Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık kapıları kimseye kapatmadık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Törenine canlı bağlantıyla katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Afeti takip eden haftalarda ve aylarda dünyanın en iyi iyileştirmesini gerçekleştirdik. Afetzedelerin yanında olduk, destek verdik. Taşınmadan kiraya, enkaz kaldırmadan geçici barınmaya her konuda 115 milyar liralık kaynakla 2 milyon kişiye ulaştık" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde toplu açılış töreninde konuştu. Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Hizmet ederken kimsenin kökenine mezhebine bakmadık. Belediyemizin ve kamu kurumlarının kapılarını kimseye kapatmadık." dedi.
19.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm çağrısı: Vakit kaybetmeden süreci başlatın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı ile katıldığı 9 millet bahçesinin açılış töreninde konuştu. Kentsel dönüşümde kararlılık vurgusu yapan ve vatandaşa çağrıda bulunan Erdoğan, "Daha kararlı adımlar atacağız. Böylesi bir konuda tamahkarlığa izin vermeyeceğiz. Gözünü para hırsı bürüyenlerin kaprislerine boyun eğmeyeceğiz. Ne gerekiyorsa bu meseleyi çözeceğiz. Binanız depreme dayanıklı değilse dönüşüm süreceğini başlatın, afet kapınızı çalmadan siz tedbirinizi alın" dedi.
8.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremzedeye hakaret dibin dibidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas Hükümet Meydanı'nda halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tur desteği için "Türk dünyasına gayretlerimizi yakından bilen Sinan Bey'in kararının hayırlı olmasının diliyorum" ifadelerini kullandı. Öte yandan muhalefeti depremzedelere hakaret konusunda eleştiren Erdoğan, "Depremzedelerimize hakareti, dibin dibi olarak görüyoruz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı?
Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura çekilişlerinde bugün Gümüşhane ayağı tamamlandı. TOKİ başvurusu yapanlar arasında Gümüşhane merkez, Kürtün, Köse, Özkürtün, Merkez Arzularkabaköy’de 398 konutun sahipleri belli oldu. Peki, Gümüşhane TOKİ sonuçları listesi belli oldu mu? Gümüşhane TOKİ kura çekimi isim listesi açıklandı mı? İşte detaylar…
18.12.2022 Gündem
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
Sivas TOKİ sonuçları! Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde Sivas için kuralar çekildi. Sivas TOKİ sonuçları canlı yayında gerçekleştirilen kura çekilişi ile belli oldu. Kuralar toki.tv’den canlı olarak yayınlandı. Peki, Sivas TOKİ kura çekimi sonuç listesi açıklandı mı? 2022 TOKİ sonuç sorgulama!
18.12.2022 Gündem
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü
Fuat Oktay'dan, İmamoğlu açıklaması: Trajikomik bir görüntü Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İmamoğlu davasına ilişkin, “Karar henüz kesinleşmemiştir. Bu kararın daha istinaf ve Yargıtay aşamaları bulunmaktadır. Kararı verecek olan ne yürütme ne TBMM ne de karalama siyasetiyle muhalefettir. Şayet verilen kararda herhangi bir eksik veya yanlış varsa, bunun düzeltileceği yer yine yargı kademeleridir. Mahkeme kararlarının arkasında siyasi akıl aramak, siyasal akılsızlığın ta kendisidir" dedi.
16.12.2022 Gündem
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum'
TOKİ Sosyal Konut Projesi bir ilde talihlilerini buldu! 'Bir evim olsun çok istiyordum' TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sivas’ta yapılan kurada yıllarca ev hayali kuran talihliler de belli oldu. Kurada engelli kategorisinden ismi çıkan Gülfidan Altun ise gözyaşlarına boğuldu.
16.12.2022 Ekonomi
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekimi devam ediyor. Doğu illerinden başlayan kuralarda son olarak 4. etap kura çekimi yapılacak. Bugün isimler Ordu ili için çekilecek. Peki, TOKİ Ordu kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir? Ordu TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte 16 Aralık Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın ve nihai isim listesi sonuçları sorgulama ekranı…
16.12.2022 Ekonomi
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi! TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Bu hafta kura çekilişi yapılacak iller TOKİ’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. 4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. TOKİ başvurularını tamamlayan ve başvuruları kabul edilen vatandaşlar TOKİ kura takvimini merak ediyor. Peki, Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? İl il haftanın kura çekilişleri listesi ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat kura tarihleri!
11.12.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
TOKİ ucuz konut hangi illerde yapılacak, 24 il arasında İstanbul var mı? TOKİ ucuz ev fiyatları ne kadar?
TOKİ ucuz konut hangi illerde yapılacak, 24 il arasında İstanbul var mı? TOKİ ucuz ev fiyatları ne kadar? TOKİ ucuz konut nerelerde yapılacak, hangi illerde? Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar dar gelirli vatandaşlar için sunulan TOKİ ucuz konut projesi için yapılan araştırmaları hızlandırdı. 24 ilde yapılacak ucuz ev projesinin hangi şehirlerde olduğu vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılırken, TOKİ ucuz konut fiyatları ne kadar? sorusuna da yanıt aranıyor.
12.07.2022 Ekonomi
TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları!
TOKİ kuralı satış başvurusu ne zaman başlıyor, TOKİ başvuru şartları nelerdir? İl il TOKİ kuralı konut satışı fiyatları! TOKİ kuralı konut satış başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ kuralı konut satışı şartları nelerdir? TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşın ev sahibi etmek için yeni bir projeye başlıyor. Yeni sosyal Konut projesi kapsamında 24 ilde kuralı satışla vatandaşları ev sahibi yapıyor.  İşte TOKİ kuralı konut satış başvuruları ve süreci ile ilgili merak edilenler…
12.07.2022 Ekonomi
Ucuz konut müjdesi! TOKİ resmen açıkladı, aylık taksit 1.769 TL...
Ucuz konut müjdesi! TOKİ resmen açıkladı, aylık taksit 1.769 TL... TOKİ'den ucuz konut müjdesi. Resmen açıkladı. Ev sahibi olmak isteyenler için sevindiren haber geldi. Konut alacak vatandaşların yakından takip ettiği Toplu Konut İdaresi yeni daire satışlarına ilişkin duyuru. TOKİ'nin internet sayfasında yer alan ilanlara bakıldığında ise 24 ilde 420 bin TL bandından başlayan fiyatlarla yüzde 10, 15 ve 20 peşinat seçenekleriyle daire satışlarının yapıldığı görülüyor. İşte son dakika haberinin detayları...
9.07.2022 Ekonomi
Ucuz konut müjdesi! TOKİ duyurdu, aylık taksit 1.769 TL ve...
Ucuz konut müjdesi! TOKİ duyurdu, aylık taksit 1.769 TL ve... TOKİ'den ucuz konut müjdesi. Resmen açıkladı. Ev sahibi olmak isteyenler için sevindiren haber geldi. Konut alacak vatandaşların yakından takip ettiği Toplu Konut İdaresi yeni daire satışlarına ilişkin duyuru. TOKİ'nin internet sayfasında yer alan ilanlara bakıldığında ise 24 ilde 420 bin TL bandından başlayan fiyatlarla yüzde 10, 15 ve 20 peşinat seçenekleriyle daire satışlarının yapıldığı görülüyor. İşte son dakika haberinin detayları...
6.07.2022 Ekonomi
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ ucuza satışa çıkarıyor! İstanbul, Ankara, İzmir dahil 27 şehirde...
Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber! TOKİ ucuza satışa çıkarıyor! İstanbul, Ankara, İzmir dahil 27 şehirde... Ev sahibi olmak isteyenlere ve konut üreticilerine büyük fırsat! TOKİ'den flaş hamle geldi. Bakanlık hem kiracıların hem de ev satın almak isteyenlerin yaşadıkları zorlukların önüne geçmek için önemli bir adımı duyurdu. TOKİ, 27 ilde yüzlerce arsayı açık artırmaya çıkaracak. Yatırım yapmak isteyenler için vadeli, KDV’den muaf olan konut üreticisine 10 bin konutluk yatırım fırsatı sunulacak. Açık artırma yoluyla satılacak arsaların oldukça ekonomik olduğu belirtiliyor. Aynı zamanda hem ev yapımına hem toplu konuta hem de sanayi yatırımları için uygun olduğu da aktarıldı. Açık artırmaya çevrimiçi olarak da katılmak mümkün olacak. İşte İstanbul, Ankara, Muğla, İzmir'in de dahil olduğu arsaların satışa sunulacağı 27 il...
20.06.2022 Ekonomi
Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler dikkat! TOKİ satışa çıkarıyor, yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile...
Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler dikkat! TOKİ satışa çıkarıyor, yüzde 25 peşinat, 120 ay vade ile... Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiriyor. TOKİ açık artırmayla 40 ilde 129 konut ve 145 iş yerini satışa çıkaracak. 16-17 Şubat 2022 tarihinde başlıyor. Konutlar yüzde 25 ve yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade, iş yerleri yüzde 15, 25 ve 50 peşinat ile 120 ay vadeyle alınabilecek. Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. İşte detaylar...
15.02.2022 Ekonomi
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı!
TOKİ duyurdu! Kura şartı yok! 129 konut ve 145 iş yeri açık artırma ile satılacak! TOKİ emlak müzayede başvuru ekranı! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! TOKİ duyurdu! 40 ilde 129 konut ve 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkarıldı! Konutta yüzde 25 peşinatla, iş yerinde yüzde 15 peşinatla 120 ay fırsatını duyurdu. Peki, Emlak müzayede başvuru şartları neler? TOKİ satılık ev başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
1.02.2022 Ekonomi
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat...
2.439 TL taksitle 3+1 satılık daire! Son gün 4 Şubat... Ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Piyasanın altında fiyatlarla ev almak mümkün. 3+1 daire aylık 2 bin 439 lira taksitle satın alınabiliyor. Başvuru süreci devam ediyor. Son gün ise 4 Şubat olarak belirlendi. Gayrimenkul sektöründe fiyatlar yukarı yönlü hareketini sürdürüyor. Ev sahibi olmak ise giderek zorlaşıyor. Konut kredilerinde faiz oranlarının yüksek olması, döviz kurundaki yükseliş ileri sürülerek satılık daire fiyatlarına fahiş zam yapılması özellikle orta gelirli vatandaşlar için ev sahibi olmayı hayal haline getirdi. Bu noktada dar gelirli ve orta gelirli vatandaşlar için TOKİ devreye giriyor. Ucuz konut satışı TOKİ tarafından gerçekleştiriliyor. Pek çok ilde yeni projeler hayata geçiriliyor. TOKİ tarafından 15 projede başvuru dönemi başlıyor. Projelerde taksit ödemeleri 604 TL'den başlıyor. Ayrıca İstanbul Şerifali ve Güngören'de 3 proje için ihale çalışmalar yürütülürken, Başakşehir, Bahçelievler ve Arnavutköy ilçelerinde ise toplam 30 arsa satışa sunuluyor.
26.01.2022 Ekonomi
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları!
117 bin TL’den 13 ilde toplam 1.310 konut! TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak, başvuru şartları neler? İl il konut fiyatları! TOKİ ev sahibi yapmaya devam ediyor. 13 ilde toplam 1.310 konut kura çekilişiyle sahiplerini bulacak. 117 bin TL'den başlayacak konut fiyatları dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İl il konut fiyatları…
19.11.2021 Ekonomi
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle...
TOKİ'den ev sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Başvurular başladı, 393 lira taksitle... Ev sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den açıklama geldi. Başvurular başladı. Fiyatlar 117 bin liradan, taksitler ise 393 liradan başlıyor. 13 ilde uygun fiyat ve uzun vadelerle bin 310 konut satışı yapılacak. Başvurular Halkbank ve Ziraat Bankası aracılığı ile 10 Aralık'a kadar kabul edilecek. İl il konut fiyatları ve taksitleri duyuruldu, başvuru şartları açıklandı.
18.11.2021 Ekonomi
TOKİ açık artırma satış için harekete geçti! 21 ildeki 263 arsayı açık artırmayla satışa sundu: TOKİ açık satış ne zaman?
TOKİ açık artırma satış için harekete geçti! 21 ildeki 263 arsayı açık artırmayla satışa sundu: TOKİ açık satış ne zaman? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara ve İstanbul'un da aralarında bulunduğu 21 ildeki 263 arsayı açık artırmayla satışa sundu. TOKİ açık satış ne zaman, başvuru nasıl yapılır?
10.08.2021 Gündem
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri