Tohum Otizm Vakfı

Tohum Otizm Vakfı

Son dakika Tohum Otizm Vakfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tohum Otizm Vakfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tohum Otizm Vakfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tohum Otizm Vakfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tohum otizm vakfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 tohum otizm vakfı haberi bulunmuştur. Tüm tohum otizm vakfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival
Çocuklar için sanat ve bilim dolu festival ‘’Çocukların Festivali’’ bu sene altıncı kez 3-4-5 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM’de kapılarını aralıyor. Sanatın her dalına dokunan festivalde ‘içi içine sığmayan’ çocuklar için konser, tiyatro, sanat ve bilim atölyeleri başta olmak üzere 50’den fazla etkinlik yer alıyor.
9.04.2024 Vitrin
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı
Otizmli çocukların eğitimi için destek çağrısı Tohum Otizm Vakfı, otizmli çocukların eğitimine destek olmak için Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu'nda yerini aldı.
7.11.2023 Vitrin
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta ‘Çocukların Festivali’ bu sene beşinci kez 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul ve deprem bölgesindeki çocuklar için kapılarını aralıyor.
20.04.2023 Yaşam
Galatasaray NEF, parkeye sadece play-off için değil çocuklar için de çıkıyor
Galatasaray NEF, parkeye sadece play-off için değil çocuklar için de çıkıyor Galatasaray Nef, 24 Nisan’da evinde oynayacağı son maça anlamlı bir sürprizle çıkacak. Galatasaray Nef-Tofaş mücadelesinde, hava atışını özel çocuklar gerçekleştirecek.
22.04.2022 TBL
"Benim yerime imza atmaya da gidin"
"Benim yerime imza atmaya da gidin" Oyuncu Ezgi Mola, Zorlu Çocuk Sanat Festivali’nde Tohum Otizm Vakfı yararına çocuklarla buluştu. Böyle anlamlı bir etkinlikte yer almaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Mola, çocukların matematik sorularıyla kendini terlettiğini söyledi.
1.02.2020 Magazin
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'ya duygulandıran sürpriz!
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'ya duygulandıran sürpriz! Oyuncu çift Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun fanlarından eğitime büyük katkı...
27.12.2019 Magazin
Paylaşılamayan güzel!
Paylaşılamayan güzel! Biran Damla Yılmaz’ı paylaşamayan Türk ve Arap hayranları sosyal medyada birbirlerine girdi.
28.08.2019 Magazin
Simge Sağın yalanı affetmedi
Simge Sağın yalanı affetmedi Simge Sağın, gizli bir çocuğu olduğunu öne süren sunucu Cem Aydınlı ile davalık oldu. Sağın, ''Akülü sandalye bağışı yaparsan uzlaşırız'' dedi. Şarta uymayan Aydınlı'ya dava açıldı.
23.08.2019 Magazin
Kadir Doğulu’dan otizmli çocuklara destek
Kadir Doğulu’dan otizmli çocuklara destek Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, otizmli çocukların özel eğitim bursuna destek olmak için sevenleri ile buluştu.
24.06.2019 Magazin
Para üstünü mutlaka alın! Milyonlarca bozukluk...
Para üstünü mutlaka alın! Milyonlarca bozukluk... "Küçük para, küçük hesap" diye 5, 10, 25, 50 kuruşu hatta 1 liralık para üstünü almıyoruz veya alamıyoruz. Oysa sadece kartla yapılan harcamalarla son 5 yılda 340 milyon liralık kuruş bozukluk vatandaşın cebinde kaldı. Hesap bu kadar büyük!
11.11.2018 Ekonomi
Yuvarlanan kuruştan  1.1 milyar liralık burs
Yuvarlanan kuruştan 1.1 milyar liralık burs ‘Yuvarla’ ile bir üst tutara yuvarlanan harcamalardan biriken 665 bin TL, sivil toplum kuruluşlarına bağışlandı. Tüm kartlı harcamalar yuvarlanırsa, 1.1 milyar TL bağış, 900 bin çocuğa burs olarak verilebilecek.
21.08.2018 Ekonomi
14. Bodrum Müzik Festivali coşturdu
14. Bodrum Müzik Festivali coşturdu Doğuş Grubu’nun kurucu destekçisi olduğu Bodrum Müzik Festivali, dünyaca ünlü sanatçıları bu yıl da müzikseverlerle buluşturdu.
9.08.2018 Arşiv
Çukur bombası! Öldü sandığımız herkes...
Çukur bombası! Öldü sandığımız herkes... Pazartesi akşamı gerçekleştirilen 'Çukur' dizisinin sezon finali gala gecesine katılan Habertürk yazarı Mustafa Doğan, gecenin detaylarını köşesinde paylaşırken, "Yeni sezonda bambaşka bir 'Çukur' deneyimi yaşayacağız" ifadelelerini kullandı.
14.06.2018 Magazin
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ÇUKUR dizisinin sezon finali için Haliç Kongre Merkezi’nde görkemli bir gala gecesi düzenlendi.
12.06.2018 Magazin
Çukur ile merhameti  aşkı gösterdik
Çukur ile merhameti aşkı gösterdik Çukur bugün Tohum Otizm Vakfı yararına ‘Sezon Finali Gala Gecesi’ düzenliyor. Müzisyenler şarkılarını oyuncularla seslendirecek. Gecenin geliri vakfa bağışlanacak.
10.06.2018 Magazin
Otizmli çocukları ziyaret etti
Otizmli çocukları ziyaret etti ‘Çukur’ dizisinin ‘Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil Tohum Otizm Vakfı’nın Şişli’deki okulunda otizmli çocuklarla buluştu.
4.06.2018 Magazin
Onlara sarılmak tarifsiz bir his!
Onlara sarılmak tarifsiz bir his! Dilan Çiçek Deniz, otizmli çocukları ziyaret etti. Çocuklarla keyifli anlar geçiren oyuncu “Bu çocuklarla vakit geçirmek, onlara sarılmak tarifsiz bir his. Hepsine çok teşekkür ederim” diye konuştu
28.05.2018 Magazin
Rusya Devlet Senfoni Orkestrası ile sahne alacak
Rusya Devlet Senfoni Orkestrası ile sahne alacak Bodrum Müzik Festivali, Turkcell Sahnesi D-Marin Turgutreis’te 15 Ağustos Salı günü saat 21.00’de, Rusya Devlet Akademi Senfoni Orkestrası'nı ve ünlü piyanist Fazıl Say’ı ağırlıyor.
25.07.2017 Kültür Sanat
Tarihi semtleri  yorumladı
Tarihi semtleri yorumladı Mehmet Gazioğlu, ilk kişisel sergisini sanat severlerle buluşturdu.
5.05.2017 Magazin
Emre Saygı'dan çok anlamlı hareket
Emre Saygı'dan çok anlamlı hareket Emre Saygı, ‘Tohum Otizm Vakfı’ yararına anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.
4.04.2017 Sağlık
Otizmli çocukların eğitimi için Runatolia Maratonu’nda koştular!
Otizmli çocukların eğitimi için Runatolia Maratonu’nda koştular! Tohum Otizm Vakfı gönüllü koşucuları, otizmli çocuklara eğitim desteği için Runatolia Maratonu’nda “İyilik Peşinde Koş’tu. Tüm koşucular, otizmli çocukların bağımsız, bağımsız bireyler olarak hayata katılabilmeleri ve otizme dikkat çekebilmek için koşarak destek oldular.
22.03.2017 Eğitim
Sultanın Yağmur heyecanı
Sultanın Yağmur heyecanı “Nev’eser Kadın Topluluğu’nun” Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlediği geceyi Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal sundu...
31.12.2016 Magazin
Yeşilçamlı destek
Yeşilçamlı destek Nev’eser Kadınlar Topluluğu ve Dilek Türkan cuma günü Tohum Otizm Vakfı yararına düzenlenen gecede Yeşilçam’ın unutulmaz şarkılarıyla Zorlu PSM’de sevenleriyle buluşacak...
24.12.2016 Magazin
Yardım için buluştular
Yardım için buluştular Otizmli çocukları yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören “Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği”, önceki gün Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti...
30.11.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tohum Otizm Vakfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tohum otizm vakfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.