satma ve sonra yeniden geri alma yetkisi yoktur" denildi.
10.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Trumore ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trumore haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.