Tff 2'Nci Lig

Tff 2'Nci Lig

Son dakika TFF 2'nci Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF 2'nci Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF 2'nci Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff 2'Nci Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff 2'nci lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 tff 2'nci lig haberi bulunmuştur. Tüm tff 2'nci lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fethiyespor'un bir çok oyuncusu farklı kulüplerle el sıkıştı
Fethiyespor'un bir çok oyuncusu farklı kulüplerle el sıkıştı TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor'da geçen sezon 3'üncü Lig'de Play-Off şampiyonluğu yaşayan kadrodaki pek çok oyuncu yeni sezon öncesi yuvadan uçup farklı kulüplerle el sıkıştı.
29.07.2022 Futbol
Başkan açıkladı! Para dolu çantayla soyunma odasına gelmişti
Başkan açıkladı! Para dolu çantayla soyunma odasına gelmişti TFF 2'nci Lig takımlarından Sakaryaspor'un kulüp başkanı Cumhur Genç, Bayburtspor maçı öncesi soyunma odasına para dolu çanta ile gelerek prim sözünü tutarken, "Biz arkadaşlarımıza güveniyoruz" dedi.
18.12.2019 Futbol
Gümüşhanespor'da Ziya Doğan dönemi
Gümüşhanespor'da Ziya Doğan dönemi TFF 2'nci Lig Beyaz Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gümüşhanespor'da teknik direktörlük görevine Ziya Doğan getirildi.
12.03.2018 Futbol
Karşıyaka'da yönetim istifa etti
Karşıyaka'da yönetim istifa etti TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ ve yönetimi, yarın şirketleşme görüşmeleri için yapılacak mali genel kurul öncesi istifa kararı aldı.
27.12.2017 Futbol
Afjet Afyonspor ile Bucaspor maçı sonrası olaylar çıktı
Afjet Afyonspor ile Bucaspor maçı sonrası olaylar çıktı TFF 2'nci Lig'de oynanan Afjet Afyonspor ile Bucaspor karşılaşması sonrası olaylar çıktı. 4 kişinin yaralandığı olaylara polis, jandarma ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
26.11.2017 Futbol
Kastamonuspor 1966'da teknik direktör İsmail Ertekin istifa etti
Kastamonuspor 1966'da teknik direktör İsmail Ertekin istifa etti TFF 2'nci Lig takımlarından Kastamonuspor 1966'nın teknik direktörü İsmail Ertekin, görevinden istifa etti.
21.11.2017 TFF 1.Lig
Bucaspor'a Diyarbakır'da taşlı saldırı
Bucaspor'a Diyarbakır'da taşlı saldırı TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup 12'nci hafta maçında Amed Sportif Faaliyetler ile Bucaspor 1-1 berabere kalırken, mücadelenin ardından olaylar yaşandı.
12.11.2017 Futbol
Cezalı taraftar grubu maçı vinçle izledi
Cezalı taraftar grubu maçı vinçle izledi TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta sahasında Zonguldak Kömürspor ile karşılaşan Silivrispor'un 'Spor Müsabakalarını Seyirden Men' cezası alan taraftar grubu liderleri İrfan Erdoğan, Eray Baysal ve Gürkan Laçkın, kiraladıkları vince çıkarak takımlarına destek verdi.
9.10.2017 Futbol
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek...
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek... TFF, Süper Lig'den bu sezon 4 takımın yerine 2 takımın düşürüleceğini açıkladı.
22.03.2023 Süper Lig
TFF, kulüplerin ligden çekilme taleplerini onayladı
TFF, kulüplerin ligden çekilme taleplerini onayladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor ile Gaziantep FK’nın yanı sıra 1’inci Lig'den Yeni Malatyaspor ve Adanaspor, TFF 2’nci Lig'den Adıyaman FK, ve TFF 3’üncü Lig ekibi Malatya Arguvan Spor'un ligden çekilme taleplerini onayladı. 3’üncü ligden başka bir ekip Niğde Anadoluspor’un ise tesisleri hasar gördüğü gerekçesiyle çekilmek için TFF’ye başvuru yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
12.02.2023 Futbol
Ümraniyespor lige Fenerbahçe maçı ile başlayacak!
Ümraniyespor lige Fenerbahçe maçı ile başlayacak! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Ligde 2022-2023 sezonunun 1inci ve 2nci hafta maç programlarını açıkladı. Süper Ligde yeni sezon 5 Ağustos Cuma günü saat 19.15te oynanacak olan İstanbulspor - Trabzonspor maçıyla başlayacak. ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor ise Fenerbahçe deplasmanında lige başlayacak.
4.08.2022 Ümraniyespor
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos'ta başlayacak
Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 5 Ağustos'ta başlayacak Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1'inci Lig'de 2022-2023 sezonunun 5, 6, 7 ve 8 Ağustos tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacağını açıkladı.
29.04.2022 Süper Lig
TFF'den açıklama yapıldı! Yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalandı!
TFF'den açıklama yapıldı! Yayıncı kuruluş ile sözleşme imzalandı! Türkiye Futbol Federasyonu, Digiturk beIN MEDIA GROUP ile 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalandığını duyurdu.
29.12.2020 Futbol
BAL kulüpleri: 2'nci sırada olan takımlar da üst lige çıkarılsın
BAL kulüpleri: 2'nci sırada olan takımlar da üst lige çıkarılsın Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) kulüpleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) liglerle ilgili tescil kararını protesto etti. Kulüpler adına basın açıklamasında bulunan Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Sait Aybak, sadece lider takımların üst lige çıkarılmasının adaletsizlik olduğunu savunarak, "BAL'da 2'nci sırada olan takımların da bir üst lige çıkarılmasını talep ediyoruz" dedi.
21.07.2020 Futbol
Süper Lig için yeni öneri: İlk 6 takım play-off oynasın
Süper Lig için yeni öneri: İlk 6 takım play-off oynasın Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Başkanı Levent Erdoğan, TFF'nin koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen ligleri 12 Haziran'da başlatma kararıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Erdoğan, "Süper Lig'de üst sıralamada ilk 3 takım ile ikinci 3 takımı kura ile eşleştirip tek maç usulü, yenenin üst sıraları belirlemesi, birinci olan takımın 2019-2020 sezonu şampiyonu ilan edilmesi daha uygun olacaktır" dedi.
12.05.2020 Süper Lig
Türk futbolunda sezonun kaderi belli oluyor!
Türk futbolunda sezonun kaderi belli oluyor! Corona virüs pandemisi nedeniyle ara verilen Türkiye futbol liglerinde 2019-2020 sezonunun kaderi yarın yapılacak toplantıda belirlenecek.
4.05.2020 Futbol
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Transfer hatalarımız oldu, kötü oynadık Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Ülker Stadyumu 1907 Tribünü’nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Düzenlenen basın toplantısına Ali Koç’un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ve çok sayıda basın mensubu katıldı.
19.02.2020 Futbol
Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe: 1-3
Tarsus İdman Yurdu - Fenerbahçe: 1-3 Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda Fenerbahçe, Tarsus İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tur atladı.
31.10.2019 Futbol
Süper Lig fikstür çekimi yapıldı
Süper Lig fikstür çekimi yapıldı Spor Toto Süper Lig'de, "Dozer" lakaplı Trabzonspor'un efsane futbolcusu Cemil Usta'nın adının verildiği 2019-2020 futbol sezonunun fikstürü çekildi.
17.07.2019 Süper Lig
TFF'den flaş açıklama!
TFF'den flaş açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu, gündemde yer alan haberlere ilişkin resmi sitesinden bir açıklama yayınladı...
15.02.2018 Galatasaray
Kulüp karıştı! 10 futbolcu TFF’ye başvurdu!
Kulüp karıştı! 10 futbolcu TFF’ye başvurdu! TFF 1’nci lig takımlarından Samsunspor’un sportif direktörü Coşkun Zeren, TFF’ye başvuran futbolcular ile ilgili yaptığı açıklamada “Yaklaşık 10 futbolcumuz TFF’ye başvurdu. Bunu sıkıntıdan saymıyoruz. Çünkü gereğini yapmamız gerekir. Ama gönül isterdi ki başvurulmadan bu işler çözülsün. Hoş ve güzel olan bu olurdu. Ama problem yok, çözeceğiz” dedi.
7.12.2017 TFF 1.Lig
'Mertcan olayı düzmecedir'
'Mertcan olayı düzmecedir' Şanlıurfaspor'da orta saha oyuncusu Mertcan Çam'ın, kulüp tesislerinde dövüldüğü iddiasıyla ilgili açıklama yapan Kulüp Başkanı Emin Yetim, "Biz Mertcan'ı seviyoruz. Bizim bir futbolcuyu darp etme gibi bir olayımız yaşanmadı. Yaşadığımız takdirde Mertcan'ın dışarıyla çıkmasına bile izin verilmez. Öyle bir olay kesinlikle yoktur, tamamen düzmecedir." dedi.
6.12.2017 Futbol
Şanlıurfaspor'da dayak skandalı! Kulüp yalanladı, ağabeyi doğruladı...
Şanlıurfaspor'da dayak skandalı! Kulüp yalanladı, ağabeyi doğruladı... Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Emin Yetim'in futbolcu Mertcan Çam'ı darp ettiği iddia edildi. Konuyla ilgili kulüpten ve futbolcunun ağabeyinden açıklama geldi. Mertcan Çam'ın ağabeyi dayak iddiasını doğrularken, "Darp olayı doğru, elimizde fotoğraflar mevcut. Hukuki işlemler menajer aracılığıyla başlatıldı. Kardeşim şu an Trabzon'a doğru yola çıktı" ifadelerini kullandı.
5.12.2017 Futbol
Sadri Şener'den cevap var
Sadri Şener'den cevap var Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının kamp yaptığı Almanya’da basın mensuplarının karşısına çıktı, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulundu...
29.07.2012 Futbol
58. maddeye F.Bahçe cevabı!
58. maddeye F.Bahçe cevabı! Fenerbahçe camiasının önde gelen isimleri, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 26 Ocak Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda görüşülecek Futbol Disiplin Talimatnamesi'nin 58...
5.01.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Tff 2'Nci Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff 2'nci lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.