Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger

Son dakika Arnold Schwarzenegger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arnold Schwarzenegger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arnold Schwarzenegger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arnold Schwarzenegger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arnold schwarzenegger gelişmeleri de dahil olmak üzere 178 arnold schwarzenegger haberi bulunmuştur. Tüm arnold schwarzenegger haberleri aşağıda listelenmiştir.
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim!
‘Terminatör’ Arnold Schwarzenegger’e kalp pili takıldı: Artık tam bir makineyim! Terminatör’ Arnold Schwarzenegger, geçirdiği ağır üç açık kalp ameliyatının ardından geçen hafta kalp pili taktırdığını açıkladı. 76 yaşındaki usta aktör ve eski California valisi sağlığının iyi olduğunu da söyleyerek meraklanan hayranlarını rahatlattı.
26.03.2024 Magazin
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu
Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, havaalanında alıkonuldu Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, bir derneğe destek amacıyla müzayedede satmayı planladığı 26 bin euro değerindeki lüks saatini gümrük memurlarına bildirmediği gerekçesiyle, Almanya'nın Münih Havalimanı'nda alıkonuldu.
18.01.2024 Magazin
Ünlü oyuncudan skandal itiraf! 'Hizmetçimizin oğlunun babası benim'
Ünlü oyuncudan skandal itiraf! 'Hizmetçimizin oğlunun babası benim' Avusturyalı aktör Arnold Schwarzenegger, yıllar önce evindeki hizmetlilerden biri olan Mildred Baena'dan bir oğlu olduğunu açıklayarak; Hollywood'un en büyük ihanet skandallarından birine imza atmıştı. Ünlü isim, dijital bir platformda yayınlanacak olan belgeselinde yaşananlarla ilgili konuşarak, eşine sadakatsizliğini itiraf ettiği anı paylaştı.
6.06.2023 Magazin
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu!
Arnold Schwarzenegger'in torunuyla ilk pozu! 80’li ve 90’lı yıllara damga vuran Arnold Schwarzenegger, Terminatör filmiyle adını hafızalarımıza kazıdı. Sinema kariyerinin bitmesiyle birlikte siyasete atılarak herkesi şaşırtan efsane oyuncu şimdilerde geniş ailesiyle keyifli günler yaşıyor.
29.11.2022 Magazin
Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi?
Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi? İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Avam Kamarası'nda milletvekillerinin sorularını yanıtladı. Boris Johnson veda konuşmasını Arnold Schwarzenegger’in ‘Terminatör-2’ filmindeki ünlü ‘‘Hasta-la vista, baby’’ repliğiyle bitirdi. Peki, Hasta-la vista baby ne demek? Boris Johnson neden “Hasta la vista baby” dedi? İşte Terminatör-2 filminin ünlü repliğinin anlamı…
20.07.2022 Dünya
Arnold Schwarzenegger'in hizmetçisiyle kaçamağından dünyaya gelen oğlu: Benim babam eski kafalı!
Arnold Schwarzenegger'in hizmetçisiyle kaçamağından dünyaya gelen oğlu: Benim babam eski kafalı! Dünyaca ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger'ın evinde hizmetli olarak çalışan Mildred Patricia Baena ile yaşadığı ilişkiden dünyaya gelen oğlu Joseph Baena, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babasının soyadını kullanmadan kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Baena, "Babam eski kafalı" dedi.
9.02.2022 Magazin
Mercedes-Benz, araziye elektrikle çıkacak!
Mercedes-Benz, araziye elektrikle çıkacak! Mercedes-Benz, arazi aracı G-Serisi’nin tamamen elektrikli versiyonu Concept EQG’nin seri üretime yakın halini gösterdi.
29.09.2021 Otomobil
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi?
Kelly Preston kimdir? John Travolta’nın eşi Kelly Preston neden öldü, kanser miydi? John Travolta'nın oyuncu eşi Kelly Preston, 57 yaşında meme kanserinden hayatını kaybetti. İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu ve şarkıcı John Travolta, eşi Kelly Preston'ın kansere yenildiğini sosyal medya hesabından doğruladı. Kelly Preston’un ölüm haberi Twitter’ın en çok konuşulan konularından biri oldu. Peki, John Travolta’nın eşi Kelly Preston kimdir, neden öldü?
13.07.2020 Gündem
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor
ABD alarma geçti! Dünyaca ünlü yıldızlar kaçıyor ABD’nin California eyaletinde halen devam eden orman yangınları nedeniyle on binlerce kişi evlerini terk etti. Evlerinden ayrılmak zorunda kalan isimler arasında ünlü NBA yıldızı LeBron James ve Hollywood yıldızları Arnold Schwarzenegger, Kate Beckinsale de bulunuyor.
30.10.2019 Dünya
Ünlü isimler de evlerini terk etti! LeBron James ve Arnold Schwarzenegger...
Ünlü isimler de evlerini terk etti! LeBron James ve Arnold Schwarzenegger... Orman yangınları Los Angeles'ın en zenginlerinin ve ünlü isimlerin yaşadığı bölgeyi küle çevirdi, yaklaşık 3 bin 300 ev zorunlu tahliye bölgesinde bulunuyor. Los Angeles yönetimi acil durum ilan etmeye hazırlanıyor.
29.10.2019 Dünya
İngiliz Büyükelçinin Trump hakkındaki yazışmaları sızdı
İngiliz Büyükelçinin Trump hakkındaki yazışmaları sızdı Daily Mail gazetesinde, İngiltere'nin Washington Büyükelçisi Sir Kim Darroch'a ait diplomatik yazışmalar olduğu öne sürülen metinler yayımlandı. Yazışmalarda Darroch, ABD Başkanı Donald Trump'ın "beceriksiz" olduğunu belirtirken, Trump yönetiminin skandallar nedeniyle çökebileceği uyarısında bulundu.
7.07.2019 Dünya
Schwarzenegger: Çatlak bir başkanımız var
Schwarzenegger: Çatlak bir başkanımız var Eski siyasetçi, sinema oyuncusu ve aktivist Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın Paris İklim Anlaşması'ndan çekilme kararına tepki göstererek, "Evet bizim çatlak bir başkanımız var ve (Paris İklim Anlaşması'nın) dışında kalıyor. Ancak ABD, Washington'daki bir liderden daha fazlasıdır." dedi.
4.12.2018 Dünya
Arnold Schwarzenegger, Trump için 'çatlak' tabirini kullandı
Arnold Schwarzenegger, Trump için 'çatlak' tabirini kullandı Eski siyasetçi, sinema oyuncusu ve aktivist Arnold Schwarzenegger, ABD Başkanı Donald Trump'ın Paris İklim Anlaşması'ndan çekilme kararına tepki göstererek, "Evet bizim çatlak bir başkanımız var ve (Paris İklim Anlaşması'nın) dışında kalıyor. Ancak ABD, Washington'daki bir liderden daha fazlasıdır." dedi.
3.12.2018 Dünya
Oyunculuk dersi veriyor
Oyunculuk dersi veriyor Başarılı oyuncu Meltem Cumbul’un, oyunculara ve oyuncu adaylarına Eric Morris Sistemi’ni öğreteceği oyunculuk atölyesi 21 Mayıs’ta TOY İzmir Ege Perla’da başlıyor.
17.05.2018 Magazin
Arnold Schwarzenegger ameliyata alındı!
Arnold Schwarzenegger ameliyata alındı! Terminatör filmlerinin efsane oyuncusu Arnold Schwarzenegger, açık kalp ameliyatına alındı.
30.03.2018 Magazin
'Red Sonja' 32 yıl sonra dönüyor!
'Red Sonja' 32 yıl sonra dönüyor! Barbar Conan hikayelerinin kadın kahramanı olarak doğan 'Red Sonja' (Kızıl Sonya) karakteri, 32 yıl aradan sonra yeniden beyaz perdeye uyarlanacak.
6.11.2017 Kültür Sanat
'Terminatör'ün küçük hayranı!
'Terminatör'ün küçük hayranı! Dünyaca ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, önceki gün Santa Monica'da görüntülendi.
10.10.2017 Magazin
25 yıl sonra buluşuyorlar!
25 yıl sonra buluşuyorlar! Sinema tarihine geçen 'Terminatör' serisi özüne dönüyor.
21.09.2017 Kültür Sanat
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 6 Ağustos Pazar Show TV 6 Ağustos Pazar günü yayın akışında Kendine İyi Bak programının yeni bölümü yer alıyor. Ardından Pazar Sürprizi magazin programı canlı yayınıyla Show TV ekranlarına geliyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Çocuktan Al Haberi Ünlüler programı yeni bölümüyle yayına giriyor. Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in hemen ardından yabancı sinema filmi Geçit Yok yayın akışında yerini alıyor. Hemen ardından yerli sinema filmi Dursun Çavuş yayınlanıyor. 6 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm ayrıntıları haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi
Star TV yayın akışında bugün neler var? - 5 Ağustos Cumartesi Star TV 5 Ağustos Cumartesi günü yayın akışı sabah saatlerinde Kaçak Gelinler yerli dizisinin tekrar bölümleriyle başlıyor. Ardından Star Life magazin programı yayın akışına giriyor. Yayın akışının öğle saatlerine gelindiği zaman yerli sinema filmlerinden TARKAN ve SULTAN filmleri yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Çarkıfelek yeni bölümüyle yayınlanmaya başlıyor . Çarkıfelek’in hemen ardından efsane yabancı sinema filmi Barbar Conan yayın akışında yerini alıyor. Gece saatlerinde ise sevilen dizilerin tekrar bölümlerini yayın akışında bulabilirsiniz. 5 Ağustos Salı günü Star TV yayın akışının tüm detayları bu haberde…
29.09.2021 Gündem
Hollande, 'Terminatör'ü mutlu etti!
Hollande, 'Terminatör'ü mutlu etti! Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande, Arnold Schwarzenegger'a Fransız Şeref Nişanı takdim etti.
2.05.2017 Magazin
Fransız Şeref Nişanı mutluluğu
Fransız Şeref Nişanı mutluluğu Eski California valisi ve oyuncu Arnold Schwarzenegger, Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Elysee Sarayı’nda Fransız Cumhurbaşkanı Francois Hollande ile görüştü.
1.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Arnold Schwarzenegger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arnold schwarzenegger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.