Trt Müzik

Trt Müzik

Son dakika TRT Müzik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TRT Müzik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TRT Müzik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Müzik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt müzik gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 trt müzik haberi bulunmuştur. Tüm trt müzik haberleri aşağıda listelenmiştir.
TRT'de yeni program: Bizim Nikah Şarkılarımız!
TRT'de yeni program: Bizim Nikah Şarkılarımız! Empati Spor Yapım şirketinin yapımını üstlendiği 'Bizim Nikah Şarkılarımız' adlı program, TRT Müzik ekranlarında başlıyor.
29.06.2017 Televizyon
TRT Müzik'ten FETÖ şarkısı skandalı!
TRT Müzik'ten FETÖ şarkısı skandalı! TRT Müzik kanalında Şarkıcı Ahmet Özhan'ın Fethullah Gülen şiirinden bestelediği şarkısının klibi yayınlandı.
2.04.2017 Televizyon
Canlı yayında bayıldı!
Canlı yayında bayıldı! TRT Müzik’te ‘Zerrin Söylüyor’ adlı müzik programını sunan Zerrin Özer, canlı yayın sırasında bayıldı...
10.02.2016 Magazin
'Vibratör gibi adamız'
'Vibratör gibi adamız' Mustafa Keser'den TRT Müzik ekranlarında büyük gaf
1.07.2013 Televizyon
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?
Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü?  Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC), eski TRT spikerlerinden Başak Doğru'nun 78 yaşında yaşamını yitirdiğini duyurdu. Peki, Başak Doğru kimdir? Eski TRT spikeri Başak Doğru öldü mü, neden öldü? 
15.02.2023 Gündem
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022! TRT 1 yeni frekans bilgileri merak ediliyor. TRT kanallarının yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlenebilmesi için bir süre önce TÜRKSAT 4A uydusunda yeni bir frekanstan yayına başlandı. RT yayınlarını Türkiye’den uydudan takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Peki, TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? İşte TRT 1 yeni frekans bilgileri…
26.09.2022 Gündem
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı!
Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz'ın son halini görenler inanamadı! Ekranların fenomen olan dizisi Kurtlar Vadisi'nde 'Polat Alemdar ' rolüyle bir döneme damga vuran oyuncu Necati Şaşmaz, TRT'deki bir müzik programına katıldı. Şaşmaz, değişimiyle çok konuşuldu.
28.08.2022 Magazin
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu?
İbrahim Tatlıses kaç yaşında, çocukları kaç tane, nereli? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses Bodrum'da trafik kazası geçirdi. Yalıkavak'tan evine doğru giderken aracı şarampole yuvarlanan İbrahim Tatlıses sıkıştığı araçtan çıkarıldı ve hastaneye götürüldü. Kaza haberinin ardından İbrahim Tatlıses ile ilgili aramalar arttı. Peki, İbrahim Tatlıses kaç yaşında, nereli, kimdir, kaç kez evlendi? İbrahim Tatlıses ne zaman vuruldu? İbrahim Tatlıses’in çocukları ve diğer merak edilenler…
25.08.2022 Televizyon
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi!
Cem Karaca’nın ölüm yıldönümü! Cem Karaca kimdir? Cem Karaca biyografisi! Anadolu rock ozanı olarak tanınan Cem Karaca’nın ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Sosyal mesajlar içeren şarkılarıyla dönemine damga vuran Cem Karaca ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Cem Karaca kimdir? Cem Karaca ölüm sebebi ne? Cem Karaca ölüm tarihi ne? İşte Cem Karaca’nın hayatı ve şarkıları!
8.02.2022 Kültür Sanat
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var?
Bu hafta diziler var mı? Dizeler bu hafta yayınlanacak mı, bugün hangi diziler var? Bu hafta diziler yayınlanacak mı, yok mu 2022? Yeni haftanın başlamasıyla dizilerin akıbeti hakkında yapılan aramalar da arttı. Geçen hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri TV'de takip ettikleri dizilerin yılbaşı nedeniyle ekranlara gelmemesi üzerine, bu hafta dizilerin olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, bu hafta diziler var mı, yok mu 2022? Diziler bu hafta oynayacak mı? Bugün hangi diziler var?
10.01.2022 Televizyon
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası
65 yaşında hayatını kaybeden Faruk Tınaz'ın eşinden 'doktor ihmali' iddiası Şarkılarıyla bir döneme damga vuran Türk Sanat Müziği Sanatçısı Faruk Tınaz, 65 yaşında pankreas kanserinden dolayı İstanbul’da yaşamını yitirdi. Atları çok sevdiği ve at sahibi de olduğu bilinen Türkiye Jokey Kulübü asli üyesi olan Tınaz için Veliefendi Hipodrumu Şeref Tribünü önünde veda töreni düzenlendi. Törende konuşan Tınaz’ın eşi Canan Tınaz, doktorun raporu doğru okumaması dolayısıyla teşhisin yanlış konulduğunu söyledi.
24.12.2021 Magazin
Faruk Tınaz kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Fırat Tınaz’ın son hali…
Faruk Tınaz kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? İşte Fırat Tınaz’ın son hali… Türk Sanat Müziği'nin usta isimlerinden Faruk Tınaz hayatını kaybetti. 65 yaşındaki ünlü sanatçı uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Faruk Tınaz kimdir? İşte Fırat Tınaz’ın son hali ve biyografisi...
23.12.2021 Magazin
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler!
Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Armağan Zengin hakkında merak edilenler! Dolunay dizisinde Burak rolü dikkatleri üzerine çeken Armağan Zengin, pek çok dizide ve projede yer aldı. Halen Devlet Tiyatroları oyuncularından olan Armağan Zengin, özellikle Azerbaycan’da büyük bir hayran kitlesine sahip. Tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu son günlerde yeni projelerle gündem geliyor. Peki, Armağan Zengin kimdir, kaç yaşında ve nereli?
15.12.2021 Gündem
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu?
Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Turgay Başyayla mı oldu? Gelinim Mutfakta yarışmasının kalıcı sunucusu kim oldu? Demet Akalın'dan sonra format değişikliğine giden ve her hafta bir kişinin sunduğu Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni kalıcı sunucusu belli oldu. Gelinim Mutfakta programının sunucusu yarışmada en yüksek reytinge ulaşan Turgay Başyayla oldu.
9.12.2021 Televizyon
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri...
Altın Kelebek ödülleri 2021 kimlere verildi, kazananlar kim? 47. Pantene Altın Kelebek ödülleri en iyileri... Altın Kelebek ödülleri kim aldı, kimlere verildi? Pantene Altın Kelebek ödülleri sahipleri merak ediliyor. Sinema, televizyon ve müzik dünyasının en iyileri belli oldu. 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri için yapılan tören 5 Aralık akşamı gerçekleşti. İşte Altın Kelebek ödülleri sahipleri…
6.12.2021 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı!
'Bergen' filmi için hazırlıklar tamamlandı! “Bergen” filmi için gerekli hazırlıklar tamamlandı. “Acıların kadını” olarak anılan, önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen Bergen’in gerçek hayatı beyazperdeye uyarlanıyor.
15.09.2021 Magazin
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi?
İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi mi? İbrahim Tatlıses kalp krizi geçirdi haberleri çıktı. Ünlü türkücünün yakın dostu Mehmet Ali Erbil bu haberleri yalanladı.
16.06.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Trt Müzik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt müzik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.