Tims

Tims

Son dakika tims haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tims ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tims haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tims

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tims gelişmeleri de dahil olmak üzere 213 tims haberi bulunmuştur. Tüm tims haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!
Emel Atıcı kimdir? Bir Zamanlar Çukurova oyuncusu depremde yaşamını yitirdi!   Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Şermin karakterini canlandıran oyuncu Emel Atıcı’nın depremde vefat ettiği öğrenildi. Emel Atıcı 'Bir Zamanlar Çukurova'da Şermin karakterine hayat veriyordu. 
11.02.2023 Gündem
Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda!
Çağlar Ertuğrul’dan Teşkilat’a duygusal veda! TRT’nin Tims&B imzalı dizisi Teşkilat’ın başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiaları doğru çıktı. Ertuğrul, yeni sezonda Teşkilat ekibinde olmayacak. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından duygusal bir veda paylaşımında bulundu.
13.07.2022 Magazin
Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Teşkilat Serdar ayrıldı mı, karakter öldü mü, yeni sezonda Çağlar Ertuğrul olacak mı?
Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? Teşkilat Serdar ayrıldı mı, karakter öldü mü, yeni sezonda Çağlar Ertuğrul olacak mı? Çağlar Ertuğrul Teşkilat’tan ayrılacak mı, Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrıldı mı? TRT1’in sevilen dizilerinden Teşkilat'ta şok bir ayrılık yaşandı. Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul diziden ayrıldı. Peki, Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı?
12.07.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Yeni sezonda olmayacak... TRT’nin Tims&B imzalı reyting rekortmeni dizisi Teşkilat’ın yeni sezon çekimleri ağustos ayında başlayacak. Ankara’da çekilen dizinin İstanbul’a taşınması gündeme geldi. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul'un projeye devam edip etmeyeceği belli oldu.
11.07.2022 Magazin
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu?
Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Züleyha’sı Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkında sürpriz gelişme! Ünlü çift 1 yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandırıyor. Çiftten gelen güzel haber magazin takipçilerinin gündemine oturdu. Bir zamanlar Adriana Lima ile olan birlikteliği ile çokça konuşulan Metin Hara’nın Hilal Altınbilek’le evlilik kararı alması sonrasında ünlü çift ile ilgili bilgiler sorgulanıyor. Peki, Metin Hara kimdir, kaç yaşında ve nereli? Metin Hara ne iş yapıyor? Hilal Altınbilek Metin Hara evleniyor mu? Hilal Altınbilek kimdir? İşte detaylar…
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha!
Teşkilat dizisinden peş peşe iki ayrılık daha! TRT’nin Tims&B imzalı rekortmen dizisi "Teşkilat", 48. bölümünün ekrana geleceği 29 Mayıs günü sezon finali yapacak.
5.05.2022 Televizyon
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor...
Teşkilat dizisinde flaş ayrılık! Ölerek veda ediyor... Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Ezgi Eyüboğlu ve Nihat Altınkaya'nın başrollerini paylaştığı Teşkilat dizisine usta oyuncu veda ediyor.
21.03.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda!
Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan veda! ATV'nin 4.sezonuyla seyircisi ile buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisine bir başrol oyuncusu daha veda edecek.
31.08.2021 Magazin
'Maraşlı' dizisinden güzel haber!
'Maraşlı' dizisinden güzel haber! Burak Deniz ve Alina Boz'un başrollerini paylaştığı 'Maraşlı' dizisi, final yapacağı konuşulurken, 26 bölüme uzatıldı.
2.06.2021 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi!
Bir Zamanlar Çukurova’da Hünkar sürprizi! Atv’nin sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm tanıtımında izleyicileri çok büyük bir sürpriz bekliyor. Dizinin 91. bölüm tanıtımında yer alan, 20 bölüm önce diziye veda eden Hünkar karakterinin sesi izleyicileri heyecanlandırdı.
7.04.2021 Televizyon
Furkan Palalı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı
Furkan Palalı'nın koronavirüs testi pozitif çıktı Oyuncu Furkan Palalı'nın koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Testi pozitif çıkan Palalı'nın tedavisine evde devam edildiği ifade edildi.
5.04.2021 Magazin
Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? Maraşlı'nın akıbeti belli oldu!
Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? Maraşlı'nın akıbeti belli oldu! Ekranların sevilen dizisi Maraşlı'dan kötü haber... Kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Maraşlı dizisi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Yayıncı kuruluşun yayın akışında yer almayan Maraşlı dizisi merak konusu oldu. Dizinin takipçileri tarafından sıklıkla Maraşlı neden yok? Maraşlı kaldırıldı mı? sorularını araştırılıyor. Peki, Maraşlı final mi yaptı? Maraşlı yayından kaldırıldı mı? Maraşlı yeni bölüm ne zaman? İşte Maraşlı dizisi hakkında merak edilenler...
5.04.2021 Gündem
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer!
Bir Zamanlar Çukurova dizisine bomba transfer! Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.
15.03.2021 Magazin
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu...
Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu... Ekranların heyecan ve aksiyon yüklü yeni dizisi Teşkilat 2. bölümüyle ekranlara gelecek. Yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam puan almayı başaran Teşkilat dizisi MİT'in gizemli çalışmaları ve operasyonları ile ilgili fikir veriyor. Dizinin takipçileri yeni bölümü heyecanla beklerken Teşkilat dizisi yeni bölümü ile ilgili detayları sizin için derledik. Peki, Teşkilat yeni bölüm ne zaman? Teşkilat 2. bölümde neler olacak? Teşkilat nerede çekiliyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Teşkilat dizisi konusu ne? İşte MİT'in anlatıldığı Teşkilat dizisi hakkında tüm merak edilenler...
14.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu!
Teşkilat dizisi ne zaman başlıyor? İşte Teşkilat dizisi oyuncu kadrosu ve konusu! TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat başlıyor. Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ve başrolünde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya gibi usta isimlerin yer aldığı yer aldığı Teşkilat dizisinde MİT anlatılacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman, saat kaçta başlıyor? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? İşte Teşkilat oyuncu kadrosu ve Teşkilat dizisi konusu Merakla belenen Teşkilat dizisi ile ilgili son gelişmeler...
7.03.2021 Gündem
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları
Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ve oyuncuları Merakla beklenen teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Teşkilat dizisinde MİT'in görev uygulama teknolojisinde kullandığı bazı yöntemler ve İHA/SİHA teknolojisindeki son gelişmeler de izleyiciyle buluşacak. Peki, Teşkilat dizisi ne zaman başlayacak? Teşkilat dizisinin konusu ne? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler?
28.02.2021 Gündem
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu!
TRT 1'in yeni dizisi Teşkilat'ın kadrosu belli oldu! Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği TRT 1'de izleyici ile buluşacak Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu.
28.02.2021 Televizyon
'Maraşlı' bu akşam başlıyor
'Maraşlı' bu akşam başlıyor TIMS&B Productions imzalı, yönetmeliğini Ahmet Sarıgün'ün yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık'ın kaleme aldığı 'Maraşlı' bu akşam saat 20.00'de atv ekranında olacak.
11.01.2021 Televizyon
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL...
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL... Milyonlarca kişi bekliyordu MEB tek tek resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitime ilişkin flaş açıklama yaptı. Okulların açılması ile ilgili konuşan Bakan Ziya Selçuk, öğretmen maaşlarına ilişkinde bilgileri paylaştı. Maarif Müfettişleri konusundaki soruyu yanıtlarken Selçuk, "Kanun taslağı Meclis'e sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığımıza iletilmiştir." dedi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yapıldığını belirten Bakan Selçuk, 1 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla bakanlık bünyesinde göreve başlayan 9'uncu derece 1'inci kademedeki bir öğretmenin maaşının 4 bin 369 TL, ek ders ücreti saatinin net 18,22 TL olduğunu açıkladı. Yüz yüze eğitime ilişkin de konuşan Bakan Selçuk, "Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz" dedi. Bu yılın sonuna kadar 1350 okul için 26 bin adet etkileşimli tahtanın kurulumu tamamlanacağını duyurdu.
14.12.2020 Eğitim
Şeref Sözü final mi yapıyor? Şeref Sözü 4. Bölüm fragmanı…
Şeref Sözü final mi yapıyor? Şeref Sözü 4. Bölüm fragmanı… Şeref Sözü final mi yapıyor? Kanallar arası reytingler kıyasıya devam ederken, art arda dizlerden final haberleri geliyor. Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan Şeref Sözü dizinin de fişi çekildi. Show TV’nin yeni dizisi Şeref Sözü için final kararı alındı.
29.10.2020 Gündem
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında?
Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? Dün akşam ekranlara gelen Ramo dizisiyle beraber Murat Yıldırım, en çok aranan isimlerden biri haline geldi. Daha önce birçok projeyle izleyicinin karşısına çıkan Murat Yıldırım kimdir? Nerelidir? Murat Yıldırım kaç yaşında? İşte detaylar…
15.01.2020 Gündem
Yanardağı faciasında ölü sayısı artıyor
Yanardağı faciasında ölü sayısı artıyor Yeni Zelanda polisi, Whakaari Yanardağı patlamasından yaralı kurtulan bir kişinin daha hayatını kaybettiğini açıkladı
11.12.2019 Dünya
'Leke'de Sezen Aksu sürprizi!
'Leke'de Sezen Aksu sürprizi! Salı akşamlarının sevilen dizisi 'Leke'de bu hafta yetenekli oyuncu Burak Sevinç, Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı “Çocuklar Gibi”yi seslendirerek ekran başındakileri mest edecek.
20.05.2019 Televizyon
Leke'den nefes kesen tanıtım
Leke'den nefes kesen tanıtım Kanal D'nin yeni dizisi "Leke"nin ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.
8.04.2019 Televizyon
Bir Zamanlar Çukurova setinde isyan mı çıktı? Açıklama geldi
Bir Zamanlar Çukurova setinde isyan mı çıktı? Açıklama geldi TIMS&B Productions, 'Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Adana'daki setinde isyan çıktı' iddialarını yalanladı.
17.01.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tims ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tims haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.