Son dakika taksit kararı! Hem sıfır hem de ikinci el için geçerli, bugün başladı, 5 bin TL...
Son dakika taksit kararı! Hem sıfır hem de ikinci el için geçerli, bugün başladı, 5 bin TL... Bakanlık harekete geçti. Cep telefonu almayı düşünenleri ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Fiyatı 5 bin TL ve üzerinde olan cep telefonlarını kapsıyor. Taksit sayısı sıfır telefonlar için 3 ay, ikinci el için ise 6 ay olarak uygulanabilecek.
30.12.2021 Ekonomi
BDDK'dan cep telefonları için son dakika taksit kararı!
BDDK'dan cep telefonları için son dakika taksit kararı! Son dakika... BDDK duyurdu. Telefon alırken taksit sayısı değişiyor Cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerindeki vade sınırının, fiyatı beş bin Türk Lirası ve altında olan cep telefonları için on iki ay, fiyatı 5 bin Türk Lirasının üzerinde olan cep telefonları için 3 ay olarak belirlenmesine karar verildi. Öte yandan cep telefonu alımı amacıyla kullandırılan tüketici kredilerinde vade sınırının belirlenmesinde dikkate alınan üç bin beş yüz Türk Lirası tutarının beş bin Türk Lirası olarak artırılmasına karar verildi.
22.12.2021 Ekonomi
Cep telefonlarına kaç taksit yapılabiliyor, taksit imkanı ne zaman sona erecek?
Cep telefonlarına kaç taksit yapılabiliyor, taksit imkanı ne zaman sona erecek? Vatandaşlar, cep telefonu satın aldıkları takdirde taksit yaptırma imkanları olup olmadığını öğrenmek isterken, telefon ve tablet alımlarına özel olarak yapılan taksitlendirme kampanyasının ne zaman sona ereceğini de merak ediyor. İşte cep telefonuna taksit imkanı sağlayan düzenleme ile ilgili detaylar ve uzatılan kampanyanın sona ereceği yeni tarih!
3.02.2019 Uzmana Sor