İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları)
İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları 17 Mart canlı yayın! TOKİ İstanbul Tuzla kura çekiliş sonuçları 2+1-3+1 isim listesi (TOKİ İstanbul Tuzla kura sonuçları) TOKİ'nin İstanbul'da düzenlediği 2023 kura çekilişleri başladı, 19 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek kuralar İstanbul'un farklı ilçeleri için çekilecek. TOKİ projeleri için ayrı ayrı kura çekim tarihleri belirlendi, Tuzla'da bulunan TOKİ konutları için de kura çekimi devam ediyor. İlk Evim programı da Tuzla kura çekimlerini canlı yayınlayarak sonuçları vatandaşlara aktarıyor. Kura sonuçları için isim listesi sorgulama ekranı da açıldı. TOKİ başvuru sahipleri sonuçları bu ekran üzerinden öğrenebilecek. İşte İstanbul TOKİ kura sonuçları ve 17 Mart İstanbul TOKİ Tuzla kura çekiliş sonuçları canlı yayın ekranı…
17.03.2023 Ekonomi
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı
İlk Evim kampanyasında İstanbul çekilişi başladı Büyük ilgi ile karşılanan İlk Evim kampanyasında İstanbul Tuzla'daki çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabından "Daha dirençli bir İstanbul için; İlave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" mesajını paylaştı.
16.03.2023 Ekonomi
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor
Tarihler ve iller belli oldu: 'İlk Evim, İlk İş Yerim' ve 'İlk Evim Arsa' kuraları devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ eliyle hayata geçirilen ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ara verilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” ve “İlk Evim Arsa” projelerinde kura çekimlerine yeniden başlandı. Depremden etkilenen illere öncelik verileceği açıklanarak 8-10 Mart tarihleri arasında 15 bin 400 hak sahibi için müstakil arsa kuralarının noter huzurunda çekileceği belirtildi. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesi kapsamında İzmir, Afyonkarahisar, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere beş ilde 8-14 Mart tarihleri arasında 21 bin 219 konutun kuraları noter huzurunda çekilecek.
7.03.2023 Ekonomi
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ Kütahya kura çekimi! Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır? Kütahya TOKİ kura çekiliş sonuçları ve isim listesi aramaları yoğunlaştı. Kütahya TOKİ kuraları merakla bekleniyor.  Sosyal konut kapsamında yapılan TOKİ kuraları devam ediyor, şu ana kadar 64 ilde noter huzurunda çekilen kuralarda hak sahipleri belli oldu. Kurada 3 bin 831 şehit ailesi ve gazi, 12 bin 623 engelli vatandaş, 38 bin 239 emekli, 65 bin 915 genç ve 44 bin 58 diğer kategorideki vatandaşlar olmak üzere toplamda 164 bin 666 vatandaş hak sahibi oldu. Çekiliş sırası şimdi Kütahya’da. Peki, Kütahya TOKİ kura çekimi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Kütahya sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek? Kütahya TOKİ kura sonuçları 2023 isim listesi açıklandı mı, TOKİ Kütahya kura sonuçları nasıl sorgulanır?
3.02.2023 Ekonomi
"İlk Evim Arsa" projesinde kura çekimi başladı
"İlk Evim Arsa" projesinde kura çekimi başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "1 milyon altyapısı hazır arsamız için kuralarımızı çekmeye başladık." dedi.
1.02.2023 Ekonomi
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?
Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ve isim listesi için sorgulamalar başladı. TOKİ kura tarihlerinde 6. etap kura çekilişlerinde sıra Kocaeli’de. 18 - 21 Ocak tarihleri kapsamında TOKİ kuraları Kocaeli'de gerçekleştirilecek. İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kocaeli TOKİ kura çekilişlerinde hak sahipleri sorgulanıyor. Peki, TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklandı? İşte TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları detayları…
18.01.2023 Ekonomi
Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi! TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak?
Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi! TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak? Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi sorgulanıyor. TOKİ Sakarya kura çekiliş sonucu toki.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Sakarya’nın merkezinde yapılacak 1760 konutun hak sahibi merak ediliyor. Peki, TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak? İşte Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi…
16.01.2023 Ekonomi
2023 Eskişehir TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta? TOKİ Eskişehir kura çekimi canlı yayın ekranı ile Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı!
2023 Eskişehir TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak, saat kaçta? TOKİ Eskişehir kura çekimi canlı yayın ekranı ile Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama ekranı! TOKİ 6. etap kura tarihleri belli oldu. TOKİ 6. etap kura takvimine göre Eskişehir, Mersin, Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Antalya, Yalova ve Isparta kura çekiliş tarihleri netleşti. TOKİ Eskişehir kura çekilişi ne zaman, Eskişehir TOKİ kura sonuçları isim listesi ne zaman belli olacak, nasıl sorgulanır? Eskişehir TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?
13.01.2023 Ekonomi
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ kura sonuçları ile ORDU TOKİ kura çekimi canlı yayın! 16 Aralık TOKİ Ordu kura çekimi açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ kura çekimi devam ediyor. Doğu illerinden başlayan kuralarda son olarak 4. etap kura çekimi yapılacak. Bugün isimler Ordu ili için çekilecek. Peki, TOKİ Ordu kura çekimi canlı olarak nasıl izlenir? Ordu TOKİ kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte 16 Aralık Ordu TOKİ kura çekimi canlı yayın ve nihai isim listesi sonuçları sorgulama ekranı…
16.12.2022 Ekonomi
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi!
TOKİ kura tarihleri (güncel liste) 7 ilde kura çekilişi yapılacak! Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? Haftanın kura çeklişleri listesi! TOKİ’nin Sosyal Konut kapsamında başlattığı İlk Evim İlk İş Yerim projesinde kura çekilişleri devam ediyor. Bu hafta kura çekilişi yapılacak iller TOKİ’nin sosyal medya hesabından duyuruldu. 4. Etap kuralar, Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat’ta çekilecek. 7 ilde gerçekleştirilen kuralarda 15 bin 566 hak sahibi belli olacak. TOKİ başvurularını tamamlayan ve başvuruları kabul edilen vatandaşlar TOKİ kura takvimini merak ediyor. Peki, Bu hafta TOKİ kuraları hangi illerde çekiliyor? İl il haftanın kura çekilişleri listesi ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sivas, Giresun, Tokat kura tarihleri!
11.12.2022 Ekonomi
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar her hafta TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Bu hafta yapılacak kura çekilişlerinin takvimleri Twitter’dan paylaşıldı. Samsun’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin kuraları 12-14 Aralık tarihlerinde çekilecek. Peki, Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
11.12.2022 Ekonomi
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı?
NİĞDE TOKİ KURA SONUÇLARI CANLI İZLE | TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü sonuçları isim listesi açıklandı mı? TOKİ Niğde kura sonuçları belli oluyor. Niğde TOKİ sosyal konut projesi için kura çekimi 9 Aralık 2022 bugün yapılıyor. Niğde kuraları TOKİ'nin Youtube kanalından saat 10.00'da canlı izlenebilecek. Peki, Niğde TOKİ kura çekimi sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TOKİ Niğde Ağlı, Araç, Çatalzeytin, Cide, Hanönü kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? İşte TOKİ Niğde 2+1, 3+1 kura sonuçları asil ve yedek listesi hakkında merak edilenler…
9.12.2022 Ekonomi
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama…
TOKİ Düzce kura sonuçları | 2 Aralık Düzce TOKİ kura sonuçları isim listesi açıklandı mı? Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez Düzce çekiliş sonuçları sorgulama… TOKİ kura çekimi bugün Düzce için yapılacak. Toplamda 1100 konut Akçakoca, Kaynaşlı, Merkez, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Merkez - Beyköy, Merkez - Boğaziçi, Yığılca ilçeleri için yapılacak TOKİ Düzce kura çekimi ile sahiplerini bulacak. Düzce için başvuru yapan adaylar Düzce TOKİ kura sonuçlarını canlı yayın ile öğrenilebilecek. 2-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek Düzce TOKİ kura çekilişi sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, Düzce TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte, TOKİ Düzce kura sonuçları isim listesi 2+1 3+1 başvuru sonuçları sorgulama hakkında merak edilen detaylar…
2.12.2022 Ekonomi
Bolu TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? TOKİ Bolu çekiliş sonuçları nereden sorgulanır? Bolu TOKİ kura sonuçları sorgulama
Bolu TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi açıklandı mı? TOKİ Bolu çekiliş sonuçları nereden sorgulanır? Bolu TOKİ kura sonuçları sorgulama BOLU TOKİ kura sonuçları sorgulama süreci başladı. TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekiminin üçüncü etap tarihleri belli oldu. 7 ilde 13 bin 807 konutun daha hak sahibi belirlenecek. 1 Aralık takvimine göre bugün TOKİ çekilişi Bolu ve Karaman için noter huzurunda gerçekleştirildi.
1.12.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?
TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekimi ne zaman? TOKİ İstanbul Arnavutköy kura sonuçları nasıl ve nerden sorgulanır?   TOKİ kura çekim heyecanı devam ederken, İstanbul'dan 1 milyon 519 bin 300 kişinin başvurduğu çekilişler 6 ilçesinde gerçekleştirilecek. Avrupa yakasında bulunan Arnavutköy TOKİ için başvuruda bulunanlar, TOKİ İstanbul Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? sorusuna yanıt aramaya başladı.
30.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak?
TOKİ kura takvimi! TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi kura çekilişlerinde yeni takvim belli oldu. Asil ve yedek hak sahiplerinin belirleneceği TOKİ kura çekilişleri 7 ilde gerçekleştirilecek. 7 Aralık 2022’ye kadar devam edecek TOKİ kura çekilişlerinde 13 bin 807 ev için hak sahipleri belli olacak. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? Hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte TOKİ kura tarihleri ve yeni takvim!
29.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır?
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? TOKİ arsa başvurularının sona ermesinin ardından başvuru yapan vatandaşlar kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde yeni kura takvimini açıkladı. Peki, TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? İşte TOKİ arsa kurası tarihi ile ilgili merak edilenler…
17.11.2022 Ekonomi
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı!  Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı! Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar Şanlıurfa’da çekildi. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre bugün Şanlıurfa ve Van’da TOKİ kurası heyecanı yaşandı. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri de belli oldu. Peki, Şanlurfa TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? Şanlıurfa TOKİ, Ceylanpınar, Bozova, Suruç, Hilvan sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
Van TOKİ sonuçları açıklandı!  Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
Van TOKİ sonuçları açıklandı! Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar çekiliyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takvimine göre Van TOKİ kuraları bugün çekildi. Canlı yayında yapılan kura çekilişleri sonrasında isim listeleri belli oldu. Peki, Van TOKİ kura sonuçları listesi nereden öğrenilir? Van TOKİ sonuçları isim listesi!
13.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir?
TOKİ kura tarihleri 2022! TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? TOKİ sosyal konut projesinde başvuruların tamamlanmasının ardından kura heyecanı yaşanıyor. İlk kuralar geçen hafta çekildi. TOKİ kura takvimine göre kura çekilişleri ilk olarak Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde 12 ilde başladı. Peki, TOKİ kura tarihleri belli oldu mu? Hangi illerde TOKİ kuraları çekilecek? TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte il il TOKİ kura tarihi listeleri!
13.11.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 milyonu aşkın kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projesi için gözler kura çekilişlerinin yapılacağı tarihe çevrildi. İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde ilk kura tarihi belli oldu. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
6.11.2022 Gündem
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler
Sosyal konut projesinde kura tarihi belli oldu! İşte o iller ve ilçeler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi kapsamında “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konutların ilk kuralarının çekileceği illeri ve tarihleri açıkladı.
6.11.2022 Ekonomi
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022
TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İlk Evim kampanyasına, gençlerden emeklilere, engellilerden şehit yakınlarına ve gazilere kadar 5 milyon 135 bin geçerli başvuru yapıldığını söyleyerek, ilk çekiliş için tarih verdi. Peki, TOKİ çekilişi ne zaman? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? TOKİ kura çekim tarihi 2022!
TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? TOKİ kura çekim tarihi 2022! TOKİ kura çekimi ne zaman, TOKİ kura çekilişi hangi ilde başlıyor? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim' projesinde ilk kura 7 Kasım Pazartesi günü Şırnak ve Ardahan'da çekilecek. 16 Kasım'a kadar 12 ildeki 22 bin 57 konutun kura çekimi tamamlanacak" açıklamasını yaptı.
5.11.2022 Ekonomi
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? Cumhuriyet tarihinin en büyük konut, iş yeri ve arsanın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan katılımıyla bugün gerçekleşecek. Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek 2+1, 3+1 konutlar için en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunan TOKİ, yüzde 10 peşinat ve 240 ay vade ile dar gelirlileri ev sahibi yapacak. Peki, TOKİ inşaatı hangi illerde başlayacak, TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022?
25.10.2022 Ekonomi