60 yıllık hayal gerçek oluyor! TOGG fabrikası açılıyor
60 yıllık hayal gerçek oluyor! TOGG fabrikası açılıyor Togg CEO'su Gürcan Karakaş TOGG açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Karakaş, "Dünyanın en iyileriyle çalıştık. Çünkü zamana karşı yaşıyoruz. Ekosistemi geliştirmeye başlarken şunlara dikkat ettik. Meteoroloji ve Türk Hava Yolları ile de çalıştık. Dünyada ilk kez bir araç Mobilite ekosistemi ile verileri okuyabiliyor." dedi.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı?
TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı? Yerli otomobil Togg ile ilgili sevindiren gelişmeler gelmeye devam ediyor. Togg fabrikasının açılış tarihi belli oldu. Tarihi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu açıkladı. Yerli otomobilde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken Togg’un son durumu, ne zaman yollarda olacağı ve fabrikanın açılış tarihi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, TOGG fabrikası ne zaman açılıyor? TOGG ne zaman yollarda olacak? TOGG işçi alımı yapacak mı? İşte detaylar…
20.08.2022 Ekonomi
TOGG fabrikasından yeni görüntü... Bakan Varank uçaktan paylaştı!
TOGG fabrikasından yeni görüntü... Bakan Varank uçaktan paylaştı! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank inşaatı hızla devam eden TOGG'un fabrikasını havadan görüntüledi. Varank, yerli otomobillerin yıl sonundan önce banttan ineceğini söyledi.
9.05.2022 Ekonomi