Trasfer

Trasfer

Son dakika Trasfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trasfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trasfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trasfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trasfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 32 trasfer haberi bulunmuştur. Tüm trasfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri!
Dünya yıldızı Neymar için Premier Lig sesleri! PSG’nin Brezilyalı yıldızı Neymar, Premier Lig sahnesine çıkmak için gün sayıyor. Fransız ekibi, 31 yaşındaki oyuncusu için dev takımla masaya oturarak son pürüzleri giderecek.
23.05.2023 Şampiy10
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman?
2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Ara transfer dönemi ne zaman? Süper Lig’te gözler yaz dönemi transfer sezonuna çevrildi. Transfer haberleri merak edilirken 2022/2023 yaz transfer döneminin başlangıç ve bitiş tarihi futbolseverler tarafından araştırılıyor. 83 gün sürecek yaz transfer süreci ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) açıklama yaptı. Peki, 2022 yaz transfer sezonu ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Transfer haberlerinde son durum ne? Ara transfer dönemi ne zaman? İşte trasfer sezonu ile ilgili merak edilenler…
12.06.2022 Futbol
Fenerbahçe Opet'ten 4 transfer! Meryem Boz imzayı attı...
Fenerbahçe Opet'ten 4 transfer! Meryem Boz imzayı attı... Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, yeni sezon kadro planlaması çerçevesinde 4 oyuncu ile sözleşme imzaladı.
2.06.2022 Voleybol
Terim Babel ve Feghouli'den vazgeçti Mourinho'ya 2 gol atan yıldız futbolcuyu istedi
Terim Babel ve Feghouli'den vazgeçti Mourinho'ya 2 gol atan yıldız futbolcuyu istedi Gerek yaşları gerekse performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan Babel ve Feghouli ile yollarını ayırmayı düşünen Fatih Terim yeni prensini buldu. İşte Galatasaray'da son dakika gelişmesi.
21.12.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Burak Elmas ve Fatih Terim'den İtalya'da trasfer zirvesi! 6 numara, 8 numara, 10 numara, kanatlara ve forvete takviyeler...
Galatasaray'da Burak Elmas ve Fatih Terim'den İtalya'da trasfer zirvesi! 6 numara, 8 numara, 10 numara, kanatlara ve forvete takviyeler... Galatasaray Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkınca, Burak Elmas ve Fatih Terim transfer için bir araya geldi, yeni yol haritası belirlendi. Gençleştirme sürecek. Terim'in listesindeki oyuncular ne pahasına olursa olsun, uzun vadeli ödemelerle transfer edilecek. 6 numara, 8 numara, 10 numara, kanatlara ve forvete takviyeler yapılacak. Birer yerli kaleci, stoper ve sağ bek alınacak. Parma'dan Dennis Man, Benfica'dan Gedson Fernandes, Bodo Glimt'ten Berg öncelikli isimler. Halil ve Mohamed de kalıyor.
11.12.2021 Galatasaray
Elmas'tan UEFA açıklaması! Ceza...
Elmas'tan UEFA açıklaması! Ceza... Galatasaray yönetim kurulu üyesi Elmas, sosyal medya hesabından soruları yanıtladı. UEFA'dan ceza beklemediğini açıklayan Elmas, başkan Mustafa Cengiz ile arasında sorun olmadığını vurguladı.
24.03.2018 Galatasaray
Esra Erol'dan Zuhal Topal'a son dakika golü
Esra Erol'dan Zuhal Topal'a son dakika golü İzdivaç programları arasında trasfer yarışında Esra Erol kavgalı olduğu rakibi Zuhal Topal'a gol üstüne gol atıyor...
20.09.2016 Magazin
Tülin Seda Sayan'a transfer oldu
Tülin Seda Sayan'a transfer oldu 13 yıl önce katıldığı evlilik programında Türkiye'nin konuştuğu gelin olan Tülin, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunuculuğunu yaptığı Evleneceksen Gel programına katıldı.
5.09.2016 Magazin
Nazifoğlu: 2-3 transfer yapacağız!
Nazifoğlu: 2-3 transfer yapacağız! Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, 2-3 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.
11.07.2016 Galatasaray
Engin G.Saray yolunda
Engin G.Saray yolunda Antalyaspor'la sözleşmesi sona eren Emrah Başsan'la anlaşan Galatasaray'ın ikinci transferi Engin Bekdemir olmaya çok yakın...
24.09.2021 Galatasaray
Bryan Ruiz Sporting'de
Bryan Ruiz Sporting'de Sporting Lizbon, Kosta Rikalı milli futbolcu Bryan Ruiz'i 3 yıllığına renklerine bağladı
8.07.2015 Futbol
Beşiktaş'a NBA'den takviye
Beşiktaş'a NBA'den takviye Beşiktaş İntegral Forex Erkek Basketbol Takımı, ABD'li oyuncu Hilton Armstrong'u kadrosuna kattı
6.08.2014 Beşiktaş
Bruma gönderiliyor mu?
Bruma gönderiliyor mu? Galatasaray'ın Portekizli genç yıldızı Bruma, takımdan gönderiliyor mu?
15.01.2014 Futbol
'Kendimizden başka rakibimiz...'
'Kendimizden başka rakibimiz...' F.Bahçeli Alper Potuk gündeme dair açıklamalarda bulundu.
10.01.2014 Süper Lig
Yılın Hadise'si!
Yılın Hadise'si! Yaşam Koçu Şeyda Coşkun’un tüm sırlarını transfer etti!
3.12.2013 Magazin
'Transfer yok ama olabilir de'
'Transfer yok ama olabilir de' Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik direktör Fatih Terim'le milli takım dönüşü yeni mukaveleyi imzalayacaklarını söyledi.
5.09.2013 Galatasaray
Beşiktaş'a mı gidiyor?
Beşiktaş'a mı gidiyor? Beşiktaş'ın yeni sezonda kadrosuna katacağı iddia edilen Sezer Öztürk hakkında menajer Özkan Doğan son noktayı koydu.
13.04.2013 Futbol
Rio Ferdinand da geliyor
Rio Ferdinand da geliyor Rio Ferdinand, kardeşi Anton'u ziyaret etmek için Bursa'ya gelecek.
5.02.2013 Futbol
Fırtına Avni Aker'de Kasımpaşa'ya esti!
Fırtına Avni Aker'de Kasımpaşa'ya esti! Olcan Adın'dan mükemmel frikik golü...
6.10.2012 Futbol
Biseswar 3 ay yok!
Biseswar 3 ay yok! KAYSERİSPOR’da Fenerbahçe maçı öncesi savunmanın önemli ismi stoper Zurap iyileşirken Amrabat’ın yerini doldurması için trasfer edilen Biseswar, Gaziantepspor maçında ayağına aldığı darbeden dolayı sakatlandı...
18.01.2012 Futbol
Beşiktaş golcü transferini bitiriyor
Beşiktaş golcü transferini bitiriyor Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını sürdüren başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bugün İspanya'ya giderken, ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile görüşecek...
1.06.2011 Futbol
Beşiktaş golcü transferini bitiriyor!
Beşiktaş golcü transferini bitiriyor! Beşiktaş'ta transfer çalışmalarını sürdüren başkan Yıldırım Demirören ve futbol komitesi bugün İspanya'ya giderken, ilk olarak Atletico Madrid forması giyen 22 yaşındaki forvet oyuncusu Diego Costa ile görüşecek...
31.05.2011 Futbol
Aslan bombayı patlatıyor!
Aslan bombayı patlatıyor! Forvet sıkınıtısı yaşayan Cimbom'da rota Bursasporlu oyuncu
29.10.2010 Futbol
Ya Arda ya Robinho
Ya Arda ya Robinho Barcelona, ara transferde kadrosunu güçlendirmek için iki ismi liste başına aldı
14.11.2009 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Trasfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trasfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.