Tırlar Çarpıştı

Tırlar Çarpıştı

Son dakika TIRlar çarpıştı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TIRlar çarpıştı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TIRlar çarpıştı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tırlar Çarpıştı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tırlar çarpıştı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10 tırlar çarpıştı haberi bulunmuştur. Tüm tırlar çarpıştı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aksaray'da korkutan kaza! TIR'lar çarpıştı
Aksaray'da korkutan kaza! TIR'lar çarpıştı Aksaray’da, 2 TIR'ın kavşakta çarpışması sonucu meydana gelen kazada, sürücülerden Mahmut Yaşa (34) ağır yaralandı.
5.02.2020 Yaşam
Kuzey Çevre Otoyolu'nda feci kaza! TIR alev alev yandı
Kuzey Çevre Otoyolu'nda feci kaza! TIR alev alev yandı Kuzey Çevre Otoyolu'ndan çarpışan 2 TIR'dan biri alev alev yandı.
16.10.2019 Yaşam
Bolu Dağı Tüneli'nde kaza: 1 ölü
Bolu Dağı Tüneli'nde kaza: 1 ölü BOLU Dağı Tüneli içinde, 2 TIR'ın çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi.
17.04.2018 Yaşam
Sakarya'da iki TIR çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü
Sakarya'da iki TIR çarpıştı, ortalık savaş alanına döndü Sakarya'da dinlenme tesisinden çıkan TIR'a bir başka TIR çarptı. Kazada, TIR şoförü Ender Doğanay ağır yaralandı
7.10.2016 Yaşam
TIR'la çarpışan otomobildeki 2 kişi yanarak öldü
TIR'la çarpışan otomobildeki 2 kişi yanarak öldü Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde hazır beton taşıyan TIR’la çarpışan otomobilin alev alması sonucu 2 kişi yanarak hayatını kaybetti
30.11.2015 Yaşam
Tırlar çarpıştı: 4 ölü!
Tırlar çarpıştı: 4 ölü! Kahramanmaraş’ta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...
29.09.2021 Gündem
Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı
Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı Bitlis’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
13.03.2022 Yaşam
Şanlıurfa’da feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı
Şanlıurfa’da feci kaza: 2 ölü, 1 yaralı Şanlıurfa’da aynı yöne giden iki tırın çarpıştıktan sonra şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada aynı araçtaki 2 sürücü sıkıştıkları kabinde feci şekilde can verirken diğer tırın sürücüsü ise yaralandı.
9.03.2018 Gündem
TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası: 3 yaralı
TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası: 3 yaralı TEM otoyolu Basın Ekspres bağlantısında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
26.11.2017 Yaşam
Karayolları TEM'i kapattı!
Karayolları TEM'i kapattı! Yoğun kar yağışı nedeniyle yaşanan olumsuzluklar nedeniyle TEM Otoyolu trafik akışının E-5 Karayolu istikametine yönlendirildiği bildirildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tırlar Çarpıştı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tırlar çarpıştı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.