Terminatör

Terminatör

Son dakika Terminatör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terminatör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terminatör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terminatör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terminatör gelişmeleri de dahil olmak üzere 210 terminatör haberi bulunmuştur. Tüm terminatör haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim!
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim! Terminatör’ Arnold Schwarzenegger, geçirdiği ağır üç açık kalp ameliyatının ardından geçen hafta kalp pili taktırdığını açıkladı. 76 yaşındaki usta aktör ve eski California valisi sağlığının iyi olduğunu da söyleyerek meraklanan hayranlarını rahatlattı.
26.03.2024 Magazin
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, bir derneğe destek amacıyla müzayedede satmayı planladığı 26 bin euro değerindeki lüks saatini gümrük memurlarına bildirmediği gerekçesiyle, Almanya'nın Münih Havalimanı'nda alıkonuldu.
18.01.2024 Magazin
Dünya bu olayı konuşuyor: Yapay zeka, komutanı mı öldürdü?
Dünya bu olayı konuşuyor: Yapay zeka, komutanı mı öldürdü? ABD Hava Kuvvetleri’nden bir albay, yapay zekânın kontrol ettiği SİHA’nın simülasyon uçuşunda kendi operatörünü öldürdüğünü söyledi. Albay, emre itaatsizlik eden dron açıklamasının medyada geniş yankı uyandırması üzerine geri adım attı, ‘Yanlış anlaşıldım’ dedi.
3.06.2023 Dünya
'Terminatör’ böcekler doğaya salındı
'Terminatör’ böcekler doğaya salındı İzmir’in Aliağa ilçesinde Calosoma Sycophantala isimli ‘terminatör’ böcekler, Aliağa Orman İşletme Şefliği tarafından orman alanlarına salındı.
18.05.2023 Gündem
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyor
Dünyaca ünlü film yapımcısı Bonnie Curtis, Türk hayranları ile buluşuyor Schindler’in Listesi, Er Ryan’ı Kurtarmak, Kayıp Dünya: Jurassic Park, Azınlık Raporu ve birçok gişe rekortmen filmin yapımcılığını üstlenen Hollywood’un dünyaca ünlü yapımcısı Bonnie Curtis, üniversite etkinliğinde Türk hayranları ile bir araya geliyor.
12.05.2023 Kültür Sanat
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti!
Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya hayatını kaybetti! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren dublaj yönetmeni, seslendirme ve opera sanatçısı Ayhan Kahya 57 yaşında hayatını kaybetti.
10.10.2022 Magazin
Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi?
Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi? İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avam Kamarası'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Boris Johnson veda konuşmasını Arnold Schwarzenegger’in ‘Terminatör-2’ filmindeki ünlü ‘‘Hasta-la vista, baby’’ repliğiyle bitirdi. Peki, Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi? İşte Terminatör-2 filminin ünlü repliğinin anlamı…
20.07.2022 Dünya
Ukrayna'dan Rusya'ya net mesaj! Kiev Moskova'ya tek şartını açıkladı...
Ukrayna'dan Rusya'ya net mesaj! Kiev Moskova'ya tek şartını açıkladı... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken Kiev cephesinden peş peşe dikkat çeken açıklamalar geldi. Kiev ateşkes için tek şartını açıkladı.
23.05.2022 Dünya
Rusya Ukrayna'da son kozunu oynadı! Zelenski'den acı itiraf geldi: Orası Cehennem!
Rusya Ukrayna'da son kozunu oynadı! Zelenski'den acı itiraf geldi: Orası Cehennem! Rus ordusunun Ukrayna'da beklenen başarıyı elde edememesi ve peş peşe yaşanan gelişmeler Putin'i çıldırttı. Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildiriliyor. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
20.05.2022 Dünya
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Türkiye'den flaş F-16 hamlesi! ABD açıkladı, detaylar belli oldu
Türkiye'den flaş F-16 hamlesi! ABD açıkladı, detaylar belli oldu Türkiye için sevindiren gelişme. Türkiye'nin F-16 hamlesi yanıt buldu. ABD açıkladı. Detaylar belli oldu. Türkiye’nin istediği F-16 Blok 70 savaş uçakları ve modernizasyon talebine ABD Dışişleri ‘olumlu’ yanıt verdi. Uzmanlar, Türkiye’nin kendi savaş uçaklarını hizmete alana kadar doğacak boşlukta en iyi seçeneğin bu adım olduğu görüşünde. İşte son dakika haberinin detayları...
8.04.2022 Gündem
Valerien Ismael 'felsefem yüksek tempo' dedi Ahmet Nur Çebi Karaveli hakkında bombayı patlattı
Valerien Ismael 'felsefem yüksek tempo' dedi Ahmet Nur Çebi Karaveli hakkında bombayı patlattı Fransız teknik direktör Valerien Ismael ile resmi sözleşmeye imza atan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve Ismael imza töreninde çok önemli açıklamalarda bulundu.
25.03.2022 Beşiktaş
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması
Cemal Hünal'dan 'aldatma' açıklaması ‘Issız Adam’ filmiyle hayatımıza giren Cemal Hünal daha sonra birçok projede de rol aldı. Şimdi de Kanal D’de yayımlanan ‘Sadakatsiz’in kadrosuna katıldı. Cemal Hünal, pek bilinmeyen dünyasının kapılarını açtı, aldatılmasından Survivor adasında yaşadıklarına pek çok şey anlattı.
28.02.2021 Magazin
Ormanları 'terminatör böcekler' koruyacak
Ormanları 'terminatör böcekler' koruyacak Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Biyolojik Mücadele Laboratuvarı'nda üretilen 34 bin 285 'terminatör böcek' olarak bilinen 'Thanasimus formicarius' böceği, ormanların zayıf düşmesine ve kurumasına neden olan tüm kabuk böceklerine karşı ormanlara bırakıldı.
16.10.2020 Yaşam
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir?
Grant Imahara neden öldü? 49 yaşındaki sonucu Grant Imahara kimdir? Japon asıllı Amerikalı elektronik mühendisi ve televizyon sunucusu Grant Imahara, hayatını kaybetti. Grant Imahara, Kari Byron, Tory Belleci, Jamie Hyneman ve Adam Savage ile MythBusters programlarının sunuculuğunu yapan Grant Imahara 49 yaşında hayatını kaybetti. Grant Imahara neden öldü? Grant Imahara kimdir?
14.07.2020 Gündem
Kızılçam ormanlarını terminatör böcekler koruyor
Kızılçam ormanlarını terminatör böcekler koruyor İzmir Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, çam kese böceği tırtılına karşı mücadele için terminatör böcek diye tabir edilen 2 bin 345 böceği, Foça ilçesi Yeniköy Mahallesi yakınlarındaki bin 200 dekarlık ormanlık alana bıraktı. İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince, çam kese böceği tırtılına karşı mücadele amacıyla laboratuvar ortamında hazırladıkları terminatör böcekleri her bir hektara 20 böcek gelecek şekilde dağıttıklarını ifade etti.
1.05.2020 Yaşam
Milyonlarca dolar zararı 'torymus' önleyecek
Milyonlarca dolar zararı 'torymus' önleyecek Bursa Orman Bölge Müdürlüğü laboratuvarında yetiştirilecek "torymus" adlı böcekler kestanenin rekoltesini düşüren gal arısı ile mücadele edilecek.
28.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İngiliz Büyükelçinin Trump hakkındaki yazışmaları sızdı
İngiliz Büyükelçinin Trump hakkındaki yazışmaları sızdı Daily Mail gazetesinde, İngiltere'nin Washington Büyükelçisi Sir Kim Darroch'a ait diplomatik yazışmalar olduğu öne sürülen metinler yayımlandı. Yazışmalarda Darroch, ABD Başkanı Donald Trump'ın "beceriksiz" olduğunu belirtirken, Trump yönetiminin skandallar nedeniyle çökebileceği uyarısında bulundu.
7.07.2019 Dünya
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett
Xbox One'dan 4 kat hızlı: Xbox Project Scarlett Xbox, 2019 E3 Oyun Fuarı'nda yaptığı birbirinden önemli duyurularıyla dikkat çekti. Xbox One X'ten 4 kat daha güçlü olacağı açıklanan yeni jenerasyon Xbox Project Scarlet büyük ses getirdi.
17.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Ünlü oyuncu Isaac Kappy mektup bırakarak intihar etti
Ünlü oyuncu Isaac Kappy mektup bırakarak intihar etti Son olarak Thor filmiyle beyazperdede boy gösteren, televizyonda ise The Night Shift ile seyirci karşısına çıkan Isaac Kappy önce mektup paylaştı sonra intihar ederek hayatını kaybetti.
16.05.2019 Magazin
YouTube'dan büyük yenilik! Tam 100 tane...
YouTube'dan büyük yenilik! Tam 100 tane... YouTube, bir süredir platforma sessiz sedasız 100'den fazla yeni film ekliyor ve bu filmlerin tamamı ücretsiz.
17.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Cem’in  sevgilisi çok cici
Cem’in sevgilisi çok cici ‘Terminatör 3’ filminin yıldızı Kristanna Loken, Antalya Film Festivali’nin ardından soluğu İstanbul’da aldı.
9.10.2018 Magazin
Antalya Film Festivali için geri sayım başladı
Antalya Film Festivali için geri sayım başladı 55. Uluslararası Antalya Film Festivali 29 Eylül- 5 Ekim arasında yapılacak.
27.09.2018 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Terminatör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terminatör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.