Terör Suçlaması

Terör Suçlaması

Son dakika terör suçlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör suçlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör suçlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Suçlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör suçlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 348 terör suçlaması haberi bulunmuştur. Tüm terör suçlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki!
Deniz Baykal’dan Livaneli’nin iddialarına tepki! Eski CHP milletvekili Zülfü Livaneli’nin Deniz Baykal’la ilgili, “Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi. Basında çıktı” sözleri tartışma yarattı. Baykal, yakın çevresine, “Zülfü Livaneli’nin gerçekdışı iddiaları beni ciddi şekilde üzdü” dedi.
6.07.2021 Siyaset
Cizre Belediye Başkanı görevden alındı! Yerine kayyum atandı...
Cizre Belediye Başkanı görevden alındı! Yerine kayyum atandı... Hakkında açılan terör soruşturması devam eden Şırnak’ın HDP’li Cizre İlçe Belediye Başkanı Mehmet Zırığ görevden alındı. Zırığ’ın yerine Kaymakam Davut Sinanoğlu kayyım olarak atandı.
29.10.2019 Siyaset
Adliyede milyon dolarlık skandal
Adliyede milyon dolarlık skandal Arap iş adamlarıyla birlikte İstanbul’da yapılması düşünülen 250 milyon dolarlık bir hastane yatırımında yaşanan kavga, adliyede milyon dolarlık skandalı ortaya çıkardı.
26.07.2019 Gündem
Belçika mahkemesinden PKK kararı
Belçika mahkemesinden PKK kararı Brüksel İddianame Odası, aralarında PKK'nın sözde Avrupa elebaşlarının da olduğu 30'dan fazla kişi ve kurumun terörle mücadele kanunları çerçevesinde yargılanamayacağı kararını onadı.
8.03.2019 Dünya
Ağrı Baro Başkanı: Leyla'nın cinayetinde fail tek kişi değil
Ağrı Baro Başkanı: Leyla'nın cinayetinde fail tek kişi değil Ağrı Baro Başkanı Ali Artuk, Ağrı'da öldürülen 4 yaşındaki küçük Leyla cinayetine ilişkin açıklama yaptı. Artuk, cinayetin organize olduğunu düşündüğünü ifade ederken, failin tek kişi olmayabileceğini dile getirdi
22.07.2018 Gündem
YPG’ye katıldıysan terörist sayılırsın
YPG’ye katıldıysan terörist sayılırsın Terör örgütü PYD/PKK’ya katılan İngiltere vatandaşı Aidan James, ülkesine dönüşte havalimanında gözaltına alınmıştı. Hakkında iddianame hazırlandı, terör suçlamalarıyla yargılanacak
17.02.2018 Dünya
Belçika Yargıtayı’ndan PKK'ya darbe!
Belçika Yargıtayı’ndan PKK'ya darbe! Belçika Yargıtayı, alt mahkemenin 'PKK'lıların terörden yargılanamayacağı' yönündeki kararını bozdu.
13.02.2018 Dünya
Belçika'dan flaş PKK kararı!
Belçika'dan flaş PKK kararı! Belçika Federal Savcılığı, istinaf mahkemesinin "PKK'lıların terörden yargılanamayacağı" yönündeki kararına itiraz etti.
11.10.2017 Dünya
Belçika'dan skandal PKK kararı!
Belçika'dan skandal PKK kararı! Belçika yargısı 36 PKK'lının terör kanunu çerçevesinde yargılanmamasına karar verdi.
14.09.2017 Dünya
FETÖ’cülere pembe oda yasağı
FETÖ’cülere pembe oda yasağı FETÖ'nün darbe girişimi kapsamında tutuklanan binlerce kişinin eşleriyle görüşmek için gündeme getirdikleri “pembe oda” talebi güvenlik gerekçesiyle reddedildi
29.09.2021 Gündem
Almanya teröristleri iade etmiyor!
Almanya teröristleri iade etmiyor! Türkiye'nin, aralarında PKK ve DHKP-C üyelerinin de bulunduğu 136 iade talebinden üçünü kabul eden Almanya, 110 teröriste ilişkin talebi ise reddeti.
17.06.2021 Dünya
FETÖ'den üyelerine "duymadım, görmedim, bilmiyorum" talimatı
FETÖ'den üyelerine "duymadım, görmedim, bilmiyorum" talimatı FETÖ'ye yönelik operasyonlarda daha önce örgüt üyelerinin ByLock yazışmalarına da yansıyan "tek tip ifade talimatı", Kahramanmaraş'ta ele geçirilen bu notlarla da yeniden gün yüzüne çıktı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'den üyelerine "duymadım, görmedim, bilmiyorum" talimatı
FETÖ'den üyelerine "duymadım, görmedim, bilmiyorum" talimatı Kahramanmaraş'ta, FETÖ'ye yönelik operasyonlarda bazı kamu görevlilerinin evinde ele geçirilen notlarda, gözaltında alındıklarında ya da adliyedeki sorgularında karşılaşabilecekleri sorular ve bu sorulara vermeleri önerilen cevaplar bulundu
29.09.2021 Gündem
Dışişleri'nden Belçika'nın PKK kararına kınama
Dışişleri'nden Belçika'nın PKK kararına kınama Dışişleri Bakanlığı, Belçika'da terör örgütü PKK'ya yönelik soruşturma kapsamında 36 kişinin yargılandığı davada verilen kararı kınadı.
17.06.2021 Dünya
Belçika’da PKK’yı aklayan karar!
Belçika’da PKK’yı aklayan karar! Belçika Mahkemesi, Avrupa Birliği’nin (AB) terör örgütleri listesinde olan PKK’nın faaliyetlerinin “silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağına” hükmetti
29.09.2021 Gündem
Belçika mahkemesine göre PKK'nın faaliyetleri terör eylemi değil
Belçika mahkemesine göre PKK'nın faaliyetleri terör eylemi değil Belçika Mahkemesi, Avrupa Birliği'nin (AB) terör örgütleri listesinde olan PKK'nın faaliyetlerinin "silahlı mücadele kapsamında olduğu için terör suçu oluşturamayacağına" hükmetti.
17.06.2021 Dünya
ABD tarihinde hiç yaşanmamıştı! İlk defa bir polis...
ABD tarihinde hiç yaşanmamıştı! İlk defa bir polis... ABD'de ilk defa bir emniyet mensubuna terör suçlaması yöneltildi
17.06.2021 Dünya
‘Sözde vekiller’ için hodri meydan
‘Sözde vekiller’ için hodri meydan HDP’li milletvekillerini kasteden Başbakan Davutoğlu, “Sözde milletvekillerinin dokunulmazlıklarıyla ilgili teklifi veriyoruz. İşte meydan, işte Genel Kurul” dedi
29.09.2021 Gündem
Savcılık dört kişiyi suçladı
Savcılık dört kişiyi suçladı Belçika Savcılığı, Brüksel’de 31 kişinin öldüğü saldırılarla bağlantılı olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Faysal Şefu, Abdurrahman Amerud, Ebubekir A ve Rabah N. adlı şüphelilere terör suçlaması yöneltildiğini açıkladı.
27.03.2016 Dünya
Blair’ın baldızına terör suçlaması
Blair’ın baldızına terör suçlaması İngiliz basını, eski başbakanlardan Tony Blair’ın eşi Cherie’nin kız kardeşi Lauren Booth’un, terörü destekleyen derneklerle bağlantısı bulunduğunu öne sürdü...
11.01.2016 Dünya
Ağrı Belediye Başkanı'na büyük şok!
Ağrı Belediye Başkanı'na büyük şok! Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık hakkında "Terör örgütü propagandası yapmak" suçlamasıyla dava açıldı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısının öldürdüğü Ahmet Sülüşoğlu’nun ailesi konuştu
İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısının öldürdüğü Ahmet Sülüşoğlu’nun ailesi konuştu Küçükçekmece Halkalı’da trafikte tartıştığı Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Yılmaz tarafından 3 kurşunla öldürülen 33 yaşındaki Ahmet Sülüşoğlu’nun ailesi konuştu...
29.09.2021 Gündem
Savcı 4 ünlü ismi ifadeye çağrıldı
Savcı 4 ünlü ismi ifadeye çağrıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mirgün Cabas, Koray Çalışkan, Pelin Batu ve Banu Güven'i terör örgütü propagandası yapmak suçlamasıyla ifadeye çağırdı.
29.09.2021 Gündem
Başbakan'dan çok sert açıklama!
Başbakan'dan çok sert açıklama! Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk-ABD Dernekleri temsilcileriyle buluşmasında konuştu...
29.09.2021 Gündem
Mahçupyan'dan Ekrem Dumanlı ile ilgili çarpıcı sözler!
Mahçupyan'dan Ekrem Dumanlı ile ilgili çarpıcı sözler! 14 Aralık'ta düzenlenen cemaat operasyonunu CNN Türk'te yorumlayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başdanışmanı ve Akşam yazarı Etyen Mahçupyan, canlı yayında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Suçlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör suçlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.