Teskomb

Teskomb

Son dakika TESKOMB haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TESKOMB ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TESKOMB haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teskomb

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teskomb gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 teskomb haberi bulunmuştur. Tüm teskomb haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi
3 bakan son durumu açıkladı: Sel felaketinde can kaybı 20'ye yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Şanlıurfa'da açıklama yaptı. Bakanlar, afet bölgesindeki son durumu ve alınan önlemleri açıkladı.
20.03.2023 Gündem
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurdu
Düşük faizli kredi paketi devreye giriyor! Bakan Muş duyurdu Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan 100 milyar liralık kredi paketinden 15 milyar liralık tutarın pazartesi, geri kalanının ise 4 ay içinde kooperatiflere gönderileceğini söyledi.
25.11.2022 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen başladı,100 bin lira...
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen başladı,100 bin lira... Kredi desteği veriliyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Faiz indirimi uygulanacak. Faiz indirimi yüzde 50'den başlayıp yüzde 100'e kadar çıkıyor. Halkbank'tan kredi müjdesi geldi. Detaylar netleşti. Resmen başladı. Halkbank Türkiye ve KKTC'de esnaf ve sanatkarlara kullandırılan ve bakiyesi 2022, 2023 ve 2024 yıllarına devreden krediler ile 2024 sonuna kadar doğrudan kullandırılacak kredilere yüzde 50 faiz indirimi uygulayacak. Söz konusu faiz indirimi, kaybolmaya yüz tutan meslek kollarında faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarlar için yüzde 100 olarak uygulanacak.
4.01.2022 Ekonomi
Türkiye ile KKTC arasında kritik anlaşma! İmzalar atıldı
Türkiye ile KKTC arasında kritik anlaşma! İmzalar atıldı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "KKTC'li kardeşlerimizin refahının artırılması için, ticaret ve yatırım ortaklıklarımızın ifade ettiği önemin bilincindeyiz." dedi.
3.06.2021 Ekonomi
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu!
Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Devlet tam kapanma maddi destek başvurusu! Ülke genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararının ardından hükümet pek çok yeni destek paketini devreye aldı. Vatandaşa pandemi sosyal destek başvurularının yanı sıra esnafa kira desteği, gelir kaybı desteği ve ciro desteği gibi yardımlar veriliyor. Buna göre emekli ikramiyeleri 1.100 TL’ye çıkarılırken, esnafa verilen kira desteği süresi de 1 ay uzatıldı. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırılan kredilerin taksit ödemeleri, daha sonra tahsil edilmek üzere TESKOMB tarafından bankaya ödendi. KOSGEB vasıtasıyla, toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatıldı. Peki, Tam kapanma desteği başvurusu nasıl yapılır? Esnafa kira desteği başvurusu nereden yapılır? Pandemi desteği başvuru şartları ne? Gelir kaybı desteği ve ciro desteği başvurusu nasıl yapılır? İşte tam kapanma desteği ile ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021…
Mikro işletme destek paketi başvurusu ve şartları! KOSGEB faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? KOGEB KOBİ desteği 2021… Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni pandemi destek paketi açıkladı. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB), tam kapanmayla birlikte işletmeciye 3 yıl ertemeli faizsiz kredi verecek. KOSGEB destek kredisi haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, KOSGEB faizsiz ve ertelemeli kredi başvuruları ne zaman başlayacak? Mikro işletme destek paketi şartları nelerdir? İşte 2021 KOSGEB faizsiz kredi başvuru süreci…
30.04.2021 Çalışma Hayatı
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu
Halkbank'tan flaş karar! Ertelendi, tarih belli oldu Yüz binlerce kişiyi sevindirecek haber! Resmen duyuruldu. Birçok kişi bu haberi bekliyordu. Kredi çekip ödemekte zorlananlar için iyi haber geldi. Kredi ödemeleri ertelendi. Yapılan açıklamada 1 Temmuz 2021 tarihine kadar kredi taksit ödemelerinin ötelendiği duyuruldu.
30.04.2021 Ekonomi
Bakan Muş, esnaf ve sanatkara destek paketine başvuru süresini paylaştı
Bakan Muş, esnaf ve sanatkara destek paketine başvuru süresini paylaştı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa ve sanatkara destek paketine başvuruların 31 Mayıs saat 23.59'a kadar e-devlet üzerinden yapılabileceğini bildirdi.
29.04.2021 Ekonomi
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği...
Hesaba yatıyor! 7 bin lira hibe desteği... Milyonlarca kişi merakla bekliyordu ve müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. 3 ay 1000 lira hibe ve 750 lira kira desteği ile ilgili flaş karar. Ödeme 4 aya çıkarıldı. Böylece büyükşehirlerde gelir kaybı için 4 bin, kira yardımı için de 3 bin lira ödeme yapılacak. Diğer illerde ise 6 bin lira ödenecek. Başvurular 31 Mayıs saat 23.59'a kadar e-devlet üzerinden yapılabilecek.
29.04.2021 Ekonomi
İşten çıkarma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi!
İşten çıkarma yasağıyla ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren karar! Koronavirüs salgını sonrası getirilen işten çıkarma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi. Ve süre resmen uzatıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram müjdesi vererek, işten çıkarma yasağının 30 Hazirana kadar uzatıldığını açıkladı.
29.04.2021 Çalışma Hayatı
Kredi müjdesi! Faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz...
Kredi müjdesi! Faizsiz ve 3 yıl geri ödemesiz... Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiren 3 yıl ödemesiz ve faizsiz kredi müjdesini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Kredi için 3 Mayıs Pazartesi'den itibaren e-Devlet üzerinden KOSGEB'e başvurular yapılacak. Krediden salgın sebebiyle gelir kaybına uğramış veya nakit akışı bozulmuş, istihdamını koruyan imalat sektörlerinde faaliyet gösteren mikro ve küçük ölçekli işletmeler ile teknoloji alanında faaliyet gösteren şirketler yararlanacak.
29.04.2021 Ekonomi
Memur, emekli ve esnafa müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu
Memur, emekli ve esnafa müjde! Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu Milyonları ilgilendiren müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu. Memur, emekli ve esnafa müjde. Ve belli oldu. Süre uzatıldı. Emekliye zam, memura maaş müjdesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memurlarımıza ve esnaflarımıza vereceğimiz müjdeler var. Emeklilere 2018 yılında başlattığımız bayram ikramiyesi ödemesinin tutarını 1000 liradan 1100 liraya yükselttik. Memur maaşlarını 10 Mayıs itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Esnafımıza yaptığımız aylık 1000 lira gelir desteği ile 750 lira ve 500 lira arasındaki kira desteğinin süresini bir ay daha uzatıyoruz. TESKOMB ve Halkbank aracılığıyla esnafa kullandırdığımız kredilerin taksit ödemelerini 1 Temmuz 2021'e kadar erteliyoruz" açıklamasında bulundu.
29.04.2021 Ekonomi
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşların borçların ertelenmesi talebi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Faizsiz olarak borçların ertelenmesi, ÖTV ve KDV indirimleri gündemde. Pandemi süreci en çok esnafı etkiledi. Tam kapanma ile birlikte esnafın ekonomik sıkıntısı artacak. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 12 maddelik yeni talep listesini Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a sundu. Bakan Muş, listedeki borçların faizsiz ertelenmesi konusunu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkanı ile görüşecek. Bakan Muş, ticari araçların kullandığı akaryakıtta ÖTV ve KDV'nin indirilmesi konusunu da Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile görüşeceğini kaydetti.
28.04.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler...
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler... Kredi ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Halkbank'tan kullanılacak kredilerin taksit ve faizleri 1 yıl ertelenecek. Aynı zamanda 50 bin lira tutarında hibe verilecek. Bakan Pekcan, yaptığı açıklamada, "Kızılcahamam’da yaşanan yangında işyeri zarar gören esnaf ve sanatkârımızın, kredi ve kefalet kooperatifleri üzerinden Halkbank aracılığıyla kullandığı kredilerin 1 yıllık taksit ve faizleri ötelenecek. Ayrıca söz konusu esnaf ve sanatkârımıza TESKOMB aracılığı ile 50.000 TL tutarında hibe katkısında bulunacağız. Hayırlı olsun." dedi.
14.04.2021 Ekonomi
Borcu olanlara yeni fırsat! Siliniyor, başvurular başladı! Milyonlara güzel haber
Borcu olanlara yeni fırsat! Siliniyor, başvurular başladı! Milyonlara güzel haber Borcunu ödeyemeyen binlerce kişi için yeni fırsat. Faizler siliniyor. Anapara borçları ise 18 ay taksitlendirilecek. Kalan taksitler de faizsiz 6 ay süreyle ötelenecek. 100 bini aşkın esnaf başvuruda bulundu. İşte alınan karar sonrası hazırlanan düzenleme ve borçlarla ilgili faizlerin silineceği hem taksit hem de erteleme imkanının getirileceği maddeler ile ilgili tüm detaylar...
20.03.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı...
Faizler siliniyor, borçlar öteleniyor! Yeni yapılandırma kararı... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili flaş karar. Harekete geçildi. Borç yapılandırmasından yararlanamayan vatandaşlar için yeni bir düzenleme yapıldı. Bakan Pekcan güzel haberi duyurdu. Esnaf ve sanatkarlar için büyük kolaylık sağlanacak. Borçların faizleri alınmayacak. Sadece anapara ödemesi yapılacak. Ödemeler vadeli şekilde yapılabilecek. 18 ay ödeme imkanı bulunuyor.
19.03.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik koronavirüs kararlarını açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı sona erdi. Erdoğan yaptığı açıklamada, "Şehirlerimizdeki mevcut uygulamayı bir süre daha sürdürme ve gelişmeleri yakın takip etme kararı aldık. Kimi illerimizdeki nispi vaka yükselişlerine rağmen, bu artışın hastaneye yatış, yoğun bakım ve entübe sayılarına sınırlı şekilde yansımasını da sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriyoruz." dedi.
15.03.2021 Gündem
Bakan Pekcan: Türkiye ile KKTC arasındaki ticaret Türk lirası ile olmalı
Bakan Pekcan: Türkiye ile KKTC arasındaki ticaret Türk lirası ile olmalı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasındaki ticaretin Türk lirası ile yapılması gerektiğini ifade etti.
5.03.2021 Ekonomi
Borcu olan yüz binlerce kişiye müjde! Ertelendi...
Borcu olan yüz binlerce kişiye müjde! Ertelendi... Düşük faizli kredi kullanan yüz binlerce kişi için güzel haber geldi. Harekete geçildi ve borçlar haziran sonuna kadar ertelendi. Bakan Pekcan duyurdu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "TESKOMB kefaleti ile düşük faizli kredi kullanan yaklaşık 1 milyon 300 bin esnafımızın 13 milyar liralık kredi borcu haziran sonuna kadar ertelendi." dedi. Kararın yayımı tarihinden itibaren ertelenen krediler için erteleme süresi sonuna kadar takip işlemi başlatılmayacak.
4.02.2021 Ekonomi
Halkbank resmen duyurdu! Ertelendi ve...
Halkbank resmen duyurdu! Ertelendi ve... Borcu olan yüz binlerce kişiye güzel haber. Halkbank harekete geçti. Karar Resmi Gazete'de yayımladı. Borçlar ertelendi. Pandemi nedeniyle ekonomik olarak zorluk çeken vatandaşların borçları Halkbank tarafından ötelendi. Borçlarını erteleyen esnaf ve sanatkarlar talep etmeleri durumunda düşük faizli kredi kullanma hakkına da sahip olacak. Ayrıca karar kapsamında kredisi ertelenen esnaf ve sanatkârlardan, erteleme dönemi boyunca çalışan sayısını azaltmayacağına dair taahhütname alınacak.
4.02.2021 Ekonomi
Hesaba yatacak! Bakan tarih verdi!
Hesaba yatacak! Bakan tarih verdi! Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kira ve gelir kaybı desteğiyle ilgili önemli açıklama geldi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik destekler için 2 milyondan fazla başvuru geldiğini belirterek, "Gelir kaybı desteğine 1 milyon 300 binin üzerinde, kira desteğine 754 bin civarında müracaat eden esnafımız var" dedi. Pekcan, "İnşallah ocak ayı içinde bu ödemelerin mümkün olan en kısa zamanda gerçekleştirilmesi için elimizden geleni yapıyoruz" ifadelerini kullandı.
15.01.2021 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, başvuran alıyor
Faizsiz kredi fırsatı! Resmen duyuruldu, başvuran alıyor Kredi çekmek isteyenler için büyük fırsat! Resmen açıklandı. Faizsiz kredi kullanımı sağlanıyor. Halkbank kredi kararını vatandaşlara duyurdu. Faizsiz kredi dışında yüzde 50 faiz indirimli kredi kullanımı da mümkün. Esnafa, kira ve hibe desteğinin ardından kredi kolaylığı geliyor. Halkbank kredilerde yüzde 50 faiz indirimi yapacak. Genç esnafa 100 bin liraya kadar sıfır faizli kredi verilecek. Geleneksel mesleklere faizsiz kredi verilecek. Ekipman, makine, hammadde alımlarının karşılanması için 30 bin liraya kadar verilen kredilerde de faiz sıfırlanacak.
30.12.2020 Ekonomi
Halkbank'tan resmen duyurdu! Kredi faizleri...
Halkbank'tan resmen duyurdu! Kredi faizleri... Halkbank resmen duyurdu. Kredi çekmek isteyenler için büyük fırsat. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Halkbank müşterileri için yüzde 50 faiz indirimi ile kredi imkanı sunuyor. Halkbank, 2021 yılında Türkiye ve KKTC'deki esnaf ve sanatkârlara 2021 yılında yüzde 50 faiz indirimli kredi sağlayacak. Esnaf ve sanatkarlara makine, ekipman ve demirbaş alımları, iş yeri modernizasyonu veya ham madde ve döner sermaye ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla 30 bin liraya kadar kullandırılan kredilerden bakiyesi 2021'e devreden krediler için yüzde 100 faiz indirimi yapılacak. Uygulama, 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 döneminde geçerli olacak.
29.12.2020 Ekonomi
Halk Bankasını kullananları ilgilendiriyor! 1 yıl faizsiz olarak ötelenecek…
Halk Bankasını kullananları ilgilendiriyor! 1 yıl faizsiz olarak ötelenecek… Merakla bekleniyordu. Esnafı ilgilendiren karar duyuruldu. Yüzlerce esnafın yüzünü güldürecek karar alındı. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, “Tsunamiden zarar gören esnaflarımıza 50 bin TL’ye kadar TESKOMB üzerinden hibe vereceğiz. Halk Bankası üzerinden kredi kullanan esnaflarımızın borçlarını 1 yıl daha faizsiz olarak öteleyeceğiz” dedi.
7.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak...
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Saat 22.00'den sonra yasak... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklama Koronavirüs'e dair alınan yeni önlemleri açıkladı. Yurt genelinde uygulanacak kararları açıklayan Erdoğan, önemli uyarılarda bulundu. Paket servis hariç lokanta, restoran, hastane, berber, nikah, düğün, salonu, halı saha, tiyatro, sinema vb iş yerlerinde hizmetler saat 22.00'de sona erecek.
3.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teskomb ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teskomb haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.