Tramway

Tramway

Son dakika Tramway haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tramway ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tramway haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tramway

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tramway gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 tramway haberi bulunmuştur. Tüm tramway haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek
Eminönü-Cibali istasyonu 30 Ağustos'ta açılacak! 3 dakikada 1 araç kalkabilecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı’nın Eminönü-Cibali İstasyonu 30 Ağustos'ta hizmete girecek. Hatla birlikte, Eminönü-Alibeyköy arasındaki yolculuk 35 dakika olacak ve yolcu talebine göre 3 dakikada 1 araç kalkabilecek.
28.08.2023 Gündem
Güneşi gören Taksim’e akın etti
Güneşi gören Taksim’e akın etti Dün akşam saatlerinde İstanbul genelinde etkili olan kar yağışının ardından bugün güneşin kendini göstermesiyle Taksim Meydan ve İstiklal Caddesi’nde adım atacak yer kalmadı. Bir kişinin ise 600 watt elektriğe rağmen Nostaljik Tramvayın üzerine çıkarak seyahat etmesi yürekleri ağza getirdi.
16.01.2022 Yaşam
İstanbul'da raydan çıkan tramvay elektrik direğine çarptı
İstanbul'da raydan çıkan tramvay elektrik direğine çarptı İstanbul Fatih'te raydan çıkan tramvay elektrik direğine çarptı. Seferler, Bağcılar-Sultanahmet ile Kabataş-Sirkeci arası yapılıyor.
31.07.2021 Yaşam
Tramvay duraklarında bomba paniği!
Tramvay duraklarında bomba paniği! Fatih bulunan Fındıkzade ve Haseki Tramvay duraklarına bırakılan iki bomba süsü verilmiş paket polisi alarma geçirdi...
6.11.2015 Yaşam
Kudüs'te gerginlik sürüyor!
Kudüs'te gerginlik sürüyor! İsrail askerlerinin dün Mescid-i Aksa'yı basarak 27 kişinin yaralanmasına yol açan olayların ardından, bir Filistinlinin aracını Yahudilerin üzerine sürerek 13 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinde öldürülmesiyle ortaya çıkan gerginlik sürüyor.
6.11.2014 Dünya
Toplu taşıma kullanın, formda kalın!
Toplu taşıma kullanın, formda kalın! İŞYERLERİNE kendi araçları yerinde otobüs, tramvay ve metro gibi toplu taşıma araçlarıyla giden erkeklerin özel araçlarıyla gidenlere göre ortalama 3, kadınların ise 2...
20.08.2014 Sağlık
Olimpiyat'ı almaya geldik
Olimpiyat'ı almaya geldik Adaylık Komitesi Başkanı Hasan Arat, 2020’ye ev sahipliği yapacağımız konusunda iddialı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Kılıçdaroğlu memurlara mesaj çekti!
Kılıçdaroğlu memurlara mesaj çekti! CHP lideri mesajda ne dedi?
29.09.2021 Gündem
Yerin altında mağaza!
Yerin altında mağaza! Taksim-4.Levent metrosunun Levent istasyonunda modern bir Mısır Çarşısı kurulacak...
17.03.2011 Arşiv
Projenin mimarı İranlı Zaha Hadid
Projenin mimarı İranlı Zaha Hadid İran doğumlu İngiliz vatandaşı olan Zaha Hadid, dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden Pritzker Mimarlık Ödülü’nü kazanan ilk kadın mimar...
29.09.2021 Gündem
Okul çıkışı facia
Okul çıkışı facia Öğrenciler tramway altında kaldı. İki liseli öldü
12.03.2010 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tramway ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tramway haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.