The Voice

The Voice

Son dakika The Voice haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Voice ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Voice haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Voice

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the voice gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 the voice haberi bulunmuştur. Tüm the voice haberleri aşağıda listelenmiştir.
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı
74. Emmy Ödülleri adayları açıklandı Emmy Ödülleri'nin 2022 yılı için adayları açıklandı. Bu yıl en çok adaylık alan yapımlar 25 kategoriyle Succession ile 20 adaylıkla Ted Lasso ve The White Lotus dizileri oldu.
13.07.2022 Kültür Sanat
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı
Zeynep Avcı'dan kıyafet yorumu: Benim örnek aldığım isimler farklı 'The Voice of Germany' (O Ses Almanya) yarışmasına Tan Taşçı’nın 'Yalan' şarkısıyla damga vuran Zeynep Avcı, İstanbul'un Kadıköy ilçesinde müzikseverlerle buluştu. Konserler için her hafta Türkiye'ye geldiğini belirten şarkıcı, aylardır gündemden düşmeyen 'iddialı sahne kostümü' polemiği hakkında yöneltilen soru üzerine, "Benim örnek aldığım isimler farklı" dedi.
5.06.2022 Magazin
'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı'dan sürpriz düet!
'O Ses Almanya'ya damga vuran Zeynep Avcı'dan sürpriz düet! 'O Ses Almanya' ('The Voice of Germany) yarışmasında sergilediği performansla adını duyuran Zeynep Avcı, Serdar Ortaç ile birlikte sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, hem katıldığı yarışmayla alakalı konuştu hem de yeni projesini açıkladı.
27.02.2022 Magazin
Kaan Kandemir, Belçika'nın 'O Ses' yarışmasına damga vurdu!
Kaan Kandemir, Belçika'nın 'O Ses' yarışmasına damga vurdu! Türk genci Kaan Kandemir, Belçika'da 'The Voice Belgique' adlı ses yarışmasına damga vurdu. Sahneye çıkan genç yarışmacı, performansıyla hem jüriyi hem de seyircileri büyüledi.
27.01.2022 Magazin
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı...
O Ses Almanya'da yine Zeynep Avcı fırtınası! Jüriyi hayran bıraktı... 'The Voice of Germany' yarışmasının ilk turunda seslendirdiği 'Yalan' şarkısıyla hem Almanya'nın hem de Türkiye'nin gündemine oturan Zeynep Avcı, yine jüriyi kendine hayran bıraktı. Avcı bu kez Zerrin Özer'in 'Kıyamam' şarkısını seslendirdi.
28.11.2021 Magazin
Taliban'dan kaçıp İstanbul'a geldi! Afganistan'ın en büyük pop starıydı...
Taliban'dan kaçıp İstanbul'a geldi! Afganistan'ın en büyük pop starıydı... Afganistan'da Taliban korkusuyla ülkeden kaçışlar devam ediyor. Taliban yönetimi altında ülkesinde kendisine yaşam izni verilmeyeceğinden korkan Afganistan'ın en ünlü pop yıldızı Aryana Sayeed de gözü yaşlı şekilde ülkesinden kaçanlardan biri oldu...
19.08.2021 Dünya
Almanya'yı fethetti!
Almanya'yı fethetti! Azerbaycanlı şarkıcı Seyran, ‘O Ses Almanya’ yarışmasında seslendirdiği ‘Aya Benzer’ şarkısı ile yarışmaya damgasını vurdu.
30.09.2019 Kültür Sanat
Ünlü yarışmacı sevgilisini boğdu!
Ünlü yarışmacı sevgilisini boğdu! Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen 'The Voice' yarışmasında üne kavuşan yarışmacı Jake Benson yarışmaya katıldıktan kısa süre sonra hapis cezası aldı.
2.01.2019 Dünya
Türk kızı Almanya'yı salladı!
Türk kızı Almanya'yı salladı! The Voice Almanya'nın bu sezonki en dikkat çeken performansına dün akşam Sinem Uraz adlı Türk kızı imza attı.
13.11.2018 Magazin
Yarışmaya damga vuran Türk!
Yarışmaya damga vuran Türk! The Voice Almanya'nın bu sezonki en dikkat çeken performansına dün akşam Sinem Uraz adlı bir Türk yarışmacı imza attı.Uraz, Halil Sezai'nin İsyan şarkısını söyledi.
14.11.2018 Haber
Fransa’da başörtülü sendika temsilcisine sosyal medyadan linç
Fransa’da başörtülü sendika temsilcisine sosyal medyadan linç Fransa’da Paris-4 Sorbonne Üniversitesinin sendikası UNEF’in başörtülü Başkanı Maryam Pougetoux televizyona başörtülü çıkınca sosyal medyada linç edilmek istendi.
15.05.2018 Dünya
İslamofobik saldırılar yüzünden yarışmadan çekildi
İslamofobik saldırılar yüzünden yarışmadan çekildi Fransa'da ses yarışmasına katılan Ibtissem, Filistin'i desteklediği ve başörtülü olduğu için basında ve sosyal medyada aleyhine sürdürülen kampanyaların ardından yarışmadan çekilme kararı aldı
9.02.2018 Dünya
Söz'de rekor! 1 milyar 273 milyon kez izlendi...
Söz'de rekor! 1 milyar 273 milyon kez izlendi... Pazartesi akşamları ekrana gelen SÖZ dizisi, Youtube’da şimdiye kadar 1 milyar 273 milyon kez izlenerek bir ilki gerçekleştirdi.
8.01.2018 Televizyon
Inna'dan Türk bayraklı yeni yıl mesajı!
Inna'dan Türk bayraklı yeni yıl mesajı! Romanyalı sanatçı Inna, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile Türkiye’deki hayranlarına yeni yıl dileklerini iletti.
28.12.2017 Magazin
'Yaptığım pop müzikten hoşlanmıyorum'
'Yaptığım pop müzikten hoşlanmıyorum' Şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, 'The Voice' adlı yarışmanın jüri koltuğunda otururken bir itirafta bulundu.
29.11.2017 Magazin
En seksi adam seçildi, inanamadı
En seksi adam seçildi, inanamadı ABD’de yayınlanan ‘The Voice’ adlı müzik programının jüri üyelerinden Blake Shelton, People dergisi tarafından bu yıl ‘Yaşayan En Seksi Adam’ ilan edildi.
16.11.2017 Magazin
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nin ‘Ultimate Award’ (muhteşemlik ödülü) bu sene Miley Cyrus’a gitti. Cyrus, ödül gecesine katılmaktan son anda vazgeçti
14.08.2017 Magazin
Dünya 'Söz'ü konuşuyor! Büyük başarı...
Dünya 'Söz'ü konuşuyor! Büyük başarı... 'Söz’ dizisi, sosyal medyada dünyanın en çok konuştuğu yapımlar arasına girdi.
18.05.2017 Televizyon
Khaleesi'den cesur sahne!
Khaleesi'den cesur sahne! Game of Thrones'un Khaleesi'si Emilia Clarke, 'The Voice From The Stone' filmi için çırılçıplak kamera karşısına geçti.
30.04.2017 Magazin
'O Ses İsrail'e Türk damgası!
'O Ses İsrail'e Türk damgası! 'O Ses Türkiye'nin İsrail'deki formatı olan 'Voice 2017' yarışmasını Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban 'Haydi Söyle' şarkısı ile kazandı.
20.03.2017 Televizyon
'Gerekirse Hollanda vatandaşlığından çıkarım'
'Gerekirse Hollanda vatandaşlığından çıkarım' Pop şarkıcısı Ozan Koçer, Türkiye ile Hollanda arasında yaşanan kriz sonrası Hollanda'da vereceği konseri iptal etti.
16.03.2017 Magazin
Fransa’nın yeni starı Türk kızı Sıla
Fransa’nın yeni starı Türk kızı Sıla Türk asıllı sanatçı Anne Sıla, Fransa’da her geçen gün şöhret basamaklarını tırmanmayı sürdürüyor
3.03.2017 Magazin
Acun'dan flaş paylaşım! O ülkede zirveye çıktı
Acun'dan flaş paylaşım! O ülkede zirveye çıktı Türkiye'de yaptığı programlarla rating rekorları kıran Acun Ilıcalı, şimdi de o ülkeye zirveye çıktı.
29.12.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

The Voice ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the voice haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.