Tolga Karel

Tolga Karel

Son dakika tolga karel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tolga karel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tolga karel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Karel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga karel gelişmeleri de dahil olmak üzere 253 tolga karel haberi bulunmuştur. Tüm tolga karel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım!
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım! 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 4 yıl süren evliliğinden bir çocuğu olan ve eski eşiyle yaşadığı polemiklerle sık sık adından söz ettiren model Günay Musayeva, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı.
24.12.2022 Magazin
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de
'Yaprak Dökümü' hafta içi her gün Kanal D’de Kanal D’nin; yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, Reşat Nuri Güntekin’in ölümsüz eserinden günümüze uyarlanan, toplam beş sezondan oluşan 'Yaprak Dökümü' dizisi, yeniden ekrana geliyor.
3.09.2022 Televizyon
Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva plaj pozuyla sosyal medyayı salladı!
Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva plaj pozuyla sosyal medyayı salladı! 2011 yılında Tolga Karel ile nikâh masasına oturan Günay Musayeva 2012 yılında oğlu Cihangir'i kucağına almış, çift bir süre sonra çekişmeli olarak boşanmıştı. Azeri asıllı model Günay Musayeva tatil pozuyla adından söz ettirdi. Plajda tamamen çıplak şekilde durup vücudunu kırmızı bir havluyla kapatan modele yorum yağdı.
11.08.2022 Magazin
Tolga Karel: İflas etmiştim ve hesabımda sadece 83 dolar vardı
Tolga Karel: İflas etmiştim ve hesabımda sadece 83 dolar vardı Türkiye'deki oyunculuk kariyerini geride bırakıp 2017 yılında Amerika'ya yerleşen ve TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel, geçen 5 yılda yaşadığı zorlukları anlattı. Karel, daha önce iflas ettiğini söyledi.
9.06.2022 Magazin
Alişan sosyal medya hesabında paylaştı: Göğsümüzü kabarttın Ceylan'ım
Alişan sosyal medya hesabında paylaştı: Göğsümüzü kabarttın Ceylan'ım Alişan'ın geçtiğimiz yıl kaybettiği kardeşi Selçuk Tektaş'ın küçük kızı Ceylan okulların kapanmasına sayılı günler kala sunum yaptı. Alişan duygu dolu anları sosyal medya hesabında paylaştı.
28.05.2022 Magazin
Tolga Karel güzel haberi duyurdu: 4. kez baba oldu!
Tolga Karel güzel haberi duyurdu: 4. kez baba oldu! Yaprak Dökümü dizisinde canlandırdığı Oğuz karakteri ile hafızalara kazınan ve geçtiğimiz kasım ayında 4. kez baba olacağını duyuran ünlü oyuncu Tolga Karel oğluna kavuştu. Karel, mutlu haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
28.05.2022 Magazin
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim'
Genç oyuncudan kötü haber! 'Şu anda akıl hastanesindeyim' Son dönemin en çok izlenen ve milyonlarca hayranı olan dizilerinden birinde rol alarak dikkat çekti. Fakat bunun keyfini çok da çıkarabildiği söylenemez. Çünkü sosyal medya hesabından yaptığı samimi paylaşıma göre bir süredir ruh sağlığını korumak için bir mücadele içinde. Genç oyuncunun paylaştığı o videodaki sözleri ise hayranlarını şoke etti: "Uzun süredir iyi değildim ve şu anda akıl hastanedeyim ama yakında taburcu olacağım."
27.05.2022 Magazin
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi
Pakize Suda'nın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi Demans (bellek ve benzeri zihinsel yeteneklerin bozukluğu) teşhisi konulan ve geçtiğimiz yıl mahkeme kararıyla yeğeni Dilara Elagözlü'nün vasi olarak atanmasına karar verilen Pakize Suda hakkında sosyal medyada çıkan asılsız iddialar sonrası açıklama geldi. Elagözlü, teyzesinin sağlık duurmu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar...
27.05.2022 Magazin
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu dördüncü kez baba olduğunu duyurdu.
27.05.2022 Magazin
Tolga Karel babasının mezarlığını paylaştı: Sana yetişemedim
Tolga Karel babasının mezarlığını paylaştı: Sana yetişemedim Amerika'da yaşayan Tolga Karel babasının ölüm haberini alınca yıkıldı. Tolga Karel cenazeye gidemezken görüşmediği eski eşi ve oğlu oradaydı. Tolga Karel babasının gömüldüğü anları paylaşarak "Sana yetişemedim" dedi.
25.04.2022 Magazin
Yaprak Dökümü'nün yıldızı Tolga Karel'in acı günü!
Yaprak Dökümü'nün yıldızı Tolga Karel'in acı günü! Yayınladığı dönem reyting listelerini alt üst eden 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Babası Tufan Karel'i kaybeden ünlü isim, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
24.04.2022 Magazin
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi!
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi! Tolga Karel’in eski eşi, manken Günay Musayeva tatil için Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’e gitti. Musayeva, bikinili pozlarıyla olay yarattı.
17.04.2022 Magazin
Tolga Karel dehşet anlarını paylaştı! Milyonluk TIR'ı saniyeler içinde küle döndü
Tolga Karel dehşet anlarını paylaştı! Milyonluk TIR'ı saniyeler içinde küle döndü Oyunculuğu bırakarak yurt dışına yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran Tolga Karel, karıştığı kazada dört kişinin ölümüne neden olduğu için 110 yıl hapsi istenen TIR şoförü hakkında konuşurken, yaşadığı korkunç bir olayı paylaştı. Geçtiğimiz sene ilk satın aldığı TIR'ın gözünün önünde küle döndüğü anları paylaşan oyuncu, "Trafik içinde olsaydım belki ben de o çocukla aynı kaderi paylaşacaktım" diye konuştu.
21.12.2021 Magazin
Günay Musayeva'dan Tolga Karel tepkisi: Ne nafakası!
Günay Musayeva'dan Tolga Karel tepkisi: Ne nafakası! 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan, ünlü oyuncudan Cihangir Can adında bir oğlu olan Azeri asıllı model Günay Musayeva, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
28.11.2021 Magazin
Tolga Karel canlı yayında müjdeyi verdi!
Tolga Karel canlı yayında müjdeyi verdi! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanarak, bir kez daha baba olacağının müjdesini verdi.
5.11.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Tolga Karel Türkiye'ye mi dönüyor? ABD'deki fiyatlara isyan etmişti
Tolga Karel Türkiye'ye mi dönüyor? ABD'deki fiyatlara isyan etmişti Yayınladığı dönem reyting listelerini alt üst eden 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel, sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakıp ABD'ye yerleşmişti. Ülkedeki artan fiyatlardan dert yanan Karel, son olarak sosyal medya hesabında takipçilerinin sorularını yanıtladı. Tolga Karel, 'Türkiye'ye dönecek misin?' sorusuna da cevap verdi.
25.09.2021 Magazin
Tolga Karel takipçilerini şaşırttı
Tolga Karel takipçilerini şaşırttı Sürpriz bir kararla oyunculuğu bırakan ve Amerika'ya yerleşip burada TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Tolga Karel'den nosteljik paylaşım...
16.04.2021 Magazin
Tolga Karel'den 'Neden yabancı ülkeye gittin' diyen takipçisine küfürlü cevap
Tolga Karel'den 'Neden yabancı ülkeye gittin' diyen takipçisine küfürlü cevap Yurt dışına taşınan oyuncu Tolga Karel, kendisine "Neden oyunculuktan vazgeçtin gittin yabancı ülkelere" diyen kadın takipçisine "Senin gibi sığır düşünceli insanlar uzaklaşmak için" cevabını verdi.
13.12.2019 Magazin
Bebeğin cinsiyeti belli oldu
Bebeğin cinsiyeti belli oldu 2016 yılında Sarah Scott ile evlenen Tolga Karel'in eşi ikinci kez hamile
11.05.2019 Magazin
Tolga Karel'in şansı döndü!
Tolga Karel'in şansı döndü! Tolga Karel, iki yıl önce Amerika'ya taşındı. Oyunculuğu bırakarak TIR şoförlüğü yapmaya başlayan Karel, art arda iki güzel haber aldı.
24.04.2019 Magazin
Tolga Karel, Arizona Çölü'nde namaz kıldı
Tolga Karel, Arizona Çölü'nde namaz kıldı ABD'ye yerleşip TIR şoförlüğü yapmaya başlayan eski oyuncu Tolga Karel, Arizona Çölü'nde namaz kıldı.
2.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Karel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga karel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.