Timur Savcı

Timur Savcı

Son dakika Timur Savcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Timur Savcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Timur Savcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timur Savcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timur savcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 259 timur savcı haberi bulunmuştur. Tüm timur savcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır?
O Ses Türkiye 2024 yılbaşı özel programı var mı? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır, seyirci olarak yılbaşı özel programına nasıl katılınır? O Ses Türkiye yarışması yılbaşı programı belli oldu. Hürriyet'in haberine göre özel bölümünün jüri koltuğunda oturacak isimlerden biri Meryem Uzerli olacak. Peki, O Ses Türkiye yılbaşı 2024 bileti nasıl alınır? O Ses Türkiye yılbaşı 2024 ne zaman başlıyor?
2.12.2023 Televizyon
Engin Öztürk: Bunun üzerine saatlerce konuşmak lazım
Engin Öztürk: Bunun üzerine saatlerce konuşmak lazım Engin Öztürk, önceki akşam Etiler’de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, yapımcı Timur Savcı’nın 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli ile alakalı yaptığı açıklamalar hakkında konuştu.
6.11.2021 Magazin
'Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli krizi... Cansu Dere ve Nur Fettahoğlu'ndan cevap
'Muhteşem Yüzyıl'da Meryem Uzerli krizi... Cansu Dere ve Nur Fettahoğlu'ndan cevap 'Sadakatsiz' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere, yakın arkadaşları Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlu’yla Etiler'de bir mekanda bir araya geldi. Çıkış kapısında Dere ve Fettahoğlu’na yapımcı Timur Savcı’nın diziyi bırakıp Almanya’ya dönen Meryem Uzerli ile alakalı yaptığı açıklamalar soruldu.
6.11.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar'
Bir Zamanlar Çukurova setinde kavga! 'Hıyar oğlu hıyar' Atv'nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova'nın çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.
2.05.2021 Magazin
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı
Oyuncu Deniz Baysal Yurtçu koronavirüse yakalandı TRT 1'in sevilen dizisi Teşkilat'ın başrol oyuncularından Deniz Baysal Yurtçu ve Nihat Altınkaya da koronavirüse yakalandı.
19.04.2021 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi!
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi! Atv’nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tanıtımında izleyicileri çok büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin 91. bölüm tanıtımında yer alan, 20 bölüm önce diziye veda eden Hünkar karakterinin sesi izleyicileri heyecanlandırdı.
7.04.2021 Televizyon
Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? Maraşlı'nın akıbeti belli oldu!
Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? Maraşlı'nın akıbeti belli oldu! Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'dan kötü haber... Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Maraşlı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yayıncı kuruluşun yayın akışında yer almayan Maraşlı dizisi merak konusu oldu. Dizinin takipçileri tarafından sıklıkla Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? sorularını araştırılıyor. Peki, Maraşlı final mi yaptı? Maraşlı yayından kaldırıldı mı? Maraşlı yeni bölüm ne zaman? İşte Maraşlı dizisi hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.
15.03.2021 Magazin
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu!
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ve başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi usta isimlerin yer aldığı yer aldığı Teşkilat dizisinde MİT anlatılacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? İşte Teşkilat oyuncu kadrosu ve Teşkilat dizisi konusu Merakla belenen Teşkilat dizisi ile ilgili son gelişmeler...
7.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları Merakla beklenen teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisinde MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?
28.02.2021 Gündem
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu!
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu! Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TRT 1'de izleyici ile buluşacak Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
28.02.2021 Televizyon
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim?
Maraşlı ne zaman? Maraşlı dizisi oyuncuları kim? Burak Deniz ve Alina Boz'un barollerini paylaştığı Maraşlı dizisinden ilk fragman geldi. Maraşlı gözü pek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın hem aşkın hem de büyük sırların peşinde soluksuz bir serüvene sürüklenmesini konu alıyor. Peki, Maraşlı dizisi ne zaman başlıyor? Maraşlı oyuncuları kim? İşte Maraşlı dizisi konusu ve oyuncu kadro
3.01.2021 Gündem
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında? Engelsiz Yaşam Vakfı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl onuncu kez düzenlediği “10. Yılın En İyileri Ödül Töreni” önceki gece bir törenle gerçekleştirildi. Yılın En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'nü alan Uzerli, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük çıkış yapan Meryem Uzerli hakkında merak edilen bilgiler… Meryem Uzerli kimdir? Nerelidir? Meryem Uzerli kaç yaşında?
9.01.2020 Gündem
'Leke'de Sezen Aksu sürprizi!
'Leke'de Sezen Aksu sürprizi! Salı akşamlarının sevilen dizisi 'Leke'de bu hafta yetenekli oyuncu Burak Sevinç, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı “Çocuklar Gibi”yi seslendirerek ekran başındakileri mest edecek.
20.05.2019 Televizyon
Leke'den nefes kesen tanıtım
Leke'den nefes kesen tanıtım Kanal D'nin yeni dizisi "Leke"nin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
8.04.2019 Televizyon
Bergüzar sahneye çıktı... Ünlüler akın etti!
Bergüzar sahneye çıktı... Ünlüler akın etti! Bergüzar Korel, önceki akşam Zorlu PSM'deki bir mekanda sahne aldı.
13.03.2019 Magazin
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi! Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
7.02.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de sinema sektörünün temsilcileri ile görüştü! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sinema sektörü temsilcileri ile bir araya geldi.
29.01.2019 Gündem
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor
Sinema sektöründeki kriz daha da derinleşiyor Yapımcılar ve en büyük sinema işletmecisi Mars arasındaki kriz derinleşiyor. Geri adım bir yana, dili daha da sertleşiyor. İşte tarafların son görüşleri...
4.01.2019 Gündem
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir
Türk sineması hareketli günler yaşıyor! Filmler vizyona girmeyebilir Türk sinema sektöründe yapımcılarla salon işletmecileri arasında ciddi bir kriz yaşanıyor. Eğer sorun çözülmezse ünlü yapımcılar filmlerini vizyona sokmayacak.
27.12.2018 Ekonomi
Çukurova en çok izlenen yapım oldu
Çukurova en çok izlenen yapım oldu Perşembe akşamları atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde en çok izlenen yapım oldu. Rakipsiz birinci Bir Zamanlar Çukurova tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.
23.11.2018 Televizyon
Ünlü isimlerle görüştü
Ünlü isimlerle görüştü Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul'da, sinema ve televizyon dünyasından ünlü isimlerle görüştü.
20.09.2018 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni bölümde neler yaşanacak?
Bir Zamanlar Çukurova 2. yeni bölümde neler yaşanacak? Bir Zamanlar Çukurova ilk bölüm tekrarıyla bu akşam ATV'de olacak. Başarılı konusu ve oyuncuları ile ilgi toplamayı başaran Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni fragmanını haberimizde bulabilirsiniz.
16.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Timur Savcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timur savcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.