TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi
TikTok fenomeni ender olaya böyle denk geldi Avustralyalı bir TikTok fenomeni, ender görülen ‘‘amuda kalkma’’ hareketini yapan bir kambur balinayı filme aldı.
15.08.2023 Bilim ve Teknoloji
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri'
Aracında taranarak öldürülen genç, TikTok fenomeni çıktı! 'Cinayetin nedeni ciddi geliri' Gaziantep’te 5 gün önce aracı taranarak öldürülen 22 yaşındaki Emirhan Nur’un Tiktok fenomeni olduğu ortaya çıktı. Cinayetin Nur’un Tiktok’tan kazandığı parayı zanlılara vermediği için işlendiğini iddia eden Avukat Ramazan Hakan Urul, cinayeti işleyen 4 zanlının Suriye’ye kaçmaya çalıştığını söyledi.
10.05.2022 Yaşam
TikTok fenomeninin bagajından çıplak adam çıktı! Korku içinde haykırdı
TikTok fenomeninin bagajından çıplak adam çıktı! Korku içinde haykırdı Kanadalı sosyal medya fenomeni, arabasının bagajında üç gündür saklanan çıplak bir adam buldu. Fenomen kadın yaşananları TikTok hesabından paylaştı.
7.02.2022 Dünya
Sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu
Sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu Hindistan'da TikTok videoları ile ünlenen ve 2 milyondan fazla takipçisi olan 16 yaşındaki Siya Kakkar evinde ölü bulundu. Yaşadığı depresyon nedeniyle polisler ölüm sebebini intihar olarak değerlendiriyor.
27.06.2020 Yaşam