Teşvik ödemesi nedir, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, hesaplara yatacak?
Teşvik ödemesi nedir, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, hesaplara yatacak? Teşvik ödemesi ne zaman yatacak, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer." dedi. Peki, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak?
29.08.2022 Çalışma Hayatı
Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşvik ödemesi Resmi Gazete’de!
Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşvik ödemesi Resmi Gazete’de! Aile hekimleri ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarını ilgilendiriyor! Taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın duyurduğu taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki, Teşvik ödemesi nedir? Aile hekimlerinin teşvik ödemeleri nasıl verilecek? İşte Aile Hekimlerine ve Aile Sağlığı Merkezi çalışanlarına taban ek ödemesi ve teşvik ödemesi detayları…
25.08.2022 Memur