Gazete Vatan Logo

Teşvik ödemesi nedir, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, hesaplara yatacak?

Teşvik ödemesi ne zaman yatacak, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi nedir? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarına teşvik ödemesi ile ilgili yaptığı açıklamada "Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer." dedi. Peki, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak?

Teşvik ödemesi nedir, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, hesaplara yatacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının ne kadar teşvik ücreti alabileceğini bugünden itibaren öğrenebileceğini duyurdu. Koca, dün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Ek Ödeme bütçesi artık Bakanlık tarafından yönetiliyor. SUT’a bağlı hastane tahakkuku tek belirleyici değil. Herkese verilen taban ödemesi SUT fiyatlarından etkilenmeyecek ve her zam döneminde maaşla birlikte artacak. Teşvik ödemeleri SUT artışına bağımlı olmaktan çıkarıldı. Daha önce yaşanan problemler söz konusu bile olmayacak. Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Örneğin; hangi sağlık çalışanı ne kadar teşvik ödemesi alacağını yarın öğrenebilecek" ifadelerini kaydetti. Peki, Teşvik ödemesi nedir, Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar? Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, hesaplara yatacak?

Sağlık Bakanlığı teşvik ödemesi ne kadar?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, teşvik ödemelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, sosyal medya hesaplarından “Her sağlık çalışanı ne kadar teşvik alacağını ay bitmeden görecek. Maksimum 4 sayılı gün, çabuk geçer” ifadelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Bakan Koca bir diğer paylaşımında, “Hekim ve hekim dışı teşvik havuzu ayrıldı. Hekim dışı sağlık çalışanları teşvik ödemelerini kendileri için ayrılan havuzdan alacak” açıklamasını yaptı.

Sağlık Bakanlığı teşvik ödemeleri ne zaman yapılacak, Teşvik ödemesi ne zaman yatacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık çalışanlarının, alacakları teşvik ödemesi miktarlarını bugün öğreneceklerini duyurdu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarının alacakları teşvik miktarıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, dün yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"Hayat insana her gün yeni bir şey öğretiyor. Örneğin hangi sağlık çalışanı ne kadar teşvik ödemesi alacağını yarın öğrenebilecek."