Tokatspor

Tokatspor

Son dakika Tokatspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tokatspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tokatspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tokatspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tokatspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 tokatspor haberi bulunmuştur. Tüm tokatspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti
Nazmi Arıkan ve şoförünün katili Akçekaya, cezaevinde intihar etti Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesiyle ilgili iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan Ufuk Akçekaya (49), kaldığı İzmir 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki tek kişilik odada kendini asarak yaşamına son verdi.
10.04.2023 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi
Eğitimci Arıkan ve şoförünün öldürülmesinde, sanık hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet istemi Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili tutuklanan Ufuk Akçekaya hakkında iddianame hazırlandı. Savcı, Akçekaya için 'tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme' ve 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek bir suçu gizlemek veya başka bir suçun delillerini gizlemek ya da yakalanmamak amacıyla kasten öldürme suçundan' ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istedi. İddianamede Akçekaya'nın evi yakmaya ve delilleri yok etmeye çalıştığına dikkat çekildi.
14.11.2022 Gündem
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu
Eğitimci Arıkan ve şoförünün katil zanlısı Akçekaya: Bana komplo kuruldu Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Karainebeyli köyünde eğitimci Nazmi Arıkan (69) ile şoförü Şerif Eker'in (46) öldürülmesi ile ilgili gözaltına alınan ve sevk edildiği adliyede tutuklanan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya'nın, sevk edildiği mahkemede hakkında suçlamaları kabul etmeyip, kendisine komplo kurulduğunu söylediği öğrenildi.
18.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan ve şoförü Eker'in katil zanlısı Ufuk Akçekaya tutuklandı Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayet zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinin detayları ortaya çıktı Çanakkale'de Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in katil zanlısı Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, özel olarak oluşturulan jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu sonucu yakalandı. 120 saatlik kamera kayıtlarının incelendiği olayda, Akçekaya’nın cinayeti daha önceden tasarladığı belirlendi.
17.07.2022 Yaşam
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı
Nazmi Arıkan cinayetinde yeni detaylar! Bilinmeyenleri anlattı Fen Bilimleri Okulları’nın kurucusu Nazmi Arıkan'ın öldürülmesiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Cinayetin şüphelisi olarak gözaltına alınan U.A.'yı olay gecesi çiftliğe götüren taksi şoförü Ayhan Kütükçüler konuştu. Cinayet şüphelisinin o gece sakin göründüğünü belirten taksi şoförü Kütükçüler, "Üzerinde siyah bir tişört ve siyah bir pantolon vardı. Bir kol çantası taşıyordu. Çiftliğin orada indi. Gece tekrar aradı. Saat 00.24'te Gelibolu garajına götürdüm" dedi.
15.07.2022 Yaşam
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü?
Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Ufuk Akçekaya kimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili olduğu öne sürülen Ufuk Akçekaya İstanbul Etiler’de yakalandı. 48 yaşındaki katil zanlısının, Nazmi Arıkan ile husumet yaşadığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardında, Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekayakimdir, nereli, kaç yaşında? Fen Bilimleri kurucusu Nazmi Arıkan'ı Ufuk Akçekaya mı öldürdü? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
14.07.2022 Gündem
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay
Ünlü eğitimci Nazmi Arıkan cinayetinde şok detay Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker, Gelibolu'daki çiftlik evinde bıçaklanarak öldürüldü. Arıkan'ın dershaneler konusunda uzun süredir tehdit aldığı öne sürüldü. Öte yandan gelen son dakika bilgisine göre; Nazmi Arıkan ve şoförü Şerif Eker'i öldürülmesine ilişkin şüpheli yakalandı.
14.07.2022 Yaşam
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi
Samsunspor ve Bandırmaspor 1. lige yükseldi Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle iptal edilen TFF 2. Lig'de Yılport Samsunspor ile Bandırmaspor, TFF 3. Lig'de ise Serik Belediyespor, Kocaelispor ile Karacabey Belediyespor, şampiyon ilan edildi.
8.07.2020 Futbol
Başkent Akademi, Oktay Derelioğlu ile anlaştı
Başkent Akademi, Oktay Derelioğlu ile anlaştı Başkent Akademi Futbol Kulübü, teknik direktörlük görevi için Oktay Derelioğlu ile anlaşmaya vardı.
26.12.2019 Futbol
Türk futbolunun acı kaybı!
Türk futbolunun acı kaybı! Trabzonspor'un önemli futbol adamlarından Suat Tekelioğlu hayatını kaybetti.
28.09.2019 Trabzonspor
Son dakika: Mustafa Cengiz PFDK'da!
Son dakika: Mustafa Cengiz PFDK'da! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sportrmenliğe aykırı açıklamaları sebep gösterilerek, tedbirsiz olarak disipline sevk edildi.
24.09.2019 Futbol
Suat Kaya'ya Yunanistan ve Almanya'dan talip var
Suat Kaya'ya Yunanistan ve Almanya'dan talip var TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Menemenspor'u şampiyon yaparak tarihi bir başarıya imza atan Galatasaray ve Milli Takım'ın unutulmaz futbolcularından teknik direktör Suat Kaya'ya yurt dışından teklif yağdığı öğrenildi.
31.05.2019 Futbol
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi
Profesyonel futbol liglerinde heyecan sona erdi Spor Toto 1. Lig play-off finaliyle 2018-2019 sezonunun tamamlandığı liglerde 12 takım bir üst lige çıkarken, 20 ekip ise yer aldığı liglere veda etti. Gelecek sezon profesyonel liglerde 54 ilden 126 takım mücadele edecek.
31.05.2019 TFF 1.Lig
Karar çıktı! Mansur Çalar'a ömür boyu men!
Karar çıktı! Mansur Çalar'a ömür boyu men! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Amedsporlu Mansur Çalar'a futboldan ömür boyu men cezası verdi.
7.03.2019 Futbol
PFDK kararları açıklandı! Soldado...
PFDK kararları açıklandı! Soldado... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli futbolcu Roberto Soldado'ya 1 maç ceza verdi.
14.02.2019 Fenerbahçe
Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip! Israrla istediler...
Cenk Tosun'a Premier Lig'den 3 talip! Israrla istediler... Uzun süre İngiltere'de yaşayan ve teknik direktörlüğü başlayan Koray Palaz, Cenk Tosun'un 3 İngiliz takımı tarafından ısrarla istendiğini söyledi. İkinci Lig kırmızı grupta mücadele eden Tokatspor'u çalıştıran Palaz, milli futbolcuyla yaptığı konuşmayı da aktardı.
9.02.2019 Futbol
Teknik direktör Turgut Uçar vefat etti
Teknik direktör Turgut Uçar vefat etti Altay'ın efsane isimlerinden teknik direktör Turgut Uçar hayatını kaybetti.
3.02.2019 Süper Lig
Turgut Uçar hastaneye kaldırıldı!
Turgut Uçar hastaneye kaldırıldı! Altay ve Karşıyaka'nın efsane isimlerinden Turgut Uçar, beyninde meydana gelen emboli nedeniyle önceki gün hastaneye kaldırıldı. Geceyi Kent Hastanesi'nde yoğun bakımda geçiren 54 yaşındaki teknik adamın, ardından özel odaya çıkarılıp tedavisine devam edildiği öğrenildi.
24.12.2018 Futbol
"Hedefe kadar yarışmak  istiyoruz"
"Hedefe kadar yarışmak istiyoruz" Akhisarspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, geçen sezonun şampiyonu olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turuna kaldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "İyi bir kurayla gidebildiğimiz hedefe kadar yarışmak istiyoruz." dedi.
PFDK'dan üç büyük kulübe ceza!
PFDK'dan üç büyük kulübe ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), derbi maçta yaşanan olaylar nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray ve Metin Albayrak ile Trabzonspor antrenörü Hüseyin Çimşir'e ceza verdi.
6.12.2018 Süper Lig
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e...
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e GS TV'de yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu cezayla birlikte Cengiz'in toplam cezası 150 gün oldu. Ayrıca Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de 3 maç men cezası aldı.
29.11.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Tokatspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tokatspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.