Günay Musayeva

Günay Musayeva

Son dakika Günay Musayeva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Günay Musayeva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Günay Musayeva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günay Musayeva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günay musayeva gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 günay musayeva haberi bulunmuştur. Tüm günay musayeva haberleri aşağıda listelenmiştir.
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım!
Günay Musayeva: Gece rüyamdan ağlayarak uyandım! 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 4 yıl süren evliliğinden bir çocuğu olan ve eski eşiyle yaşadığı polemiklerle sık sık adından söz ettiren model Günay Musayeva, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, yaşadığı bir sıkıntıyı paylaştı.
24.12.2022 Magazin
Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva plaj pozuyla sosyal medyayı salladı!
Tolga Karel'in eski eşi Günay Musayeva plaj pozuyla sosyal medyayı salladı! 2011 yılında Tolga Karel ile nikâh masasına oturan Günay Musayeva 2012 yılında oğlu Cihangir'i kucağına almış, çift bir süre sonra çekişmeli olarak boşanmıştı. Azeri asıllı model Günay Musayeva tatil pozuyla adından söz ettirdi. Plajda tamamen çıplak şekilde durup vücudunu kırmızı bir havluyla kapatan modele yorum yağdı.
11.08.2022 Magazin
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu
Tolga Karel'den güzel haber geldi! Dördüncü kez baba oldu Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu dördüncü kez baba olduğunu duyurdu.
27.05.2022 Magazin
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi!
Günay Musayeva bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi! Tolga Karel’in eski eşi, manken Günay Musayeva tatil için Fransa’nın dünyaca ünlü kayak merkezi Courchevel’e gitti. Musayeva, bikinili pozlarıyla olay yarattı.
17.04.2022 Magazin
Günay Musayeva'dan Tolga Karel tepkisi: Ne nafakası!
Günay Musayeva'dan Tolga Karel tepkisi: Ne nafakası! 'Yaprak Dökümü' dizisiyle hafızalara kazınan Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan, ünlü oyuncudan Cihangir Can adında bir oğlu olan Azeri asıllı model Günay Musayeva, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
28.11.2021 Magazin
Tolga Karel canlı yayında müjdeyi verdi!
Tolga Karel canlı yayında müjdeyi verdi! Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü' dizisiyle şöhreti yakalayan Tolga Karel, Sarah Scott ile evlendikten sonra ABD'ye gitmişti. TIR şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan ve ardından lojistik şirketi kuran eski oyuncu, tv8 ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanarak, bir kez daha baba olacağının müjdesini verdi.
5.11.2021 Magazin
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Günay Musayeva: Dövmelerimi sildiriyorum
Günay Musayeva: Dövmelerimi sildiriyorum Model Günay Musayeva, önceki akşam Nişantaşı'nda bir eczaneden çıkarken görüntülendi.
27.06.2020 Magazin
Komşularından yardım istedi: Ne olur beni kurtarın!
Komşularından yardım istedi: Ne olur beni kurtarın! Magazin dünyasının sansasyonel çiftlerinden Günay Musayeva ile Taha Tatlıcı arasında sular durulmuyor. Daha önce de şiddet haberleriyle gündeme gelen çift, bir kez daha karakolluk oldu.
22.05.2020 Magazin
Musayeva özel hazırlandı!
Musayeva özel hazırlandı! Günay Musayeva, 13 Şubat’ta New York Moda Haftası’nda gerçekleşecek ‘Affair: The Butterfly Effect’ defilesinde yürüyecek.
6.02.2019 Magazin
Baba yokluğu hissetmiyor
Baba yokluğu hissetmiyor Azerİ manken Günay Musayeva önceki gün Taksim’de In Couture firmasının gerçekleştirdiği defilede podyuma çıktı.
26.10.2018 Magazin
Doğal seksi Günay
Doğal seksi Günay Günay Musayeva ünlü modacı Barış Avcı’nın ‘Haute Couture’ koleksiyonu için ünlü fotoğrafçı Erman İştahlı’nın objektifine poz verdi.
12.10.2018 Magazin
Kadınlara podyumdan mesaj
Kadınlara podyumdan mesaj Bu yıl 11’nci sezonu için kapılarını açan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul gün boyu süren defilelerle devam etti.
30.03.2018 Magazin
Tolga Karel'i şoke eden icra takibi!
Tolga Karel'i şoke eden icra takibi! Tolga Karel ile Azeri manken Günay Musayeva 2011'de evlenip 2015'de boşanmıştı. Musayeva, Amerika'da yaşayan eski eşinin 20 aydır nafaka ödemediğini söyleyip 12 bin 700 TL'lik alacağı için icra takibi başlattı.
13.02.2018 Magazin
Tolga Karel'e şok suçlama: Oğlumu artık...
Tolga Karel'e şok suçlama: Oğlumu artık... Oğlu Cihangir'in babası olan eski eşi Tolga Karel'e veryansın eden Günay Musayeva, şunları söyledi: "Oğlum, babasını artık sormuyor. Tolga, aylık 500 lira nafakayı bile veremiyor" dedi.
7.11.2017 Magazin
Emre’yle yeniden evlilik yok
Emre’yle yeniden evlilik yok Antalya’da bir gelinlik firmasının düzenlediği defilede podyuma çıkan Çağla Şıkel, eski eşi Emre Altuğ ile yeniden evleneceği iddialarına “Emre’yi gerçekten çok seviyorum. Fakat bu tekrar bir araya geleceğimiz, evleneceğimiz anlamına gelmiyor” dedi
4.11.2017 Magazin
Azeri güzel Fashion Week’te
Azeri güzel Fashion Week’te İstanbul Fashion Week bu hafta start veriyor.
11.09.2017 Magazin
Günay Musayeva'dan şok sözler: Tolga Karel oğlunu...
Günay Musayeva'dan şok sözler: Tolga Karel oğlunu... Günay Musayeva 2011’de evlendiği Tolga Karel’den oğulları Cihangir’e rağmen 2015’te boşanmıştı.
24.07.2017 Magazin
Babası oğlunun büyüdüğünü TV’den görüyor
Babası oğlunun büyüdüğünü TV’den görüyor AZERİ manken Günay Musayeva, oğlu Cihangir ile Bodrum tatiline devam ediyor.
23.07.2017 Magazin
Tolga oğlunu unuttu!
Tolga oğlunu unuttu! Günay Musayeva, Nişantaşı’nda spor salonu çıkışı görüntülendi.
9.06.2017 Magazin
Onu Allah’a havale ediyorum
Onu Allah’a havale ediyorum Oyuncu Tolga Karel, eski eşine düşük miktarda nafaka ödediği iddiasıyla ilgili açıklamada bulundu
29.04.2017 Magazin
Tolga Karel ikinci kez baba oldu!
Tolga Karel ikinci kez baba oldu! Mayıs 2016'da Sarah Scotti ile evlendikten sonra Amerika'ya yerleşen Tolga Karel ikinci kez baba oldu.
23.04.2017 Magazin
Sırlarını paylaştı
Sırlarını paylaştı Azeri manken Günay Musayeva, Dünya Azerbaycanlılar günü olan ‘Hemreylik Günü’nde ARB Tv’ye konuk oldu...
6.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Günay Musayeva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günay musayeva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.