Titanic

Titanic

Son dakika titanic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan titanic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını titanic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Titanic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan titanic gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 titanic haberi bulunmuştur. Tüm titanic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı!
Titan denizaltısının ortağı yeni hedefini açıkladı! Titanic gemisinin batığını ziyaret etmek için yola çıkan Titan gemisi 5 kişinin ölümüne neden olmuştu. Bütün dünyada yankı uyandıran olayın ardından OceanGate Explorations'ın kurucu ortağı Guillermo Söhnlein bu kez Venüs'e yolculuk yapmak istediklerini duyurdu.
31.07.2023 Dünya
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı
Titanik laneti! Günler önce gündeme gelen aktör öldü, şaşkınlık yarattı Titanik enkazını görmeye giden Titan denizaltısının okyanusun altında infilak etmesi ve 5 kişinin ölmesi, tüm dünyada yankı uyandırmıştı. Ölen kişiler arasındaki Titan kaptanı Stockton Rush karısının Titanik'le olan bağlantısı dikkatleri çekmişti. Daha günler önce gündeme gelen ve James Cameron'ın Titanic filminde Rush'ın karısının akrabasını canlandıran aktörün ölümü ise bir kez daha şaşkınlık yarattı.
27.06.2023 Dünya
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme
Titanik'in enkazına giden kayıp denizaltıyla ilgili flaş gelişme Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Titanik'in Atlas Okyanusu’ndaki enkazına turistik amaçla sefer yaparken kaybolan denizaltıyı arama alanında bir "enkaz" bulundu. Atlantik Okyanusu'nda kaybolan denizaltı şirketi OceanGate, denizaltıda bulunan 5 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.06.2023 Dünya
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti
Atlas Okyanusu'nda kritik saatler! Süre sona erdi Titan'ın oksijeni tamamen bitti Atlas Okyanusu'nda kaybolan ve Titanic'in enkazını ziyaret etmek isteyen milyarderleri taşıyan deniz aracı Titan'ın oksijen desteği saat 14:08 itibari ile tamamen tükendi. Dünyanın günlerdir bir mucize için dua ettiği deniz aracının yeri hala tespit edilmedi. Kanada sahil güvenliği, Titan adlı su altı aracını aramak için su altında arama yapacak uzaktan kumandalı araç (ROV) gönderdi.
22.06.2023 Dünya
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede?
Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Titan denizaltısının Titanik batığını ziyareti sırasında kaybolmasıyla 1911 sonbaharında yaşanan kaza sonrası batan Titanik Gemisi için yapılan aramalar arttı. Titanik enkazını bulmak için turistik amaçlı düzenlenen denizaltı seferinde beklenmeyen oldu ve denizaltı kayboldu. Söz konusu olayın ardından Titanik nerede battı, Titanik ne zaman battı? Titanic gemisi kaç metre derinlikte, neden battı, Titanik enkazı nerede? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
22.06.2023 Dünya
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi!
Mert Yazıcıoğlu'na poz veren Dilan Çiçek Deniz'den 'Titanic' göndermesi! İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile ilişkisini noktalayan Dilan Çiçek Deniz, yeni bir aşka yelken açtığı Mert Yazıcıoğlu ile Maldivler'de tatil yapıyor. Deniz ve güneşin keyfini çıkaran 28 yaşındaki tescilli güzel, oyuncu sevgilisine poz verdi. Dilan Çiçek'in bikinili karelerine yazdığı 'Titanic' repliği ise dikkat çekti. İşte detaylar...
21.04.2023 Magazin
Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet
Ölümü bekleyen çocuğa tecavüz etti, evde katliam yaptı! Çatal ağızlı çekiçle vahşet Gece yaşadığı eve girdi; odaları tek tek gezip çatal ağızlı çekiçle katliam yaptı. Üç çocuk ve bir hamile kadının cesedi farklı odalarda bulundu. Hepsinin kafataslarını parçalamıştı. Cani adam, yerde kanlar içinde ölümü bekleyen yaralı çocuğa da tecavüz etti. İşte dünyanın kanını donduran vahşetin detayları...
23.12.2022 Dünya
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı..
Titanic'te çok konuşulacak Osmanlı detayı! 110 yıl sonra ortaya çıktı.. Asla batmaz denilen ve Atlantik Okyanusu'nda batan Titanic ile ilgili çok konuşulacak açıklamalar geldi. İngiliz basınına konulan ve gemi ile ilgili doğru bilinen yanlışlara açıklık getiren tarihçi Wetterholm'un sözleri ilginç bir Osmanlı detayını ortaya çıkarttı.
24.01.2022 Dünya
'Ucuza satılan ek vitamin' uyarısı! Kansere neden olabilir
'Ucuza satılan ek vitamin' uyarısı! Kansere neden olabilir Piyasada ucuza satılan ek vitaminler konusunda uyarılarda bulunan Türk Radyasyon Onkolojisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Gökhan Özyiğit, “Şu anda günümüzde bunların etkinliğine dair bir veri yok. Hatta bazı ek vitaminlerin bilimsel çalışmalar ile kanseri önlemek bir yana dursun kansere neden olabileceğini biliyoruz. Bu noktalarda halkımızın çok dikkatli olması gerekiyor” dedi.
29.11.2021 Sağlık
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti
Ünlü yönetmen Roger Michell hayatını kaybetti Güney Afrika doğumlu ünlü İngiliz yönetmen Roger Michell, 65 yaşında hayatını kaybetti. Michell, tüm zamanların en çok izlenen, Julia Roberts'in başrolünde olduğu Notting Hill filmini yönetmişti.
24.09.2021 Dünya
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi
Bodrum'a ilgi pandemiye rağmen hız kesmedi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'da son yıllarda artan yerli ve yabancı yatırımın pandemi sürecinde de hız kesmediğini belirterek, "İlçemizde şu anda otel, gayrimenkul, hastane, sağlık turizmi, spor, altyapı gibi tüm alanlarda süren yatırımların büyüklüğü 5 milyar dolara ulaştı." dedi.
28.09.2020 Ekonomi
Ankara Demirspor - Sakaryaspor maçının ardından yumruklar havada uçuştu
Ankara Demirspor - Sakaryaspor maçının ardından yumruklar havada uçuştu Antalya’da oynanan Ankara Demirspor - Sakaryaspor TFF 2. Lig Play-Off Çeyrek Final maçı sonrası protokol tribünü karıştı. Koltuklar tribünden aşağıya fırlatıldı, yumruklar havada uçuştu.
21.07.2020 Futbol
Rezervasyon başladı! Temmuz hareketli geçecek
Rezervasyon başladı! Temmuz hareketli geçecek Corona virüs sonrası Türkiye yeni normale geçiş için hazırlıklarını sürdürürken yazın gelmesiyle yerli turist de tatil planlarını yapmaya başladı. Tur operatörleri tatil arayışlarının hızlandığını belirtirken, oteller ise Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı hijyen genelgesinin yanı sıra sertifika için de çalışmalarını başlattı. Özellikte temmuz-ağustos ayı için hareketlilik oluşacağını belirten oteller, müşterilerinin hem rahat hem de güvenli tatil yapması için çalışıyor. Bazı oteller odalarının yarısını açmayı planlarken, bazıları da ilave hijyen tedbirleri geliştiriyor.
29.05.2020 Ekonomi
Sayılı günler kaldı! Temassız tatil...
Sayılı günler kaldı! Temassız tatil... Türkiye’de koronavirüs salgınında vakaların azalması ve ölüm oranlarındaki düşüş nedeniyle girilen normalleşme süreci kapsamında oteller, tüm önlemlerini alarak 1 Haziran’da misafirlerine kapılarını açacak. Tatilin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, turistik tesislere uluslararası geçerliliği olan bir sertifikasyon sistemi getirdi. Bu kapsamda Konaklama Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci konulu bir genelge yayınlayan Bakanlık, tesislerin misafir kabulü, personel, genel temizlik ve bakım konularını kapsayan önlemleri belirledi.
17.05.2020 Gündem
Lara Fabian'ın '21 derece' ısrarı
Lara Fabian'ın '21 derece' ısrarı Antalya'da beş yıldızlı bir otelde sahneye çıkan Belçikalı şarkıcı Lara Fabian'ın açık hava konseri, 21 derece engeline takıldı. 21 derecenin üstünde ve altındaki sıcaklıklarda sahneye çıkmadığını ileten şarkıcının isteği üzerine konser kapalı salona taşındı
10.05.2019 Magazin
Suriye'de boşanmaların önüne geçmek için çiftlere mahkemede film izletilecek
Suriye'de boşanmaların önüne geçmek için çiftlere mahkemede film izletilecek Adalet Bakanı Hişam El Shaar, başkent Şam'daki boşanma davalarında, boşanmaktan vazgeçirmek için çiftlere "ayrılığın kötü sonuçlarını" anlatan filmin izletileceğini açıkladı.
30.04.2019 Dünya
4 koldan yatırım
4 koldan yatırım Yerli ve yabancı yatırımcı Türkiye’ye yatırım için düğmeye bastı. Asya Yatırım Bankası, 1.4 milyar $ finansman sağladı. Alman dev ise Türkiye’de 3 kat büyüme kararı aldı.
29.01.2019 Ekonomi
'Titanic' parasıyla aldığı evi satıyor
'Titanic' parasıyla aldığı evi satıyor Oscar ödüllü aktör Leonardo DiCaprio, 'Titanic' filminden kazandığı parayla aldığı villasını 19 yıl sonra satışa çıkardı.
29.12.2018 Magazin
FIFA kokartı takacak Türk hakemler açıklandı!
FIFA kokartı takacak Türk hakemler açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2019 yılında FIFA kokartlı takacak Türk hakemleri açıkladı.
28.12.2018 Futbol
Mardan Palace, Titanic Hotels'e kiralandı
Mardan Palace, Titanic Hotels'e kiralandı Antalya'nın Kundu turizm bölgesindeki dünyaca ünlü Mardan Palace Hotel'i alacakları karşılığında haciz yoluyla devralan Halkbank, tesisi 10 yıllığına Titanic Hotels grubuna kiraladı.
27.11.2018 Ekonomi
Titanic  2 yola  çıkıyor
Titanic 2 yola çıkıyor 1912 yılının Nisan ayında, daha ilk seferinde bir buz dağına çarparak Kuzey Atlantik’in buzlu sularına gömülen ve 1.500 kişinin ölümüne yol açan Titanik’in replikası yapılıyor.
24.10.2018 Dünya
Ruslar Lokomotiv için "Titanik gibi batıyor" dedi
Ruslar Lokomotiv için "Titanik gibi batıyor" dedi Lokomotiv Moskova, Galatasaray deplasmanına büyük sorunlarla geldi. Yöneticisi ile teknik direktörü arasında sıkıntı olan, lige kötü başlayan ve yeni transferlerinden verim alamayan takım için Ruslar, 'titanik' benzetmesi yaptı.
18.09.2018 Galatasaray
İkinci balayı
İkinci balayı Alişan ve 3 aylık hamile eşi Buse Varol Bodrum’da ikinci balayına çıktı.
26.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Titanic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki titanic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.