Toplu Tecavüz

Toplu Tecavüz

Son dakika toplu tecavüz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu tecavüz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu tecavüz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu Tecavüz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu tecavüz gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 toplu tecavüz haberi bulunmuştur. Tüm toplu tecavüz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü
Ülke bu görüntülerle çalkalanıyor: İhbar yerine giden polisler şaşkına döndü ABD'de polis kamerasına yansıyan bir kurtarma operasyonu ülke genelinde büyük yankı uyandırdı. Terk edilmiş evden gelen çığlık seslerine yönelen polis ekipleri gördükleri manzara karşısında şoke oldu.
23.08.2023 Dünya
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu
Ünlü otelde toplu tecavüz dehşeti! Video kayıtları kan dondurdu 18 yaşındaki genç kızın sabaha karşı ünlü otelin lobisinde ağlarken bulunmasıyla dehşet ortaya çıktı, saldırganların gülerken görüldüğü video kayıtları kan dondurdu.
20.08.2023 Dünya
Katliam ve istismar günü ilan etti
Katliam ve istismar günü ilan etti Twitter’da bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından 12 Nisan’ın ‘Toplu Tecavüz Katliam Günü’ ilan edilmesine tepki yağdı. Emniyet Genel Müdürlüğü ise “Suç işleyen hesaplar tespit edilerek gerekli soruşturmalar başlatılmıştır” açıklamasında bulundu...
13.04.2021 Yaşam
İstanbul'da üniversite öğrencisine toplu işkence ve istismar!
İstanbul'da üniversite öğrencisine toplu işkence ve istismar! Mısır’dan İstanbul’a eğitim görmek için gelen genç kadın, eğitim merkezinde tanıştığı arkadaşının tecavüz ve gaspına maruz kaldı. Mağdur kadın şikayetçi olunca öfkelenen Mısırlı genç, bu kez 4 arkadaşı ile birlikte genç kadını şikayetinden vazgeçirmek için kaçırıp toplu tecavüz ettiler. Her satırı vahşetle dolu olayın ortaya çıkmasıyla saldırgan hakkında dava açıldı.
26.02.2021 Yaşam
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar!
Görülmemiş iğrençlik! 16 yaşındaki genç kıza toplu istismar! İsrail'in Eilat şehrinde 16 yaşında bir kız çocuğunun toplu tecavüze uğradığı iddiası İsrail’de infiale yol açtı.
21.08.2020 Dünya
Toplu tecavüz davasında sular durulmuyor!
Toplu tecavüz davasında sular durulmuyor! Güney Kıbrıs'ın ünlü eğlence merkezi Ayia Napa'da 12 İsrailli turistin tecavüzüne uğradığını öne süren 19 yaşındaki İngiliz kadının 'yalan ifade' ve 'iftira' suçlamalarıyla yargılandığı dava, sonuçlandı. Ancak yankıları sürmeye devam ediyor.
6.01.2020 Dünya
Genç öğretmene toplu tecavüz!
Genç öğretmene toplu tecavüz! İngiltere'de gece kulübünde eğlenen genç öğretmen, 2 kişi tarafından tecavüze uğradı.
23.11.2019 Yaşam
Toplu tecavüz davasında yeni gelişme: Rum polisi tehdit etti!
Toplu tecavüz davasında yeni gelişme: Rum polisi tehdit etti! İsrailli 12 kişinin tecavüzüne uğradığını öne süren İngiliz kadın, Kıbrıs Rum polisi ile ilgili çok önemli bir iddiada bulundu.
7.08.2019 Dünya
4 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz!
4 yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz! Hindistan polisi, Uttar Pradeş eyaletinde yoğun bakımda tedavi gören dört yaşındaki bir kız çocuğunun, beş adamın toplu tecavüzüne uğradığı yolundaki iddialar üzerine soruşturma başlattı.
5.11.2018 Dünya
Genç kıza tuzak kurup toplu tecavüz ettiler!
Genç kıza tuzak kurup toplu tecavüz ettiler! Almanya'da tanımadığı biri tarafından verilen ilaçlı içeceği içen genç kız, çok sayıda kişinin tecavüzüne uğradı. Olayla ilgili, 7 Suriyeli ve 1 Alman gözaltına alındı.
31.10.2018 Dünya
Kaçırdılar, toplu tecavüz ettiler ve...
Kaçırdılar, toplu tecavüz ettiler ve... Tüyler ürperten olay Güney Afrika’nın Stellenbosch kasabasında meydana gelmişti. Korkunç detaylar ortaya çıktı.
16.10.2018 Dünya
Reuters duyurdu! Sosyal medyayı yasaklamak için harekete geçtiler!
Reuters duyurdu! Sosyal medyayı yasaklamak için harekete geçtiler! Sosyal medyanın uygunsuz kullanıldığı ülkelerin başında gelen Hindistan'da tartışma yaratan bir iddia ortaya atıldı. Hindistan hükümetinin telekomünikasyon şirketlerine resmi yazı gönderdiği ve başta Facebook, Instagram ve WhatsApp olmak üzere birçok uygulamanın engellenmesi için çalışmalara başlanılması talep edildi.
7.08.2018 Bilim ve Teknoloji
Tecavüze karşı idamı onayladılar!
Tecavüze karşı idamı onayladılar! Hindistan'de tecavüz ettikten sonra öldürenlere ve 12 yaşın altındakilere tecavüz edenlere idam cezasının verilmesini öngören yasa tasarısı onaylandı. Ancak idam cezasının tecavüze karşı caydırıcı olup olmadığı ülkede tartışılmaya başlandı.
1.08.2018 Dünya
‘Turnike’nin şifresi:  Tatlı yiyecek miyiz?
‘Turnike’nin şifresi: Tatlı yiyecek miyiz? Oktar ve grubuna yönelik yürütülen soruşturmada örgüt içinde küçük yaştaki kızlara nasıl cinsel istismarda bulunulduğu ve toplu tecavüz olarak adlandırılan ‘turnike’ faaliyetlerinin nasıl gerçekleştiğine dair iğrenç detaylar ortaya çıktı
22.07.2018 Gündem
Tatil cennetinde toplu tecavüz!
Tatil cennetinde toplu tecavüz! 29 yaşındaki turist kadın gece tanıştığı dört erkekle önce plaja gitti. Grup ardından kadının kaldığı daireye geçti ancak ev sahibi kabusu yaşadı.
21.07.2018 Dünya
Duterte’ye öpücük tepkisi
Duterte’ye öpücük tepkisi Filipinler lideri Rodrigo Duterte, Güney Kore’de katıldığı etkinlikte yurt dışında çalışan Filipinli bir kadını sahnede dudağından öpmeye zorladığı için eleştirilerin hedefi oldu
4.06.2018 Dünya
Myanmar ordusu BM'nin ''utanç listesine'' girdi
Myanmar ordusu BM'nin ''utanç listesine'' girdi Birleşmiş Milletler (BM) ''Arakanlı kadın ve kız çocuklarına tecavüz ve cinsel şiddet uygulayan'' Myanmar ordusunu ''utanç listesine'' ekledi.
16.04.2018 Dünya
Sekiz yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz!
Sekiz yaşındaki kız çocuğuna toplu tecavüz! Hindistan'da ormanda cesedi bulunan Müslüman bir aşirete mensup Asifa Bano isimli kız çocuğunun feci şekilde öldürülmesi, ülkeyi karıştırdı. Sekiz Hindu'nun gözaltına alınmasına karşı çıkan sağcılar protesto gösterisi düzenledi, diğer tarafta kadın cinayetlerine öfkelenen gruplar da sokağa indi.
13.04.2018 Dünya
Karısını ağaca bağlayıp 100 kez…
Karısını ağaca bağlayıp 100 kez… Hindistan’dan insanlık dışı bir olay… Sevgilisiyle kaçtığı iddia edilen bir kadın, kocası tarafından meydanın ortasında elleri bağlanarak 100 kez kırbaçlandı. Kadının acıdan bilincini kaybettiği sıralarda ise tecavüz edilmeye çalışıldığı belirtiliyor.
26.03.2018 Dünya
Tecavüze uğrayan kadınlar her şeyi anlattı
Tecavüze uğrayan kadınlar her şeyi anlattı Suriye'deki Esad rejiminin hapishanelerinde işkencelere ve tecavüze maruz kalan kadınlar, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde psikologlar tarafından rehabilite ediliyor. Savaştan kaçan kadınların kurduğu bir dernekte tek çatı altında toplanan savaş mağduru kadınlar, birbirine güç veriyor.
7.03.2018 Dünya
Güney Sudan'da hırsızlar kabileye saldırdı: 40 ölü
Güney Sudan'da hırsızlar kabileye saldırdı: 40 ölü Güney Sudan'da hayvancılıkla uğraşan göçebe kabile sığır hırsızlığı yapan silahlı bir grubun saldırısına uğradı.
29.11.2017 Dünya
Kan donduran detaylar ortaya çıktı! 'Çıplak halde evinden sürüklenerek...'
Kan donduran detaylar ortaya çıktı! 'Çıplak halde evinden sürüklenerek...' Myanmar'daki toplu tecavüz, işkence ve katliamlar İnsan Hakları İzleme Örgütünün raporlarına girdi. Raporlarda insanın içini sızlatan detaylar ortaya çıktı. Buna göre 15 yaşındaki bir Arakanlı genç kız askerler tarafından evinden çıplak halde yerde sürüklenerek çıkarıldı. 10 kişinin tecavüzüne uğradı. Diğer detaylar en az bu örnek kadar korkunç. Güvenlik güçlerinin, küçük çocukları kafalarını ağaçlara vurarak öldürdüğü, yaşlıları ateşin içine attığı belirtiliyor.
16.11.2017 Dünya
ŞOK! 'Şu kadınlara bakın, kim onlara tecavüz etmek ister?'
ŞOK! 'Şu kadınlara bakın, kim onlara tecavüz etmek ister?' İnsan Hakları İzleme Örgütü'nün Arakanlı kadın ve kız çocuklarının askerler tarafından tecavüze uğradığını belirttiği raporu dünya basınında geniş yer buldu. Myanmarlı Albay Phone Tint, çok sayıda delil olmasına rağmen Arakanlı kadın ve kız çocukların askerleri tarafından tecavüze uğradığı iddialarını skandal bir açıklamayla reddetti.
12.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Toplu Tecavüz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu tecavüz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.