Beki İkala Erikli

Beki İkala Erikli

Son dakika Beki İkala Erikli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Beki İkala Erikli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Beki İkala Erikli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beki İkala Erikli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beki ikala erikli gelişmeleri de dahil olmak üzere 14 beki ikala erikli haberi bulunmuştur. Tüm beki ikala erikli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağır müebbet aldı son sözü: Yakında öleceğim
Ağır müebbet aldı son sözü: Yakında öleceğim ‘Meleklerle Yaşamak’ adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli’yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Koç son sözünde “Yakında öleceğimi hissediyorum” dedi.
29.05.2018 Gündem
Yazar Erikli'nin öldürülmesi davasında karar açıklandı
Yazar Erikli'nin öldürülmesi davasında karar açıklandı "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Sinem Koç hakkındaki dava karara bağlandı. Mahkeme, sanık Sinem Koç'un "Tasarlayarak adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.
29.05.2018 Yaşam
Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu
Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu “Melekler ile Yaşamak” adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli‘yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç’un yargılandığı davada 2 eski sevgilisi ve annesi tanık olarak dinlendi.
27.04.2017 Yaşam
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı ‘Melekler ile Yaşamak’ın yazarı Beki İkala Erikli’yi öldüren sanık Sinem Koç, ‘Kitaplardan kötü etkilendim’ dedi, yazarı suçladı
30.03.2017 Yaşam
Avukattan John Lennon’lu savunma
Avukattan John Lennon’lu savunma "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç ilk kez hakim karşısına çıktı. Koç öldürdüğü yazarı suçlarken, ölen Erikli'nin ailesinin avukatı ise ünlü şarkıcı John Lennon'un öldüren katilden örnek vererek Koç'un cezalandırılmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Yazarın katiline müebbet
Yazarın katiline müebbet “Melekler ile yaşamak” kitabının yazarı Beki İkala Erikli 16 Aralık günü saat 18.00 sıralarında Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Çıkmazı’ndaki Saadet Apartmanında seminer vereceği ofisine gitmek için asansöre yöneldiği sırada, bina içinde bulunan Sinem Koç isimli kadın tarafından 3 kurşunla öldürüldü.
19.01.2017 Yaşam
Erikli’nin katiline müebbet istendi
Erikli’nin katiline müebbet istendi "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi öldüren katil zanlısı Sinem Koç hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
19.01.2017 Yaşam
‘Kafamda böcek var, şeytan burada’
‘Kafamda böcek var, şeytan burada’ Ünlü yazar Erikli’yi öldüren Sinem K., ifadesinde “Onunla tanıştıktan sonra ruhen ve bedenen rahatsız oldum. Şu an dahi şeytanı görüyorum ve kafamın içinde bir böcek hissediyorum” dedi
24.12.2016 Yaşam
Katil zanlısının tüyler ürperten tavırları!
Katil zanlısının tüyler ürperten tavırları! ‘Melekler ile Yaşamak’ adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli’nin katil zanlısı Sinem K.’nın olay günü yazarın işyerini arayarak ‘Cansu Kara’ sahte ismiyle randevu aldığı ortaya çıktı
20.12.2016 Yaşam
Şüpheliden polise ilginç tepki
Şüpheliden polise ilginç tepki "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan Sinem K. adliyeye getirildi.
17.12.2016 Yaşam
Yazarın katili okuru çıktı
Yazarın katili okuru çıktı Yaşam koçu Beki İkala Erikli’yi önceki gece işyerinin önünde kurşuna dizen Sinem Koç, yazarı kitaplarına öfkelendiği için öldürdüğünü söyledi
16.12.2016 Yaşam
Beki İkala Erikli'yi öldüren zanlı tutuklandı
Beki İkala Erikli'yi öldüren zanlı tutuklandı Yazar Beki İkala Erikli'yi öldürdüğü gerekçesiyle mahkemeye sevk edilen Sinem K., tutuklandı. Mahkeme, ifadesi sırasında sıradışı hareketlerde bulunan ve kafasında örümcek olduğunu söyleyen Sinem K.'nın akıl sağlığının yerinde olup olmadığının tespiti için bir sağlık kuruluşunun psikiyatri bölümünde gözlem altına alınmasına karar verdi.
29.09.2021 Gündem
Kadın yazar cinayeti esrarını koruyor
Kadın yazar cinayeti esrarını koruyor BEYOĞLU'nda "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı ve yaşam koçu Beki İkela Erikli'nin (46) işyerinin bulunduğu apartmanın içinde öldüren kişinin, kadın olduğu kesinleşti. Polis, güvenlik kameralarında saldırganı tespit ederken, saldırganın Beki İkela Erikli'yi de kuaförden işyerine kadar takip ettiği, ardından saldırıyı gerçekleştirdiğini belirledi. Saldırganın kullandığı silahın 9 mm bir tabanca olduğu öğrenildi.
16.12.2016 Yaşam
Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan ünlü yazar hayatını kaybetti
Beyoğlu’nda silahlı saldırıya uğrayan ünlü yazar hayatını kaybetti Beyoğlu'nda, "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli, ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın tarafından kurşunlanarak öldürüldü. Saldırgan, olay yerinden yaya olarak kaçtı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beki İkala Erikli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beki ikala erikli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.