Tesco Kipa

Tesco Kipa

Son dakika tesco kipa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tesco kipa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tesco kipa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tesco Kipa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tesco kipa gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 tesco kipa haberi bulunmuştur. Tüm tesco kipa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor
Migros yatırımcıdan habersiz Makro’yu alıyor Migros, geçtiğimiz günlerde konkordato talebinde bulunan Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden Makro Market’i almak için harekete geçti. Fiyat görüşmeleri yapılırken, KAP’a henüz açıklama yapılmadı.
9.11.2017 Ekonomi
Dev satışta flaş gelişme
Dev satışta flaş gelişme Rekabet Kurulu, Migros Ticaret tarafından Tesco Kipa Kitle Pazarlama hisselerinin belli oranda devralınmasına verilen koşullu izin kapsamında, elden çıkarılacak mağazalar arasındaki 20 mağazanın sabit değerlerinin ve mağazalara ilişkin sözleşmelerin CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi'ne devri işlemini onayladı.
3.10.2017 Ekonomi
Sermaye artırım başvurusu onaylandı
Sermaye artırım başvurusu onaylandı SPK, Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'nin 86 milyon 355 bin TL bedelli sermaye artırım başvurusunu onayladı
22.06.2017 Galatasaray
Kipa'nın hisse devri tamamlandı
Kipa'nın hisse devri tamamlandı Tesco Kipa'nın toplam sermayesinin yaklaşık yüzde 95,5'ini temsil eden payların Migros'a devrinin tamamlandığı açıklandı.
1.03.2017 Ekonomi
Migros, Tesco Kipa’yı 302 milyon TL’ye alıyor
Migros, Tesco Kipa’yı 302 milyon TL’ye alıyor Migros, İngiliz perakende zinciri Tesco’nun Türkiye’deki Tesco Kipa AVM ve mağazalarını 302 milyon TL’ye satın alıyor. Tesco’nun Türkiye’de 21 ildeki 26 AVM ve 168 mağazası Migros bünyesine katılacak.
10.06.2016 Ekonomi
Türk devi Tesco Kipa resmen satıldı!
Türk devi Tesco Kipa resmen satıldı! Tesco, Türkiye'deki iştiraki Tesco Kipa'nın yüzde 95,5 hissesini Migros Ticarete sattı. Migros Tesco Kipa için 302,3 milyon TL ödeyecek
10.06.2016 Ekonomi
'Migros Tesco Kipa'yı satın aldı'
'Migros Tesco Kipa'yı satın aldı' Sky News’in haberine göre Migros Ticaret, İngiliz sermayesi Tesco Kipa'yı satın aldı
8.06.2016 Ekonomi
80 milyon $ yatırımla ‘alışveriş’i büyütecek
80 milyon $ yatırımla ‘alışveriş’i büyütecek Özdilek, Anadolu’da konut projeleri yaparken alışveriş merkezi yatırımlarına da odaklanıyor. Özdilek, içlerinde Kipa’dan aldığı mülklerin de bulunduğu 6 yerde 80 milyon $ yatırım yapacak
2.04.2016 Ekonomi
Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı!
Tesco Kipa ile Beğendik anlaşamadı! Tesco Kipa, bazı mağazalarının devri için perakende zinciri Beğendik/Real ile yürüttüğü görüşmelerin anlaşma sağlanamadan sona erdiğini açıkladı...
4.01.2016 Ekonomi
Kalkan ambargoyu en çok biz ‘Beğendik’
Kalkan ambargoyu en çok biz ‘Beğendik’ Mağaza satın almalarıyla büyüyen Beğendik, yabancı fonlarla ortaklığı görüşüyor. Şirketin İcra Kurulu Başkanı Hacı Beğendik, “Görüştüklerimiz arasında İran’dan da fonlar var. Ambargonun kalkması durumunda bu ülkeden gelebilecek çok ciddi bir fon kaynağı bulunuyor” diye konuştu.
18.09.2015 Ekonomi
Yatırım devleri buluştu!
Yatırım devleri buluştu! En büyük gayrimenkul ve perakende fuarı MAPIC, 19-21 Kasım tarihlerinde 20. defa yatırım devlerini buluşturuyor.
18.11.2014 Ekonomi
Ortak bulamadı, mağaza kapatacak!
Ortak bulamadı, mağaza kapatacak! İngiltere'nin en büyük perakende zinciri Tesco’nun Türkiye'deki birimi Tesco Kipa'nın Migros ve Anadolu Endüstri Holding ile yürüttüğü birleşme, ortaklık görüşmeleri olumsuz sonuçsuzlandı...
27.05.2014 Ekonomi
Torun AVM Kadrosu Güçleniyor
Torun AVM Kadrosu Güçleniyor Torun AVM Yönetim Kadrosunu Güçlendiriyor
9.04.2014 Arşiv
Migros'a talip mi var?
Migros'a talip mi var? Anadolu Grubu'nun Migros ile ilgilendiği yönünde haberlere birinci ağızdan yanıt geldi. Anadolu Endüstri Holding perakende sektöründe çeşitli imkanları değerlendirdiğini açıkladı.
26.03.2014 Ekonomi
Süpermarket bodrumunda antik kent!
Süpermarket bodrumunda antik kent! Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan Myrelia antik kentinde bina kat yüksekliğini arttıran ve kentin bir kısmını imara açan yeni imar planı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı. Antik kent üstüne yapılan süpermarketin inşaatı da tamamlandı.
15.03.2014 Yaşam
İngiliz devine Türkiye'den büyük şok!
İngiliz devine Türkiye'den büyük şok! Tesco Kipa'ya Maliye Bakanlığı 2009-2013 yılları arasındaki vergi dönemine ilişkin ceza kesti
24.02.2014 Ekonomi
Üzerine AVM dikilecek!
Üzerine AVM dikilecek! 'Kurda kuzuyu emanet ettişler'
7.03.2013 Yaşam
Uyum neden Makro'yu seçti!
Uyum neden Makro'yu seçti! ‘Tilkinin 20 lirası yerine aslanın 10 lirasını seçtik’
3.12.2012 Ekonomi
Tesco Kipa, Uyum'u alıyor!
Tesco Kipa, Uyum'u alıyor! Tesco Kipa, Uyum’u satın alıyor
7.11.2012 Ekonomi
Real ve Carrefour Türkiye’den çekiliyor, üç talip var
Real ve Carrefour Türkiye’den çekiliyor, üç talip var Alman perakende devi Metro, Türkiye ve Doğu Avrupa’daki Real süpermarket zincirlerini satmaya hazırlanırken, Fransız Carrefour ise Türkiye piyasasından çekileceğini açıkladı...
1.09.2012 Ekonomi
Teknolojiyi ‘Full’leyecek
Teknolojiyi ‘Full’leyecek AR Teknoloji, ürünlerini Full benzin istasyonlarında teknoloji köşelerinde satmaya başlayacak
1.07.2012 Ekonomi
Günün kulisi
Günün kulisi Perakende sektöründeki iddiaya göre, CarrefourSA’ya İngiliz perakende devi Tesco talip
27.02.2012 Ekonomi
Atakent’in Tek Alışveriş Merkezi ArenaPark Açıldı
Atakent’in Tek Alışveriş Merkezi ArenaPark Açıldı Avrupa Konutları I, Avrupa Konutları II ve Avrupa Konutları III gibi Türkiye’nin en büyük konut projelerinin bulunduğu Halkalı Atakent’in ilk ve tek alışveriş merkezi ArenaPark, bugün açıldı.
26.08.2011 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tesco Kipa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tesco kipa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.