Bucaspor

Bucaspor

Son dakika bucaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bucaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bucaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bucaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bucaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.029 bucaspor haberi bulunmuştur. Tüm bucaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Şampiy10
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı!
Sabri Sarıoğlu'nun son halini görenler inanamadı! U18 Milli Takımımız, Estonya maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Sabri Sarıoğlu'nun antrenmandaki görüntüsü görenleri şaşkına uğrattı.
20.03.2024 Galatasaray
TFF açıkladı! Ertelenen maçların oynanacağı tarihleri belli oldu
TFF açıkladı! Ertelenen maçların oynanacağı tarihleri belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, ertelenen maçların oynanacağı tarihleri açıkladı.
13.12.2023 Süper Lig
Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur kuraları çekildi! Trabzonspor'un rakibi belli oldu
7.11.2023 Trabzonspor
Selahattin Baki'nin Arda Güler açıklaması olay oldu! 6 dev lig peşinde
Selahattin Baki'nin Arda Güler açıklaması olay oldu! 6 dev lig peşinde Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki'nin Arda Güler hakkında "Gitmesini elbette istemiyoruz ama talipleri var." sözleri Sarı Lacivertli cephede bomba etkisi yarattı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu
Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün yeni adresi belli oldu Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün transferini resmen duyurdu.
2.06.2023 İspanya
Emre Belözoğlu'nun 'Yerli Haaland'ı' için Uşak'a kadar gittiler! Juventus, Galatasaray, Fenerbahçe arasında savaş çıktı
Emre Belözoğlu'nun 'Yerli Haaland'ı' için Uşak'a kadar gittiler! Juventus, Galatasaray, Fenerbahçe arasında savaş çıktı Bucaspor alt yapısında yetiştikten sonra 2019 yılında 240 bin euro karşılığında Başakşehir'e transfer edilen, şu anda ise Uşakspor'da forma giyen 20 yaşındaki santrafor için Jueventus, Galatasaray ve Fenerbahçe atağa kalktı. Önümüzdeki yıl Başakşehir'le kontratı sona erecek olan 'Yerli Haaland'ın' nasıl bir adım atacağı merak konusu olurken, scoutların oyuncuyu anbean yakından takip ettikleri bildirildi.
10.04.2023 Fenerbahçe
Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor
Portekiz'de oynamadan Ümraniyespor'a geldi, Ümraniyespor'da oynamadan İskoçya'ya gidiyor Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra forma giyme anlamında bir türlü istikrar yakalayamayan Berke Özer İskoçya devi Glasgow Ranger'a transfer oluyor.
21.03.2023 Ümraniyespor
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm
Cengiz Ünder: Taner'im mekanın cennet olsun, çok üzgünüm Milli futbolcunun Altınordu'da forma giydiği dönemde takım arkadaşı olan Taner Kahriman depremde hayatını kaybetmişti. Taner'in vefatı, özellikle İzmir'deki eski takım arkadaşlarını, antrenörlerini ve futbolseverleri yasa boğdu.
9.02.2023 Fransa
Fenerbahçe'ye 150 bin euro'luk sol bek! Alioski'nin alternatifi 2.Lig'den bulundu
Fenerbahçe'ye 150 bin euro'luk sol bek! Alioski'nin alternatifi 2.Lig'den bulundu Genç ve yetenekli futbolculara verdiği değerle bilinen, onları bulup Fenerbahçe'ye transfer eden Ali Koç'un bu sefer 2.Lig'den 23 yaşında sol bek keşfettiği öğrenildi. Şu anda Alioski'yle o mevkiyi götüren Jorge Jesus'un Bucaspor'da oynayan ismi oldukça merak ettiği bildirilirken, piyasa değeri 150 bin euro olan 99 doğumlu oyuncunun ocak ayında Sarı Lacivertli kulübe imza atabileceği belirtildi.
30.11.2022 Fenerbahçe
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray Ofspor'la, Beşiktaş Serik Belediyespor'la eşleşti Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu Kura Çekiminde Galatasaray ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.
Galatasaray’ın rakibi kim oldu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray kiminle eşleşti?
Galatasaray’ın rakibi kim oldu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray kiminle eşleşti? Ziraat Türkiye Kupası Galatasaray rakibi kim oldu? Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşme kurası bugün yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray’ın rakibinin kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray rakibi kim oldu?
21.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta?  ZTK 3. tur sonuçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur kura çekimi ne zaman? ZTK 4. tur kura çekimi hangi kanalda, saat kaçta? ZTK 3. tur sonuçları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi detayları futbolseverler tarafından sorgulanıyor. ZTK 3. tur maçları, 20 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla son bulacak. 3. tur maçları sona ererken gözler, 4. tur kura çekimine çevrildi. Peki, ZTK 4. tur kura çekimi ne zaman 2022, Ziraat Türkiye Kupası hangi kanalda, saat kaçta yapılacak?
20.10.2022 Şampiy10
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı
Türkiye Ziraat Kupası maçları hangi kanalda, ne zaman? 19 -20 Ekim Ziraat Kupası maçları programı Türkiye Ziraat Kupası hangi kanalda, ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası futbol heyecanı yaşıyor. 3. eleme turunda bugün ve yarın toplam 26 karşılaşma yapılacak.
19.10.2022 Şampiy10
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray, Adana Demirspor, Kayserispor ve Giresunspor'un rakipleri belli oldu Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi bugün TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapıldı.
Bucaspor sezonu açıyor
Bucaspor sezonu açıyor TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk hedefiyle iddialı bir kadro kuran Bucaspor 1928, sezona yarın Teco Karacabey Belediyespor deplasmanında başlayacak.
26.08.2022 Futbol
Rıza Çalımbay Morutan'ı alacağım derken Kerem Atakan Kesgin'den oluyor...
Rıza Çalımbay Morutan'ı alacağım derken Kerem Atakan Kesgin'den oluyor... Beşiktaş, Sivasspor'un genç yeteneği Kerem Atakan Kesgin için 10 milyon TL'lik teklif yapmaya hazırlanıyor.
3.08.2022 Beşiktaş
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman?
8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü? Anneler Günü ne zaman? Annelerimizin özel günü Türkiye'de her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanıyor. Bu özel günde annelerini mutlu etmek isteyenler hediye seçimi yapmaya başlarken, gönderecekleri mesajlar için de araştırmaya yapmayı sürdürüyor. Peki, Anneler Günü ne zaman? 8 Mayıs ne günü, Anneler Günü mü?
7.05.2022 Gündem
Göztepe'de Stjepan Tomas dönemi...
Göztepe'de Stjepan Tomas dönemi... Nestor El Maestro ile yollarını ayıran Göztepe genç teknik adam Stjepan Tomas'la masaya oturdu.
8.03.2022 Göztepe
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'den yabancı kuralı ve yeni VAR açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu'nda konuşan başkan Nihat Özdemir, "Federasyon olarak, Türk futbolunun bu süreci en az sorunla atlatması için tüm çabamızı ortaya koyduk. Aldığımız kararların başta kulüplerimiz olmak üzere tüm futbol paydaşlarının yararına olmasını ilke edindik. Statüler, Talimatlar, Genelgeler, yeni uygulamalar ile kulüplerimize nefes aldıran adımlar attık" dedi.
28.07.2021 Süper Lig
Beşiktaş Salih Uçan transferini resmen açıkladı
Beşiktaş Salih Uçan transferini resmen açıkladı Beşiktaş Kulübü, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı kadrosuna kattı.
4.07.2021 Futbol
Çağlar Söyüncü Manchester United'a gidiyor
Çağlar Söyüncü Manchester United'a gidiyor Manchester United, milli yıldız Çağlar Söyüncü için harekete geçti.
23.06.2021 İngiltere
Salih Uçan'ın imza atacağı tarih belli oldu
Salih Uçan'ın imza atacağı tarih belli oldu Beşiktaş ile anlaşmaya varan Salih Uçan pazartesi günü resmi sözleşmeye imza atacak.
16.06.2021 Beşiktaş
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
Bir bir ortaya çıktı! İşte Salih Uçan gerçekleri
Bir bir ortaya çıktı! İşte Salih Uçan gerçekleri Alanyaspor ile sözleşmesi sona eren ve adı bütün Süper Lig devleriyle anılan Salih Uçan'ın Beşiktaş'a imza atacağı öğrenildi.
24.05.2021 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Bucaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bucaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.