Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu
Eski sevgilileriyle annesi tanık oldu “Melekler ile Yaşamak” adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli‘yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç’un yargılandığı davada 2 eski sevgilisi ve annesi tanık olarak dinlendi.
27.04.2017 Yaşam
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı
Katil, ‘Melek’ yazarını suçladı ‘Melekler ile Yaşamak’ın yazarı Beki İkala Erikli’yi öldüren sanık Sinem Koç, ‘Kitaplardan kötü etkilendim’ dedi, yazarı suçladı
30.03.2017 Yaşam
Avukattan John Lennon’lu savunma
Avukattan John Lennon’lu savunma "Melekler ile Yaşamak" adlı kitabın yazarı Beki İkala Erikli'yi ofisinin bulunduğu apartmanın girişinde silahla vurarak öldüren Sinem Koç ilk kez hakim karşısına çıktı. Koç öldürdüğü yazarı suçlarken, ölen Erikli'nin ailesinin avukatı ise ünlü şarkıcı John Lennon'un öldüren katilden örnek vererek Koç'un cezalandırılmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Yazarın katiline müebbet
Yazarın katiline müebbet “Melekler ile yaşamak” kitabının yazarı Beki İkala Erikli 16 Aralık günü saat 18.00 sıralarında Kabataş Ömer Avni Mahallesi İnebolu Çıkmazı’ndaki Saadet Apartmanında seminer vereceği ofisine gitmek için asansöre yöneldiği sırada, bina içinde bulunan Sinem Koç isimli kadın tarafından 3 kurşunla öldürüldü.
19.01.2017 Yaşam