Gazete Vatan Logo

TikTok fenomeninin bagajından çıplak adam çıktı! Korku içinde haykırdı

Kanadalı sosyal medya fenomeni, arabasının bagajında üç gündür saklanan çıplak bir adam buldu. Fenomen kadın yaşananları TikTok hesabından paylaştı.

TikTok fenomeninin bagajından çıplak adam çıktı! Korku içinde haykırdı

TikTok'ta bu tuhaf deneyimi paylaşan araba sahibi kadın, adamın üç gündür orada olduğunu anlattı. Bethany Coker, 31 Ocak'ta takipçilerine arabasının çamurlu ön yolcu koltuğunu gösteren bir video paylaştı.

Coker, "Arabam bütün gece evdeydi, biz gece 2'ye kadar yoldaydık ve bu sabah hiç dikkat etmeden aracı çalıştırdım, daha sonra ÇAMUR'u fark ettim" dedi.

Coker'ın şoke edici video sırasında koltuktaki çamuru temizlemeye çalışırken korku içinde haykırdığı duyuldu. Ayrıca Coker videonun sonuna doğru şöyle diyor: "Tek mantıklı açıklama, dün gece bir adamın kahrolası arabamda uyumuş olması."

Ardından 2 Şubat'ta Coker, bir güncelleme videosu yayınladı ve takipçileri, aslında bagajında ​​saklanan bir adam olduğunu öğrendi.

"Bu adam CUMARTESİ gününden beri tamamen çıplak bir halde bagajımda" diye yazan Coker, "Şu anda Salı. Sanırım çamurun nereden geldiğini buldum" diye devam etti. Kadın, adama neden bagajında ​​olduğunu sorduğunda adam da "Bu bir geçiş hakkı" diye cevap verdi.

Daha sonra bagaja nasıl girdiğini sorduğunda ise kimliği belirlenemeyen adam, “Ben papanın oğluyum” diye yanıt verdi. Fenomen isim adamın kayıp bir kişi olduğunu ve şu anda bir psikiyatri koğuşunda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Vancouver Adası'ndaki pitoresk polis departmanından konu ile ilgili yapılan açıklamada söz konusu adamın 'önemli sağlık sorunları' olduğu ve şimdi ihtiyacı olan yardımı aldığı bilgisine yer verildi.