Telefon Faturası

Telefon Faturası

Son dakika telefon faturası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telefon faturası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telefon faturası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telefon Faturası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telefon faturası gelişmeleri de dahil olmak üzere 225 telefon faturası haberi bulunmuştur. Tüm telefon faturası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi, kredi kartı borçları ve cezalarla ilgili flaş gelişme! Siliniyor, milyonlara nefes aldıracak
Kredi, kredi kartı borçları ve cezalarla ilgili flaş gelişme! Siliniyor, milyonlara nefes aldıracak Kredi ve kredi kartı borçlarıyla ilgili son dakika gelişmesi. KYK borcu faizleri, elektrik, su doğalgaz ve telefon faturası borçları, maske takmama sebebiyle yazılan para cezaları siliniyor. Buna göre, öğrenim kredisi borçları faizsiz ödenecek. Elektrik, su doğalgaz ve telefon gibi aboneliklerde, 2 bin liranın altındaki borçlara ilişkin 9 milyon borç dosyası tasfiye edilecek. Salgında maske takmayan ve sokağa çıkma yasağını ihlal edenlere kesilen 3 milyar liralık borç silinirken, senet ve kredi kartı borçlarını zamanında ödeyemedikleri için kara listeye alınanlara da sicil affı getirilecek. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
5.11.2022 Ekonomi
Mahalleli telefonlarına gelen mesajla şok oldu! Hemen oraya koştular
Mahalleli telefonlarına gelen mesajla şok oldu! Hemen oraya koştular Maltepe'de pasajda bulunan fatura ödeme merkezine faturalarını yatıran mahalle sakinleri, cep telefonlarına gelen mesajla büyük şok yaşadı. Faturalarının yatırılmadığını öğrenenler polise giderek şikayetçi oldu.
1.02.2022 Yaşam
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı
Telefon faturalarıyla ilgili flaş hamle! Bakanlık harekete geçti, cayma bedeli ve internet hızı Son dakika haberi... Telefon faturalarında yeni dönem başlıyor, Bakanlık düğmeye bastı. Herkes şikayetçiydi, artık değişiyor. Cayma bedeli, internet hızı ve yüksek fatura için harekete geçildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, özellikle son dönemde vatandaşlardan GSM operatörlerine yönelik gelen yoğun şikayetleri masaya yatırdı. Şikayetlerin çözümü noktasında bir dizi yaptırım gelirken, operatörler bazı uygulamalarından vazgeçmek zorunda kalacak.
6.01.2022 Gündem
Telefon faturası ile ilgili flaş karar! Ücretin tamamı ödenecek
Telefon faturası ile ilgili flaş karar! Ücretin tamamı ödenecek Ankara'da Çağlar Gezen, GSM operatörüne ait uygulama üzerinden aldığı 13 bin 785 liralık telefon kendisine gönderilmemesine rağmen ücreti faturaya yansıtılınca mahkemeye başvurdu. Mahkeme, Gezen'i haklı bularak, faturaya yansıtılan ücretin iadesine hükmetti.
7.04.2021 Gündem
Dul, yetim, ölüm, emekli maaşı... Flaş karar! Tespit edilecek
Dul, yetim, ölüm, emekli maaşı... Flaş karar! Tespit edilecek Emekli maaşı alırken vefat eden kişinin maaşı eşine veya çocuklarına dul veya yetim aylığı olarak bağlanabiliyor. Ancak maaş bağlanacak kişinin bazı koşulları sağlaması zorunlu. Bunların başında da bekar olmak geliyor. Yetim, öksüz veya dul aylığı alan kişi evlenirse aldığı maaş kesiliyor. Ölen kişinin maaşını da alabilmek için birçok çift kağıt üzerinde boşanma yoluna başvuruyor. İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı Kamil Çankaya konuyla ilgili konuşarak, bu durumun tespiti halinde maaşların kesilebileceğini ifade etti.
8.03.2021 Gündem
Türkiye'nin cep telefonu faturası 2 milyar dolar azaldı
Türkiye'nin cep telefonu faturası 2 milyar dolar azaldı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) finansal istikrarı desteklemek adına attığı adımlarla Türkiye, cep telefonu ithalatına 2 yılda toplam 2 milyar dolar daha az ödedi.
27.02.2020 Ekonomi
Tüketici dernekleri uyarıyor: Devlet desteklerini konu alan SMS'lere dikkat!
Tüketici dernekleri uyarıyor: Devlet desteklerini konu alan SMS'lere dikkat! Son dönemde SMS dolandırıcılığının arttığını ve özellikle devlet destekleri ve teşviklerini içeren yeni yöntemlerin çıkmaya başladığını belirten tüketici dernekleri, vatandaşların SMS üzerinden gelen her mesajı açmamaları konusunda uyardı.
14.03.2018 Ekonomi
Telefon faturanıza indirim mi geliyor?
Telefon faturanıza indirim mi geliyor? Telekom sektöründe tek ÖİV ve sabit oranlı telsiz ücreti uygulanması planlanıyor.
28.09.2017 Ekonomi
Şimdi de ‘Faturanızı ödeyelim’ tuzağı
Şimdi de ‘Faturanızı ödeyelim’ tuzağı Bilgisayar korsanları “fatura taktiği” ile tuzak kuruyor. Kopyaladıkları kredi kartlarını internette satılığa çıkartıyorlar. Birçok kişi de elektrik doğalgaz faturalarını bu kopya kredi kartı ile ödüyor.
9.07.2017 Yaşam
Müşteriye hakarete dava
Müşteriye hakarete dava Erzurum'da bir GSM şirketine ait Müşteri Hizmetleri temsilcisine, aboneye hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemi ile Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.
14.03.2017 Yaşam
Başbakan Yıldırım Kahramankazan'da konuştu
Başbakan Yıldırım Kahramankazan'da konuştu Başbakan Binali Yıldırım Kahramankazan'da vatandaşa hitap etti. Yıldırım, "FETÖ örgütünün elebaşısı Pensilvanya'da bu evetleri duydukça kriz geçiriyor, fenalaşıyor. PKK sizin bu evetlerini işittikçe kuduruyor. Çünkü diyorlar ki 'eyvah 48 günümüz kaldı." dedi.
26.02.2017 Siyaset
Dikkat... Listede adınız yoksa oy kullanamazsınız
Dikkat... Listede adınız yoksa oy kullanamazsınız Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Akdeniz: "Vatandaşlarımız 16 Nisan'da oy kullanmak istiyorsa listede isimlerinin olup olmadığını doğru kontrol etmelidir"
29.09.2021 Gündem
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha!
CHP'li Elif Doğan Türkmen'e bir şok daha! İzmirli Avukat Fatih Kanmaz, TBMM Başkanlık Divan Üyesi iken 1 milyon 200 bin liralık telefon faturasıyla tartışmalara konu olan CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen hakkında suç duyurusunda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır
Burhan Kuzu: Kemal Bey'i dinlediyseniz kafanız karışır AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Başkanlık Sistemi' ile ilgili açıklamalarını eleştirerek, "Başkanlık sistemi denilince kafanız karışabilir. Hele bir de Kemal Bey'i dinleyerek gelinmişse iyice karışır. Öyle laflar ediyorlar ki, o laflara cevap verilir mi verilmez mi? Bir yığın işimizi zorlaştıran, durduk yere havayı bulandıran tespitlerde bulunuyorlar" dedi.
29.09.2021 Gündem
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin'
'İlk 4 madde değişsin önerisi CHP'nin' TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın,katıldığı canlı yayın programında " İlk 4 madde değişikliğini CHP'nin istediğini" açıkladı
6.02.2017 Siyaset
CHP'li Türkmen: Gereği neyse yaparım
CHP'li Türkmen: Gereği neyse yaparım CHP Milletvekili Elif Doğan Türkmen, "Partimin kararına uyarım, gereği neyse yaparım" ifadelerini kullandı.
3.02.2017 Siyaset
Meclis Başkanlık Divanı "milyonluk fatura" için toplanıyor
Meclis Başkanlık Divanı "milyonluk fatura" için toplanıyor Meclis Başkanlığı'nın başlattığı çalışma ile, milyonluk fatura sonrasında başkanlık divanı üyeleri içinde sınırlama gelecek.
29.09.2021 Gündem
CHP’li Türkmen'in Ocak faturası 700 bin lira!
CHP’li Türkmen'in Ocak faturası 700 bin lira! CHP’li Elif Türkmen 1.2 milyon lira gelen iletişim harcamaları için “Hakkımdır, bu çalışmalara devam edeceğim” dedi, ortalık karıştı. Türkmen’in 2017 Ocak ayına ait 27 günlük masrafının ise 700 bin liraya ulaştığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Öğretim üyesinin telefon faturası zaferi
Öğretim üyesinin telefon faturası zaferi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Altın, yurt dışı ziyaretlerinin ardından gelen yüksek telefon faturaları nedeniyle GSM operatörüne karşı başlattığı mücadeleyi kazandı
29.09.2021 Gündem
Tatilde cep faturasına dikkat!
Tatilde cep faturasına dikkat! Tatilde herkes gördüğünü yaşadığını paylaşmak için yarışacak. Ancak bunu yaparken faturayı çok kabartmamak gerekiyor. Özellikle yurtdışı ve sınır bölgelerinde tatile gidenlerin dikkat etmesi gerekenler var...
4.07.2016 Ekonomi
4,5G kullanırken faturalara dikkat
4,5G kullanırken faturalara dikkat 4,5G ile internet kullanımının artacak olması, faturalarda ek ücretlere sebep olabilir. İnternet Geliştirme Kurulu Başkanı Serhat Özeren, yüksek internet faturalarıyla karşılaşmamak için BTK’nın 'Veri Kullanım Hesaplayıcı'sının kullanılabileceğini söyledi.
28.03.2016 Bilim ve Teknoloji
Telefon faturası görünümündeki virüslere dikkat
Telefon faturası görünümündeki virüslere dikkat Maillere gelen telefon faturası görünümlü virüsler, birçok bilgisayar kullanıcısı mağdur ediyor...
15.02.2016 Bilim ve Teknoloji
Bankaların yeni oyunu!
Bankaların yeni oyunu! Bankalar, her türlü ücret ve komisyonlara sınırlama getirilmesinin ardından, sürpriz ücretlere ve sigortacılık ürünlerine yüklenmeye başladı.
15.12.2015 Ekonomi
Bu özellik Apple'ın başını yaktı!
Bu özellik Apple'ın başını yaktı! Geçtiğimiz ay yayınlanan iOS 9 güncellemesi beraberinde çok sayıda irili ufaklı yenilik getirdi. Ancak bu yeniliklerden bir tanesi kullanıcılara faydadan çok zarar getirdi.
28.10.2015 Bilim ve Teknoloji
Dikkat! Hacklenebilirsiniz...
Dikkat! Hacklenebilirsiniz... Uzmanlar; siber suçluların kurbanlarını seçerken merak uyandıran gündemdeki konuları kullanarak hareket ettiklerine dikkat çekiyor...
19.10.2015 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Telefon Faturası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telefon faturası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.