Tmok

Tmok

Son dakika TMOK haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TMOK ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TMOK haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tmok

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tmok gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 tmok haberi bulunmuştur. Tüm tmok haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi
Hasan Arat kimdir, nereli, ne iş yapıyor? İşte Beşiktaş'ın 35. yeni başkanının biyografisi Beşiktaş Kulübünün olağanüstü genel kurulunda Hasan Arat başkan seçildi. Söz konusu gelişöenin ardından Hasan Arat'ın kim olduğu, sorgulanmaya başlandı. Peki, Hasan Arat kimdir? Hasan Arat kaç yaşında, nereli, ne iş yapar?
4.12.2023 Şampiy10
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon
Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan Tokyo'nun kahramanlarına özel resepsiyon Gençlik ve Spor Bakanlığı, Japonya’da düzenlenen 2020 Tokyo Olimpiyatları ve Paralimpik Oyunları'nda mücadele eden sporcular ve antrenörleri için “Yıldızların Gecesi - Team Türkiye Tebrik Resepsiyonu” düzenledi.
19.01.2022 Gündem
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi
Maraton başladı! Gillette-Milliyet Yılın Sporcu adayları seçildi Bu yıl 67.’si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen geleneksel oylamada yarışacak adaylar, 70 kişilik jürinin oyları ile belli oldu. 7 kategoride toplam 42 aday 2020’nin en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak. Bakan Kasapoğlu, “Sporu tabana yaymak bizim en önemli konumuz. Sporu bir boş zaman aktivitesi olarak görmemesi için insanları bilinçlendirme adına daha çok çalışmamız lazım. Daha çok bir araya gelmemiz lazım. 7/24 spor anlayışını egemen kılmalıyız” dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz
Yıldırım Demirören: Bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde halk oylamasına sunulacak adayların belirlenmesi için Türkiye'nin en önemli spor adamları bugün bir araya geldi. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, "Gillette-Milliyet'in 67'nci yılını kutluyoruz. Herkesin bir emeği var. Biz de bu bayrağı en iyi şekilde taşımaya çalışıyoruz. Bakanlığımız çok güzel çalışmalar yapıyor. Bizim de medya olarak vazifemiz bu çalışmaları kamuoyuna en iyi şekilde duyurmak. Tekrar teşekkür ediyorum, herkese başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.
3.03.2021 Futbol
Sadece Türkiye değil Avrupa da 'Kardelenleri' konuşuyor
Sadece Türkiye değil Avrupa da 'Kardelenleri' konuşuyor Avrupa Ritmik Jimnastik Şampiyonası’nda zirveye çıkan Duygu, Azra, Peri, Nil ve Eda'nın başarı öyküsü alkış topladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak  oldu
"2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"nün sahibi, milli sporcu İbrahim Çolak oldu Milli sporcu İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda "2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü"ne layık görüldü.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan "Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu" ödülleri sahiplerini buldu.
4.11.2020 Futbol
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu!
Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman, hangi kanalda? Tarih belli oldu! Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olarak Gillette-Milliyet ortaklığında 5. kez düzenlenecek olan “Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni tarihi belli oldu. Peki, Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni ne zaman? Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni saat kaçta, hangi kanalda? İşte Milliyet Yılın Sporcusu ödül törenini detayları...
2.11.2020 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi
Bakan Kasapoğlu Avrupa Oyunları Açılış Törenini izledi 2. Avrupa Oyunları, ev sahibi Belarus’un başkenti Minsk'te gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Töreni, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da izledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Gillette Milliyet Ödülleri'nde oylar 35 bin çocuğun ihtiyacını karşılayacak
Gillette Milliyet Ödülleri'nde oylar 35 bin çocuğun ihtiyacını karşılayacak Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde kullanılacak her oy, 35 bin çocuğa spor ekipmanı olarak geri dönecek.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi
Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde “Sporun En İyileri” adayları belirlendi Dünyanın en uzun soluklu spor ödülleri projesi olan ve bu yıl dördüncü kez P&G’nin lider erkek bakım markası Gillette iş birliğiyle düzenlenecek 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri’nde halk oylamasına sunulacak aday listesi Büyük Jüri tarafından belirlendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
65. Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri için geri sayım zamanı!
65. Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri için geri sayım zamanı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nin jüri toplantısına katıldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Seyit Mehmet Özkan dünya fair play ödülüne aday
Seyit Mehmet Özkan dünya fair play ödülüne aday TMOK Fair Play Komisyonu Başkanı Erdoğan Arıpınar: "Altınordu'nun sistemi ve çalışmalarından dolayı kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı dünya fair play ödülüne aday göstereceğiz"
15.09.2018 TFF 1.Lig
Boğaziçi'ndeki yarışta rahatsızlanan yüzücü hayatını kaybetti
Boğaziçi'ndeki yarışta rahatsızlanan yüzücü hayatını kaybetti Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 30. kez düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda rahatsızlanan yüzücü Mehmet Baykal, hayatını kaybetti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
2 vapur dolusu geldiler Boğaz’ı geçtiler
2 vapur dolusu geldiler Boğaz’ı geçtiler Bu yıl 30’uncusu düzenlenen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı dün yapıldı.
22.07.2018 Yaşam
Mustafa Ilıcalı'dan 2026 adaylığıyla ilgili açıklama
Mustafa Ilıcalı'dan 2026 adaylığıyla ilgili açıklama AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları'na adaylık sürecine ilişkin bilgi verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dev yarış başlıyor
Dev yarış başlıyor Bu sene 64.’sü düzenlenecek olan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Adayları dün ‘Büyük Jüri’ tarafından belirlendi.
21.12.2017 Futbol
Başkan Demirören'den Dünya Engelliler Günü mesajı
Başkan Demirören'den Dünya Engelliler Günü mesajı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
3.12.2017 Futbol
Ersin Düzen’e Fair Play ödülü!
Ersin Düzen’e Fair Play ödülü! TMOK tarafından verilen 2016 Fair Play ödüllerinde yazarımız Ersin Düzen sportif tanıtım dalında ödüle layık görüldü.
21.11.2017 Futbol
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu
2016 Türkiye Fair-Play Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) "İyiye, doğruya, güzele" sloganı ile bu yıl 35'ncisini düzenlediği 2016 Türkiye Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Büyük gün 23 Temmuz!
Büyük gün 23 Temmuz! “Dünyanın En İyi Açık Su Yüzme Organizasyonu” seçilen Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için yerli ve yabancı toplam 2 bin 200 yüzücü gün saymaya başladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Tmok ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tmok haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.