Terör Listesi

Terör Listesi

Son dakika terör listesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör listesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör listesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Listesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör listesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 762 terör listesi haberi bulunmuştur. Tüm terör listesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
BAE'de, 38 kişi ve 15 şirket terör listesine alındı
BAE'de, 38 kişi ve 15 şirket terör listesine alındı Birleşik Arap Emirlikleri, 38 kişi ile 15 şirketi ülkenin terör listesine aldı.
13.09.2021 Dünya
Ankara'dan Taliban için flaş hamle!
Ankara'dan Taliban için flaş hamle! ABD ve NATO müttefiki ülkelerin Afganistan’dan çekilme süreci tamamlanmadan Taliban’ın Kâbil’in kontrolünü ele geçirmesiyle birlikte, bu ülkede görev yapan Türk askerleri ve Türkiye’nin Afganistan’da izleyeceği politikanın ne olacağı tartışma konusu oldu.
20.08.2021 Gündem
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak militanları belli oldu Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması
Çavuşoğlu'ndan Doğu Akdeniz açıklaması Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Doğu Akdeniz'deki gelişmelere ilişkin, ''AB paylaşmayı Rumlara öğretsin. Bize karşı bir adım atılırsa cevap veririz'' dedi.
12.07.2019 Dünya
"ABD İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak" iddiası
"ABD İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu terör listesine alacak" iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın başındaki yönetimin, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nu "yabancı terör örgütü" olarak tanımlamaya hazırlandığı iddia edildi. Wall Street Journal'ın ismini açıklamayan ABD'li yetkililere dayandırdığı habere göre, Washington yönetimi, İran Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı Devrim Muhafızları Ordusu'nu gelecek hafta "yabancı terör örgütleri" listesine dahil edebilir.
6.04.2019 Dünya
Suriyeli muhaliflerden İngiltere'nin Hizbullah kararına destek
Suriyeli muhaliflerden İngiltere'nin Hizbullah kararına destek SMDK'nin siyasi heyet sekreteri Riyad el-Hasan, İngiltere'nin, Hizbullah'ın siyasi kanadını da terör örgütü listesine alma kararından memnun olduklarını belirtti
27.02.2019 Dünya
ABD'den şok iddia! Terör listesine alacaklar!
ABD'den şok iddia! Terör listesine alacaklar! ABD basınından şok bir iddia geldi. ABD yönetiminin, Venezuela'yı "teröre destek veren ülkeler" listesine eklemeye hazırlandığı iddia edildi.
20.11.2018 Dünya
Sudan, terör listesi açıklamasından memnun
Sudan, terör listesi açıklamasından memnun Sudan Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Sudan'ı teröre destek veren ülkeler listesinden çıkarabileceği yönündeki açıklamayı memnuniyetle karşıladı.
8.11.2018 Dünya
Son dakika... Suudi Arabistan ile birleştiler! Terör listesi...
Son dakika... Suudi Arabistan ile birleştiler! Terör listesi... Reuters haber ajansının Suudi basınından son dakika olarak bildirdiğine göre, Suudi Arabistan ve Bahreyn, İran Devrim Muhafızları ve Kasım Süleymani'yi terör listesine aldı
23.10.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkel'e 69 kişilik terör listesi Suriye'nin Lazkiye kentinde başarılı bir operasyonla Reyhanlı saldırısını planlayan Yusuf Nazik'i yakalayan MİT'in, aralarında FETÖ, PKK ve DHKPC'lilerin de bulunduğu bazı terör suçlularının bulunduğu 69 kişilik listeyi, Başkan Erdoğan'ın 3 günlük Almanya ziyareti öncesi Almanya Başbakanı Merkel'e ulaştırdığı öğrenildi.
28.09.2018 Siyaset
Terör listesi 8 ayda temizlendi
Terör listesi 8 ayda temizlendi Terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik 1 Ocak-8 Eylül arasında düzenlenen operasyonlarda 12’si kırmızı kategoriden 68 üst düzey yönetici etkisiz hale getirildi
9.09.2018 Gündem
Suudi Arabistan onu da terör listesine ekledi
Suudi Arabistan onu da terör listesine ekledi Suudi Arabistan'ın, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ile yardımcısı Naim Kasım'ın yer aldığı 8 kişi ve 2 kurumu terör listesine aldığı bildirildi.
17.05.2018 Dünya
TSK o teröristin kimliğini açıkladı
TSK o teröristin kimliğini açıkladı Türk Silahlı Kuvvetleri, Siirt Eruh’ta sağ olarak ele geçirilen teröristin interpol tarafından kırmızı bülten ile aranan Malik kod adlı Osman Özonal olduğu tespit edildiğini açıkladı.
1.05.2018 Gündem
Milli futbolcu bile var! Hepsi üçüncü kez terör listesinde!
Milli futbolcu bile var! Hepsi üçüncü kez terör listesinde! Mısır'da eski milli futbolcu Muhammed Ebu Terike ile bin 528 kişinin üçüncü kez "terör listesine" alındığı bildirildi.
1.05.2018 Dünya
Listeyi hazırladılar!
Listeyi hazırladılar! Katar yönetimi, aralarında Yemen merkezli bir dernek ile Sina Vilayeti örgütünün de olduğu 19 kişi ve 8 kuruluşu "terör listesine" aldı.
22.03.2018 Dünya
ABD, DEAŞ ile ilişkili grupları terör listesine aldı
ABD, DEAŞ ile ilişkili grupları terör listesine aldı Listeye alınan gruplar, DEAŞ-Batı Afrika, DEAŞ-Filipinler, DEAŞ-Bangladeş, DEAŞ-Somali, Jund ei-Halife-Tunus, DEAŞ-Mısır ve Maute grubu olarak açıkladı
27.02.2018 Dünya
Salih Müslim yatağında gözaltına alınmış
Salih Müslim yatağında gözaltına alınmış Dün Çekya’nın başkenti Prag’da gözaltına alınan PKK’nın Suriye kolu PYD’nin eski eş başkanı Salih Müslim'in nasıl yakalandığının ayrıntıları ortaya çıktı.
26.02.2018 Gündem
Mısır'da 161 kişi terör listesine alındı
Mısır'da 161 kişi terör listesine alındı Mısır’da aralarında 21 kadının da bulunduğu 161 kişinin 3 yıl süreli olarak terör listesine alındığı bildirildi.
10.12.2017 Dünya
ABD'den Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar!
ABD'den Kuzey Kore'ye yeni yaptırımlar! Trump yönetimi, "teröre destek veren devletler" listesine eklediği Kuzey Kore'nin ticari faaliyetlerini kısıtlamak için 1 kişi, 13 şirket ve 20 gemi hakkında yaptırım kararı aldı
21.11.2017 Dünya
Terör listesi güncellendi!
Terör listesi güncellendi! Terör örgütleri DEAŞ ve El Kaide ile bağlantılı kişiler listesinde değişiklikler yapılmasına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Arap ülkeleri 9 kurum ve kişiyi terör listesine aldı!
Arap ülkeleri 9 kurum ve kişiyi terör listesine aldı! Suudi Arabistan, Mısır, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri, Katar'la doğrudan veya dolaylı ilişkisi bulunan 9 kişi ve kurumu terör listesine aldığını duyurdu
25.07.2017 Dünya
ABD o ismi terör listesine aldı!
ABD o ismi terör listesine aldı! ABD, Keşmir'deki en önemli Pakistan yanlısı silahlı gruplardan Hizbul Mücahidin'in lideri Seyyid Selahaddin'i terör listesine ekledi.
30.06.2017 Dünya
Suudi Arabistan'a çok sert cevap!
Suudi Arabistan'a çok sert cevap! Katar Dışişleri Bakanlığı Basın Ofisi Müdürü Ahmed bin Said er-Rumeyhi, Katar'a karşı Arap ülkelerinin kara, deniz ve hava trafiğini kapatmasının "tam bir abluka" olduğunu söyledi.
14.06.2017 Dünya
Ankara'da kritik Katar toplantısı
Ankara'da kritik Katar toplantısı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Suudi Arabistan'ın Ankara Büyükelçisi Velid Bin Abdülkerim el Hireyci, Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Ankara Büyükelçisi Halife Şahin el-Marar ve Bahreyn Maslahatgüzarı Komail Ahmed'i birlikte kabul etti.
12.06.2017 Siyaset
BM: Arap ülkelerinin hazırladığı terör listesi bizi bağlamaz
BM: Arap ülkelerinin hazırladığı terör listesi bizi bağlamaz Birleşmiş Milletler (BM), bazı Arap ülkeleri tarafından hazırlanan "terör listesi"ne ilişkin, BM Güvenlik Konseyi dışında hazırlanan yaptırım listelerinin BM'yi bağlamadığını açıkladı.
9.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terör Listesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör listesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.