Teröristlerle Çatışma

Teröristlerle Çatışma

Son dakika Teröristlerle çatışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teröristlerle çatışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teröristlerle çatışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teröristlerle Çatışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teröristlerle çatışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 teröristlerle çatışma haberi bulunmuştur. Tüm teröristlerle çatışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Turuncu kategorideki terörist Yusuf Gül öldürüldü
Turuncu kategorideki terörist Yusuf Gül öldürüldü İçişleri Bakanlığı, Van'ın Bahçesaray ilçesi kırsalında 1 Eylül'de etkisiz hale getirilen 4 PKK'lı teröristten birinin, terörden arananlar listesinin turuncu kategorisinde yer alan örgütün sözde Tatvan sorumlusu 'Bervedan Serhabun' kod adlı Yusuf Gül olduğunu açıkladı.
6.09.2022 Gündem
Irak'ta Peşmerge ve PKK arasında çatışma çıktı
Irak'ta Peşmerge ve PKK arasında çatışma çıktı Irak'ın Duhok vilayetinde terör örgütü PKK ve Peşmerge güçleri arasında çatışma çıktığı, olayda 3 teröristin yaralandığı belirtildi.
13.12.2020 Dünya
Siirt'te teröristlerle çatışma; 2 şehidimiz var
Siirt'te teröristlerle çatışma; 2 şehidimiz var İçişleri Bakanlığı, Siirt'in Pervari ilçesi Doğan köyü bölgesinde yürütülen terör operasyonları sırasında ağır yaralanan 2 Polis Özel Harekat personelinin müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu bildirdi.
16.07.2020 Gündem
Teröristlerle çatışma anı kamerada!
Teröristlerle çatışma anı kamerada! Teröristlerle çatışma anı kamerada!
12.12.2019 Haber
Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 asker şehit oldu
Zeytin Dalı Harekatı'nda 1 asker şehit oldu Zeytin Dalı Harekat bölgesinde, terör örgütü PKK/YPG'li teröristlerle çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
26.06.2019 Gündem
Şırnak'tan acı haber: 2 asker şehit
Şırnak'tan acı haber: 2 asker şehit Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu" denildi.
5.05.2019 Gündem
Acı haber geldi! Şehitlerimiz var!
Acı haber geldi! Şehitlerimiz var! Milli Savunma Bakanlığı,Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlarda 4 askerin şehit olduğunu,6 askerin yaralandığını açıkladı.
20.04.2019 Gündem
Gümüşhane'de çembere alınan PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı
Gümüşhane'de çembere alınan PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı GÜMÜŞHANE'nin Kürtün ilçe kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında akşam saatlerinde çatışma çıktı. Çatışmanın devam ettiği bölgeye takviye askeri birlikler sevk edildi.
17.07.2018 Gündem
Giresun’da teröristlerle çatışma
Giresun’da teröristlerle çatışma GİRESUN'un Güce ilçesine bağlı Körükbelen Yaylası’ndaki kırsalda güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında sabah 05.15 sırasında çatışma çıktı.
9.07.2018 Gündem
Afrin Gazisi: "Üsteğmen, 'Son mermileri sakla kafamıza sıkarız' dedi"
Afrin Gazisi: "Üsteğmen, 'Son mermileri sakla kafamıza sıkarız' dedi" Memleketi Adıyaman’a getirilen Afrin Gazisi Piyade Komando Uzman Çavuş Umut Yavuz teröristlerle çatışma esnasında yaşadıklarını anlatarak, “Son 2 kutu mermimiz kalmıştı. Özgür Üsteğmen ‘Son mermileri sakla kafamıza sıkarız’ dedi, ellerine düşmeyelim diye" şeklinde konuştu.
13.06.2018 Yaşam
Ağrı'da çatışma: 2 şehit
Ağrı'da çatışma: 2 şehit Doğubayazıt ilçesi kırsalında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Çatışmada 1 terörist de etkisiz hale getirildi. PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit sayısı 2’ye yükseldi.
14.04.2018 Gündem
Gümüşhane kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma
Gümüşhane kırsalında PKK'lı teröristlerle çatışma Gümüşhane'nin Kürtün ilçe kırsalında operasyon yürüten güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasında çatışma çıktı. Bölgeye askeri helikopterle takviye birlikler sevk edildi.
5.04.2018 Gündem
O köy PKK'dan alındı! Cinderes'ye yoğun çatışma
O köy PKK'dan alındı! Cinderes'ye yoğun çatışma Afrin harekatının 25. gününde TSK ve ÖSO, Bülbül beldesine bağlı Ömer Simo köyünü PYD'den kurtardı. Böylece Bülbül ve Azez ceplerinin birleştirilmesi için bir önemli adım daha atılmış oldu. TSK ve ÖSO, Türkiye-Suriye sınır hattındaki yerleşimlere saldıran PYD/PKK'yı temizlemek için Cinderes'e yoğunlaştı. Cinderes'in Deviye köyündeki çatışmanın sıcak anları görüntülere yansıdı.
13.02.2018 Gündem
Mehmetçik'in teröristlerle çatışma anını görüntüledi
Mehmetçik'in teröristlerle çatışma anını görüntüledi Erzincan'ın Refahiye ilçesinde güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık veren bir teröristin etkisiz hale getirildiği operasyon Anadolu Ajansı ekibi tarafından görüntülendi.
29.09.2021 Gündem
Şemdinli'den acı haber geldi...
Şemdinli'den acı haber geldi... Hakkari'nin Şemdinli ilçesi bölgesinde güvenlik güçlerinin sürdürdüğü operasyonda PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 2 asker şehit düştü. Yine Şemdinli'de 1 asker de kaza sonucu şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı
Tunceli'de PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel harekat timleri, Erzincan karayolunun geçtiği Pülümür vadisi Zağge bölgesinde bir grup PKK'lı terörist ile sıcak temas sağladı. Çatışmanın yaşandığı bölgede, Tunceli-Erzincan karayolu güvenlik gerekçesiyle kapatıldı. İlk gelen bilgilere göre 2 kadın 2 erkek olmak üzere 4 terörist öldürüldü.
29.09.2021 Gündem
Mehmetçik Türk Tarık’ın peşinde!
Mehmetçik Türk Tarık’ın peşinde! Giresun’un Yağlıdere ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında çatışma çıktı. Örgütün Karadeniz yapılanmasının başında ‘Roşad Ankara’ ve ‘Türk Tarık’ kod adlı teröristlerin olduğu tespit edilmişti
29.09.2021 Gündem
Siirt'te çatışma: 1 asker yaralı
Siirt'te çatışma: 1 asker yaralı SİİRT'in Eruh İlçesine bağlı Çırav Dağı eteklerinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada bir asker ağır yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Hatay’da teröristler ile sıcak temas!
Hatay’da teröristler ile sıcak temas! Amanos Dağları kırsalında PKK’nın yapılanmasını sonlandırmaya yönelik yürütülen operasyonda güvenlik güçleri ile İskenderun ilçesi kırsalında bir grup PKK’lı terörist ile sıcak temas sağlandı.
29.09.2021 Gündem
Hatay’da teröristlerle çatışma: 1 şehit
Hatay’da teröristlerle çatışma: 1 şehit Hatay’ın İskenderun ilçesi Karayılan kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan uzman çavuş kaldırıldığı hastanede şehit oldu.
29.09.2021 Gündem
Son dakika! Trabzon’da teröristlerle çatışma: Acı haber geldi
Son dakika! Trabzon’da teröristlerle çatışma: Acı haber geldi Son dakika haberi: Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında terör örgütü mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ağır yaralanan bir astsubay ile 16 yaşındaki sivil şehit oldu. 1 kişi de kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
Saldırı hazırlığı! Orası da PKK’ya teslim edilecek!
Saldırı hazırlığı! Orası da PKK’ya teslim edilecek! Irak'tan her geçen gün son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Terör örgütü DEAŞ uzun süredir Türkmen şehri Kerkük’e saldırı yapmak için hazırlanıyor. Teröristlerin saldırısından sonra Haşdi Şabi militanları ve PKK’yı şehre sokmak isteyen ABD ve Bağdat yönetimi kılını kıpırdatmıyor
1.07.2017 Dünya
Tunceli'de teröristlerle çatışma: 1 şehit, 2 yaralı
Tunceli'de teröristlerle çatışma: 1 şehit, 2 yaralı Tunceli Nazımiye kırsalında teröristlere yönelik düzenlenen operasyonda çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
29.09.2021 Gündem
Erzincan ve Tunceli'de çatışma
Erzincan ve Tunceli'de çatışma Erzincan'ın Kemah ilçesi il Tunceli'nin Nazımiye içlelerinde PKK'lı teröristlerle çatışma çıktı.
29.09.2021 Gündem
Muş’ta teröristlerle çatışma: 4 yaralı
Muş’ta teröristlerle çatışma: 4 yaralı Muş’ta merkeze bağlı Suluca kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 4 güvenlik korucusu yaralandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teröristlerle Çatışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teröristlerle çatışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.