John Lennon

John Lennon

Son dakika John Lennon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan John Lennon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını John Lennon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

John Lennon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan john lennon gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 john lennon haberi bulunmuştur. Tüm john lennon haberleri aşağıda listelenmiştir.
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı!
John Lennon'ın son sözleri ortaya çıktı! The Beatles grubunun üyesi John Lennon, 1980'de Dakota Apartmanları'nın önünde Mark David Chapman tarafından vurularak öldürülmüştü. O yıllardaki bina görevlisi Jay Hastings, yaşananları anlatarak; şarkıcının son sözlerini açıkladı.
6.12.2023 Magazin
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti!
Nicolas Cage yeni çocuğunu kucağına aldı, ilk çocuğu ile yaş farkı dikkat çekti! 'The Rock', 'Face/Off', 'Ghost Rider' ve 'Next' gibi yapımlarda rol alan Nicolas Cage, 29 yaş küçük aşkı Riko Shibata ile 2021 yılının şubat ayında evlenmişti. Daha önce dört kez nikah masasına oturan ve iki çocuğu bulunan Cage, geçtiğimiz gün Shibata ile ilk bebeklerini kucağına aldı. Ünlü ismin ilk oğlu ile yeni dünyaya gelen kızı arasındaki yaş farkı dikkat çekti.
8.09.2022 Magazin
Ünlü isim Phil Spector koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti
Ünlü isim Phil Spector koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti Geliştirdiği “ses duvarı” tekniğiyle pop müziği dönüştüren, ABD’li ünlü albüm yapımcısı ve söz yazarı Phil Spector, koronavirüs nedeniyle 81 yaşında öldü.
19.01.2021 Dünya
Efsaneden olay yaratan itiraflar!
Efsaneden olay yaratan itiraflar! İngiliz rock grubu Beatles'ı, John Lennon ve Paul McCartney birlikte kurmuştu. Paul McCartney (76), 38 yıl önce ölen John Lennon ile dostluğuna ilişkin ses getiren açıklamalar yaparken, bazı konularda biraz fazla detaya girmesi dikkati çekti.
13.09.2018 Magazin
ABD’de insanlar sokaklara döküldü
ABD’de insanlar sokaklara döküldü ABD genelinde silah yasalarını ve okullardaki yetersiz güvenlik tedbirlerini protesto için on binlerce sokaklara çıktı.
24.03.2018 Dünya
John Lennon'ın kayıp eşyaları Berlin’de ortaya çıktı!
John Lennon'ın kayıp eşyaları Berlin’de ortaya çıktı! Berlin polisi, Beatles grubu üyesi John Lennon'a ait 86 parça eşyayı ele geçirdi. Olaya ilişkin bir Türk kökenli Alman vatandaşı tutuklandı.
22.11.2017 Kültür Sanat
John Lennon'ın eski evinde üç ceset bulundu
John Lennon'ın eski evinde üç ceset bulundu John Lennon'ın İngiltere'deki eski evinde üç ceset bulundu. Polis iki kadının ve bir çocuğun ölüm nedenini henüz belirleyemedi.
1.06.2017 Dünya
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı ‘Melekler ile Yaşamak’ın yazarı Beki İkala Erikli’yi öldüren sanık Sinem Koç, ‘Kitaplardan kötü etkilendim’ dedi, yazarı suçladı
30.03.2017 Yaşam
Avukattan John Lennon’lu savunma
Avukattan John Lennon’lu savunma "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç ilk kez hakim karşısına çıktı. Koç öldürdüğü yazarı suçlarken, ölen Erikli'nin ailesinin avukatı ise ünlü şarkıcı John Lennon'un öldüren katilden örnek vererek Koç'un cezalandırılmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
John Lennon’ın takım elbisesi açık artırmada
John Lennon’ın takım elbisesi açık artırmada Efsanevi 'The Beatles' grubu üyesi John Lennon’ın 1964 yılında giydiği takım elbisesi, açık artırmayla satışa çıkarılıyor.
29.03.2017 Kültür Sanat
Büyük aşk film oluyor
Büyük aşk film oluyor Efsanevi grup ‘The Beatles’ın aktivist solisti John Lennon’ın Yoko Ona ile yaşadığı büyük aşkı film oluyor.
3.02.2017 Magazin
Paul McCartney, Sony'ye dava açtı
Paul McCartney, Sony'ye dava açtı The Beatles grubunun hayatta kalan iki üyesinden biri olan Paul McCartney, John Lennon'la birlikte bestelediği şarkıların telif hakkı için Sony Müzik’e dava açtı.
19.01.2017 Magazin
Nazım Hikmet Sanat Merkezi'nde caz rüzgarı
Nazım Hikmet Sanat Merkezi'nde caz rüzgarı 'Sihirli Flüt' unvanlı uluslararası sanatçı Şefika Kutluer, Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Sanatçısı unvanı ve Fransa Hükümeti 'Chevalier de l'Ordre des Arts et des Lettres' nişanına sahip olan sanatçı Erol Erdinç'le görkemli bir konsere imza attı.
14.12.2016 Kültür Sanat
Babasının oğlu Sean Lennon!
Babasının oğlu Sean Lennon! The Beatles grubunun efsane üyesi John Lennon'ın Yoko Ono'dan olan oğlu Sean Lennon, önceki gün New York'ta görüntülendi.
22.11.2016 Magazin
Babasının oğlu
Babasının oğlu The Beatles grubunun efsane üyesi John Lennon’ın Yoko Ono’dan olan oğlu Sean Lennon, önceki gün New York’ta görüntülendi...
21.11.2016 Magazin
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti
Amerikalı müzisyen Leon Russell hayatını kaybetti Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti.
14.11.2016 Kültür Sanat
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü
Amerikalı müzisyen Leon Russell öldü Rock müziğin önemli isimlerinden Leon Russell, Tennessee'de 74 yaşında hayata veda etti.
17.06.2021 Dünya
Tarihte bugün neler yaşandı? 11 Ekim...
Tarihte bugün neler yaşandı? 11 Ekim... Tarihte yaşananlar insanların tarih boyu ilgisini çekmiştir. Biz de bu amaçla tarihte bugün yaşananları sizler için derledik. Tarihte bugün neler yaşandı? İşte olaylar, doğumlar ve ölümler ile tarihte bugün yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Kurt Cobain’i CIA mi öldürdü?
Kurt Cobain’i CIA mi öldürdü? Ölümünden 22 yıl sonra Nirvana grubunun efsanevi solisti Kurt Cobain'in intihar etmediği, ABD istihbaratı tarafından öldürüldüğü iddia edildi.
11.10.2016 Magazin
Uçakları tam 28 saat rötar yaptı!
Uçakları tam 28 saat rötar yaptı! İngiltere'den Litvanya'ya gitmek üzere bilet alan 170 yolcunun uçağı tam 28 saat rötar yaptı...
17.06.2021 Dünya
Ünü pozitif şekilde kullanmalısınız
Ünü pozitif şekilde kullanmalısınız Sinem Saniye, Amerika’dan eli boş dönmeyen sanatçılardan. Yaptığı işlerle birçok müzisyene de ilham oluyor. Saniye’nin farklı sesi ve sahnede durdurulamaz enerjisi onun tanınmasını sağlayan etkenler. Genç müzisyen ile müzikal yolculuğunu konuştuk
21.05.2016 Magazin
İngiliz yapımcı George Martin öldü
İngiliz yapımcı George Martin öldü İngiliz yapımcı, aranjör ve besteci Sir George Martin, 90 yaşında hayata veda etti.
9.03.2016 Dünya
John Lennon’ın gitarı 2,4 milyon dolara satıldı
John Lennon’ın gitarı 2,4 milyon dolara satıldı Efsanevi Beatles grubundan John Lennon’ön en sevdiği gitarı açık artırmada 2,4 milyon dolar veren yeni sahibinin oldu...
8.11.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

John Lennon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki john lennon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.