Bakan Koca'dan ödeme açıklaması: Yarın öğrenilebilecek!
Bakan Koca'dan ödeme açıklaması: Yarın öğrenilebilecek! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Örneğin; hangi sağlık çalışanı ne kadar teşvik ödemesi alacağını yarın öğrenebilecek" dedi.
28.08.2022 Ekonomi
Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşvik ödemesi Resmi Gazete’de!
Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşvik ödemesi Resmi Gazete’de! Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını ilgilendiriyor! Taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Teşvik ödemesi nedir? Aile hekimlerinin teşvik ödemeleri nasıl verilecek? İşte Aile Hekimlerine ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi detayları…
25.08.2022 Memur
Sözleşmeli personele teşvik ödemesi! Yönetmelikte değişiklik yapıldı, resmen başladı
Sözleşmeli personele teşvik ödemesi! Yönetmelikte değişiklik yapıldı, resmen başladı Resmen değişti. Teşvik ödemesi ödenmeye başlıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi (ASM) çalışanlarıyla ilgili "Gözümüz aydın demeye az kaldı" paylaşımı yaparak duyurduğu yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.08.2022 Çalışma Hayatı
Kısa çalışma ödeneği ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, ödemeler...
Kısa çalışma ödeneği ile ilgili flaş açıklama! Belli oldu, ödemeler... Kısa çalışma ödeneği ile ilgili açıklama geldi ve belli oldu. Geçtiğimiz yıl mart ayında birçok destek ve teşvik hayata geçirildi. Bunlardan biri de kısa çalışma ödeneğiydi. Uygulama, işçi ve işverenin kurtarıcısı oldu. Ödeneğe ilişkin bugüne kadar sürenin dönem dönem uzatılarak gelmesiyle birlikte yapılan ödeme miktarı da belli oldu. Bu ay normalleşme adımları kapsamında kısa çalışma ödeneği sona erecek.
17.03.2021 Ekonomi