The Beatles

The Beatles

Son dakika The Beatles haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The Beatles ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The Beatles haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The Beatles

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the beatles gelişmeleri de dahil olmak üzere 99 the beatles haberi bulunmuştur. Tüm the beatles haberleri aşağıda listelenmiştir.
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı!
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı! The Beatles grubunun üyesi John Lennon, 1980'de Dakota Apartmanları'nın önünde Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü. O yıllardaki bina görevlisi Jay Hastings, yaşananları anlatarak; şarkıcının son sözlerini açıkladı.
6.12.2023 Magazin
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
NASA, Lucy uzay aracını fırlattı
NASA, Lucy uzay aracını fırlattı ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), Florida eyaletindeki Cape Canaveral Üssü’nden Atlas V 401 roketiyle, Jüpiter’in çevresindeki ‘Trojan (Truva) Asteriotleri’ni incelemek üzere ‘Lucy’ uzay aracını fırlattı.
16.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury şarkıları ve hayatı! Yazdığı şarkı sözleri, muhteşem ses aralığı ile klasik rock müziğin gelmiş geçmiş en güçlü ismi Freddie Mercury'nin ölümünün üzerinden 29 yıl geçti. Hayatı boyunca pek çok ünlü şarkıya imza atan Freddie Mercury bir döneme şarkıları ile damga vurdu. İlk Asyalı rock star olarak adlandırılan Mercury, sahnedeki duruşu ve şovuyla hala dünyanın en güçlü vokali olarak anılıyor. Peki, Freddie Mercury kimdir? Freddie Mercury nereli? Freddie Mercury nasıl öldü? İşte Freddie Mercury şarkıları ve hayatı!
24.11.2020 Gündem
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı!
Eric Burdon İstanbul’da sahne aldı! Eric Burdon & The Animals ile Türkiye'de ilk randevu önceki akşam gerçekleşti.
21.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan rock müziğin en önemli ve en güçlü rock gruplarından efsanevi The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
3.06.2019 Kültür Sanat
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da!
Eric Burdon & The Animals ile ilk kez İstanbul’da! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan ve rock gruplarından The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da sahne alacak.
8.04.2019 Kültür Sanat
ABD’de insanlar sokaklara döküldü
ABD’de insanlar sokaklara döküldü ABD genelinde silah yasalarını ve okullardaki yetersiz güvenlik tedbirlerini protesto için on binlerce sokaklara çıktı.
24.03.2018 Dünya
Kendimi müzikle yarattım
Kendimi müzikle yarattım Türk tasarım dünyasının en köklü ve güçlü oluşumlarından biri olan Derin Design’ın ikinci kuşak yöneticisi ve art direktörü Derin Sarıyer, bir taraftan da tutkulu bir müzisyen olarak da karşımızda. Derin Sarıyer’in Elec-Trip Records etiketiyle yayınlanan yedinci single’ı ‘Sonbahar Bizi Arar’ geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sarıyer ile müzikal duruşunu konuştuk.
12.01.2018 Magazin
'Iggy’nin poposuyla tanıştım'
'Iggy’nin poposuyla tanıştım' 'Fancy' ve Ariana Grande ile düeti 'Problem' single'ını Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles'ın rekorunu kıran Iggy Azalea, 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta konser verdi.
24.10.2017 Magazin
Çekici olmak işimin parçası
Çekici olmak işimin parçası “Fancy” ve “Problem” parçalarıyla tüm dünyayı kasıp kavuran dünyaca ünlü rap şarkıcısı Avustralyalı Iggy Azalea, ilk kez konser vermek için İstanbul’da.
20.10.2017 Arşiv
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor!
Iggy Azalea ilk kez İstanbul'a geliyor! Dünyaca ünlü Avustralyalı hiphop şarkıcısı Iggy Azalea ilk kez konser vermek üzere İstanbul'a geliyor. Konser 21 Ekim'de KüçükÇiftlik Park’ta.
5.09.2017 Kültür Sanat
Iggy Azalea ilk kez İstanbul’a geliyor
Iggy Azalea ilk kez İstanbul’a geliyor “Fancy” ve Ariana Grande ile düeti ile Billboard Hot 100 listesine sokarak The Beatles’ın rekorunu kıran Iggy Azalea, ilk kez 21 Ekim’de KüçükÇiftlik Park’ta.
2.09.2017 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi başarı!
Kim Milyoner Olmak İster'de tarihi başarı! 'Kim Milyoner Olmak İster'de sezon finalinin yapıldığı gece program tarihinde ikinci defa bir yarışmacı 1 milyon lira değerindeki soruyu görmeye hak kazandı.
22.06.2017 Televizyon
John Lennon'ın eski evinde üç ceset bulundu
John Lennon'ın eski evinde üç ceset bulundu John Lennon'ın İngiltere'deki eski evinde üç ceset bulundu. Polis iki kadının ve bir çocuğun ölüm nedenini henüz belirleyemedi.
1.06.2017 Dünya
John Lennon’ın takım elbisesi açık artırmada
John Lennon’ın takım elbisesi açık artırmada Efsanevi 'The Beatles' grubu üyesi John Lennon’ın 1964 yılında giydiği takım elbisesi, açık artırmayla satışa çıkarılıyor.
29.03.2017 Kültür Sanat
Büyük aşk film oluyor
Büyük aşk film oluyor Efsanevi grup ‘The Beatles’ın aktivist solisti John Lennon’ın Yoko Ona ile yaşadığı büyük aşkı film oluyor.
3.02.2017 Magazin
Grammy’ler için geri sayım başladı
Grammy’ler için geri sayım başladı Dünyanın en prestijli müzik ödülleri olarak kabul edilen Grammy’ler, bu yıl 59. kez verilecek.
2.02.2017 Kültür Sanat
Paul McCartney, Sony'ye dava açtı
Paul McCartney, Sony'ye dava açtı The Beatles grubunun hayatta kalan iki üyesinden biri olan Paul McCartney, John Lennon'la birlikte bestelediği şarkıların telif hakkı için Sony Müzik’e dava açtı.
19.01.2017 Magazin
Havluyla imdadına koştu
Havluyla imdadına koştu The Beatles grubunun hayattaki iki üyesinden biri olan Paul McCartney, ailesiyle birlikte tatil için gittiği Karayipler'de görüntülendi.
5.01.2017 Magazin
2016’da Spotify’da En Çok ‘Drake’ dinlendi
2016’da Spotify’da En Çok ‘Drake’ dinlendi Spotify 2016’nın en çok dinlenen sanatçılarını, albümlerini, şarkılarını ve yılın müzik trendlerini gösteren verileri yayınladı...
3.12.2016 Magazin
Babasının oğlu Sean Lennon!
Babasının oğlu Sean Lennon! The Beatles grubunun efsane üyesi John Lennon'ın Yoko Ono'dan olan oğlu Sean Lennon, önceki gün New York'ta görüntülendi.
22.11.2016 Magazin
Babasının oğlu
Babasının oğlu The Beatles grubunun efsane üyesi John Lennon’ın Yoko Ono’dan olan oğlu Sean Lennon, önceki gün New York’ta görüntülendi...
21.11.2016 Magazin
Beatles’a özendi
Beatles’a özendi İngiltere Başbakanı David Cameron, efsanevi İngiliz müzik grubu The Beatles ile özdeşleşmiş başkent Londra’daki ‘Abbey Road’ yaya geçidinden karşıya geçti.
21.05.2016 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The Beatles ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the beatles haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.