Banka ve kredi kartı şifreleri ile ilgili açıklama! Bloke oluyor, ödeme yapamıyorlar
Banka ve kredi kartı şifreleri ile ilgili açıklama! Bloke oluyor, ödeme yapamıyorlar Pandemi zamanında kullanımı yaygınlaşan temassız kartlar, vatandaşlara şifrelerini unutturdu. Kişiler alışveriş yaptıkları yerde kart ile ödeme yaparken şifresini unutup defalarca yanlış giriyor. Ödeme yapamadıkları zaman da aldığı ürünün ücretini başka zaman getiriyorlar.
3.02.2023 Ekonomi
Banka kartı ve kredi kartı olan milyonları ilgilendiriyor! Yükseltiliyor
Banka kartı ve kredi kartı olan milyonları ilgilendiriyor! Yükseltiliyor Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiren karar! Değişiklik yapılacak. BKM tarafından yapılan açıklamada yükseltileceği duyuruldu. Koronavirüs salgını alışkanlıkları değiştirdi. Özellikle hijyen nedeni ile temassız kart kullanımı yaygınlaştı. Tüketicilerden yoğun talep gelmesi nedeni ile limitlerin yükseltilmesine karar verildi. Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti 350 TL'ye yükseliyor.
6.05.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Açıklandı, arttı
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Açıklandı, arttı Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan ya da banka kartı ile alışveriş yapan herkesi kapsıyor. Açıklama geldi. Sayı gittikçe yükseliyor. Her 5 kişiden 2'si kullanıyor. Artış yaşanmasında en büyük etkeni ise pandemi oluşturuyor. Salgın sürecinde temassız kart kullanımı bir önceki yıla oranla 2,5 kat artarken, temassız kart dolandırıcılığı da giderek yaygınlaşmaya başladı. Alışverişlerinde temassız kredi veya banka kartı kullananlar haberleri olmadan dolandırılabiliyorlar. Bu konuda uyarılarda bulunan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Murat Kırık, "Temassız kartları özellikle arka cebe koyduğumuzda sanal yan kesicilere ortam hazırlamış oluyoruz" dedi.
4.02.2021 Ekonomi
Nakit 26, temassız 9 saniye!
Nakit 26, temassız 9 saniye! Temassız kartların kullanımı giderek artıyor
11.03.2013 Ekonomi