Tomarza

Tomarza

Son dakika tomarza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tomarza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tomarza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tomarza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tomarza gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 tomarza haberi bulunmuştur. Tüm tomarza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı?
Kayseri'de 31 Mart'ta kazanan partiler ve isimler: Yerel seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde hangi partiler ve isimler kazandı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bazı şehirlerde kıran kırana rekabete neden oldu. Kayseri Büyükşehir ve ilçelerde kazanan partiler ve isimler Kayserili vatandaşların merak konusu olmaya devam ediyor. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı Türkiye'de 5 yıllık yerel yöneticiler bu seçimle belirlendi. Kayseri, Büyükşehir dahil ilçe belediyelerinde AK Parti'nin üstünlüğü görüldü. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı AK Partili Memduh Büyükkılıç kazandı. İşte Kayseri'de belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler...
2.04.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kayseri yerel seçim sonuçları 2024: Kayseri'da kim önde? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kayseri'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kayseri geldi. Kayseri yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kayseri'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kayseri yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi
Kayseri yerel seçim sonuçları: 31 Mart Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Kayseri belediye başkan adayları listesi Kayseri yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Kayseri iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Kayseri aday listesi
25.03.2024 Gündem
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı
Ekmek fiyatlarında indirim! Bugün başladı Kayseri'nin Tomarza İlçesi'nde 6.50 TL’ye satılan ekmek, bu gün itibarıyla 5 TL’ye satılmaya başladı.
30.01.2024 Ekonomi
Tarlada çalışırken buldu! Tam 250 kilo, korumaya alındı
Tarlada çalışırken buldu! Tam 250 kilo, korumaya alındı Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bir çiftçi, tarla sürerken traktörün pulluğuna takılan 1.5 metrelik içi boş tarihi küp buldu. Ekiplerin olay yerine gelmesiyle birlikte 250 kilogram ağırlığındaki tarihi küp koruma altına alındı.
22.04.2023 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Kayseri'de, madende çalışırken yüksekten düşen işçi öldü
Kayseri'de, madende çalışırken yüksekten düşen işçi öldü Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, krom madeninde çalıştığı sırada yüksekten düşen Sıddık Taysi (42), hayatını kaybetti. 
23.09.2022 Yaşam
Çekiciyle çalınan 450 bin TL'lik aracı polis buldu
Çekiciyle çalınan 450 bin TL'lik aracı polis buldu Kayseri'de çekici ile çalınan 450 bin TL değerinde araç, polis ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu Tomarza ilçesinde bulundu.
1.09.2022 Yaşam
Thodex CEO'su ne zaman iade edilecek? Bakan Soylu'dan açıklama
Thodex CEO'su ne zaman iade edilecek? Bakan Soylu'dan açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Thodex kurucusunun yakalanması ve Türkiye'ye iade süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, "Arnavutluk'ta mahkemeye çıkması gerek. Biz iade edilmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
31.08.2022 Gündem
Niyazi Özcan kimdir? Eski AK Parti Milletvekili Niyazi Özcan neden öldü, kaç yaşındaydı?
Niyazi Özcan kimdir? Eski AK Parti Milletvekili Niyazi Özcan neden öldü, kaç yaşındaydı? 22. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Niyazi Özcan, 73 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Eski AK Parti Milletvekili Niyazi Özcan neden öldü? Niyazi Özcan kimdir?
5.07.2022 Gündem
Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir?
Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir? Kayseri’nin Tomarza ilçesinde belediye başkanlığı görevini yürüten Davut Şahin, 3 kişinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Peki, Kayseri Tomarza Belediye başkanı hangi partiden, Davut Şahin kimdir?
24.05.2022 Siyaset
Akşener: Bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var
Akşener: Bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var Kayseri'de esnaf ziyareti yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Artık bu milletin sesini duyuran bir siyasi parti var, o da İYİ Parti" dedi.
24.03.2022 Siyaset
Balıkesir'de kan donduran olay! Eski eltisi çocuklarını kuyuya atmıştı; Elif'i de kocası öldürdü!
Balıkesir'de kan donduran olay! Eski eltisi çocuklarını kuyuya atmıştı; Elif'i de kocası öldürdü! Balıkesir’in Edremit ilçesinde, Elif Turan (38), ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Kamil Turan (38) tarafından öldürüldü. Çiftin, 6 yıl önce 2 çocuğu, amcalarının eski eşi tarafından dövülüp, çuval içerisinde kuyuya atılmış, kardeşlerden biri ölmüş, diğeri ise yaralı kurtarılmıştı.
22.01.2022 Gündem
Miras kavgasında öldürülmüşlerdi! 2 kardeş toprağa verildi
Miras kavgasında öldürülmüşlerdi! 2 kardeş toprağa verildi Kayseri'nin Tomarza ilçesinde iki aile arasında miras nedeniyle çıkan kavgada tabancayla öldürülen Bayram Gökkaya (35) ve kardeşi Selim Gökkaya (30), kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
25.10.2021 Gündem
Kayseri'de arazi anlaşmazlığı kavgasında 2 kardeş öldürüldü
Kayseri'de arazi anlaşmazlığı kavgasında 2 kardeş öldürüldü Kayseri'nin Tomarza ilçesinde akraba iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada, 2 kardeş hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.
24.10.2021 Yaşam
Traktörüyle cami duvarına çarpan sürücü hayatını kaybetti!
Traktörüyle cami duvarına çarpan sürücü hayatını kaybetti! Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, kontrolden çıkan traktörüyle cami duvarına çarpan İsmail Çarkıt (80), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
1.08.2021 Yaşam
Karantinaya alınan iller hangileri? İşte yerinde karar uygulamasıyla karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler…
Karantinaya alınan iller hangileri? İşte yerinde karar uygulamasıyla karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler… Koronavirüs ile mücadele illere göre karantina ve sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Yerinde karar dönemi ile vaka sayısı yüksek olan illerde tedbir kararları açıklanmaya başladı. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı vaka sayısı haritasına göre 8-14 Şubat tarihleri arasında oransal olarak en çok vakanın görüldüğü ilk 5 ilin yer aldığı Karadeniz için uzmanlar, bölgede 15 günlük tam kapanma, ulaşım kısıtlaması ve 'bölgesel karantina' önerisinde bulundu. İşte karantina ilan edilen yerleşim yerleri, köyler ve mahalleler…
22.02.2021 Gündem
2 Şubat 2021 deprem listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son depremler ile Türkiye Fay hattı haritası…
2 Şubat 2021 deprem listesi! AFAD ve Kandilli Rasathanesi en son depremler ile Türkiye Fay hattı haritası… Kayseri de deprem mi oldu? sorusu sabah saatlerinde yoğunluk kazandı. Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller Sivas ve Yozgat'ta da hissedildi. Yaşanan deprem sonrası Sarıoğlan ilçesinde sokağa çıkan Sinan Karaerik ise, "Gece panik olarak kalktık. Kaldığımız misafirhanede bir arkadaş bağırıyordu. 'Herkes kalksın' diyordu. Böyle bir sallantıyı hiç görmedim. Herkes dışarı çıkmıştı. Bende arkadaşımı aradım. Ben Tomarzalıyım. Eşimi aradım. Kendisi Tomarza'da bir şey olmadığını söyledi. Deprem Sarıoğlan ilçesinde olmuş" ifadelerini kullandı. İzmir peşine Kayseri’de yaşanan depremler sonrası, 2 Şubat deprem listesi ile son depremler merak edilmeye başlandı.
2.02.2021 Gündem
Kayseri'de 130 mahalle yolu ulaşıma kapandı
Kayseri'de 130 mahalle yolu ulaşıma kapandı Kayseri'de etkili olan kar yağışı nedeniyle, il genelinde 130 mahalle yolu ulaşıma kapandı.
13.02.2020 Yaşam
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi
Çok sayıda ilde okullar tatil edildi Trabzon ve Rize'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar 2 gün tatil edildi. Öte yandan Van, Bitlis, Ordu, Giresun, Zonguldak, Karabük, Artvin, Şırnak, Kastamonu, Düzce ve ilçelerinde de yarın okullarda eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verildi.
9.02.2020 Gündem
Gözler Kayseri Valiliği’nde! Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi?
Gözler Kayseri Valiliği’nde! Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi? Kayseri’de yarın okullar tatil mi? Kayseri’de 7 Ocak Salı günü okullar tatil mi? Kayseri Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? sorularına Kayserililer tarafından cevap aranıyor. Soğuk hava ve kar yağışının olduğu kente öğrenciler, veliler ve öğretmenler yarın Kayseri’de okullar tatil mi? diye araştırıyor. İşte detaylar…
6.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olursa olur, olmazsa teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekatı hakkında bilgiler verip "Salı gecesi süre bitiyor. Olursa olur, olmazsa 120 saatin bittiği dakika kaldığımız yerden devam eder teröristlerin başını ezmeyi sürdürürüz" ifadesini kullandı. Erdoğan konuşmasının sonunda asker selamı verdi.
19.10.2019 Gündem
Kayseri'de korkunç yangın! Yüz binlerce arı telef oldu
Kayseri'de korkunç yangın! Yüz binlerce arı telef oldu Kayseri'nin Tomarza ilçesinde, boş arazide bulunan yaklaşık 500 adet kovan, bilinmeyen nedenle çıkan yangında içinde bulunan yüz binlerce arıyla birlikte yandı.
5.07.2019 Gündem
Bayram tatilinin ilk gününde peş peşe kaza haberleri geldi!
Bayram tatilinin ilk gününde peş peşe kaza haberleri geldi! Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması ile dün mesai bitimiyle yola çıkan sürücüler yoğun trafik oluştururken, çok sayıda trafik kazası da meydana geldi. Dün saat 18.00'den tatilin ilk günü olan bugün saat 18.00'e kadar meydana gelen 29 trafik kazasında 12 kişi yaşamını yitirdi, 83 kişi yaralandı.
1.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tomarza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tomarza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.