Teknosa

Teknosa

Son dakika Teknosa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teknosa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teknosa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknosa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknosa gelişmeleri de dahil olmak üzere 365 teknosa haberi bulunmuştur. Tüm teknosa haberleri aşağıda listelenmiştir.
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği
Şirketlerde 100’üncü yıl hareketliliği Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl coşkusunun yaşandığı bugünlerde farklı sektörlerde çok sayıda şirket hem sosyal sorumluluk kapsamında yaptıkları hazırlıkları duyuruyor hem de müşterilerine yönelik çok sayıda kampanyayı hayata geçiriyor.
30.10.2023 Ekonomi
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama
Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı’na atama Sabancı Holding Dijital Grup Başkanlığı görevine Max Speur atandı.
9.03.2023 Ekonomi
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
Ziraat GYO halka arz eşit mi, oransal mı? Ziraat GYO halka arz bugün işlem görecek! Ziraat GYO halka hisse fiyatı ve borsa kodu
Ziraat GYO halka arz eşit mi, oransal mı? Ziraat GYO halka arz bugün işlem görecek! Ziraat GYO halka hisse fiyatı ve borsa kodu Ziraat GYO halka ne zaman işlem görecek sorusu yanıt buldu. Ziraat GYO halka arz işlemleri bugün başlıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin halka arzını onayladıktan sonra, Ziraat GYO halka arz işlemlerine dair detaylar araştırılmaya başlandı. Ziraat GYO halka arz hisse fiyatı ve borsa kodu nedir? Ziraat GYO halka arz eşit mi oransal mı?
28.04.2021 Gündem
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve...
Kredi fırsatı! 6 ay faizsiz ve... Milyonlarca kişiyi sevindiren haber. Bankalar tek tek duyurdu. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı bulunuyor. ING Türkiye, Yapı Kredi, DenizBank, Garanti BBVA, ING Bank harekete geçti. Uzaktan eğitime geçilmesi ile özellikle öğrenci ve öğretmenlerin bilgisayar ve tablet ihtiyacı arttı. Teknoloji ürünlerinde görülen artış nedeni ile pek çok kişi bilgisayar ihtiyacını öteledi. Bu noktada banklar ile teknoloji perakendecileri ortak karar, vatandaşlara alarak düşük faizli kredi imkanı sunmaya başladı. 30 bin liraya kadar kullanılabilen kredilerde 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. 6 aya kadar faizsiz kredi imkanı da söz konusu.
20.01.2021 Ekonomi
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü'
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü' Koronavirüs salgını sürecinde temizliğe verilen önemin yanı sıra evden çalışmanın da artmasıyla sosyal medya kullanıcılarının “katya” ismini verdiği robot süpürge satışları rekor kırdı.
27.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknosa'dan flaş karar! Eski fiyatlar...
Teknosa'dan flaş karar! Eski fiyatlar... Teknosa Genel Müdürü Bülent Gürcan, "Eski fiyatla aldığımız ürünleri, fiyatları yükseltmeden tüketici ile buluşturuyoruz." dedi. Ayrıca Sabancı Holding bünyesindeki Teknosa'nın yüzde 10.28’lik kısmı halka arz edilecek.
27.11.2020 Ekonomi
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak
Türkler yazıyor, İngilizler kullanacak Yazılım sektörü Türkiye’nin en hızlı büyüyen sektörlerinden biri olarak öne çıkıyor. İngiliz e-bankayı ‘Türkler’ yazıyor!
11.10.2020 Ekonomi
Babalar günü nedeniyle yüzde 30 artacak
Babalar günü nedeniyle yüzde 30 artacak Pazar günü kutlanacak Babalar Günü, perakende alışverişe yüzde 30 hareket getirecek. Özel indirimlerin de cazibesiyle alışverişin son günlerde daha da hızlanması bekleniyor
17.06.2020 Ekonomi
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor
Talep patladı! Bu ürünler yok satıyor Sokağa çıkma kısıtlamalarının gelmesiyle birlikte marketlerde satılan ürünlere yoğun ilgi oluştu. Gıdadan kişisel bakım ürünlerine kadar birçok grupta ürünler yok satmaya başladı.
27.04.2020 Ekonomi
Binlerce kişiye iş fırsatı! Dev firmalar peş peşe açıkladılar... Sınav yok...
Binlerce kişiye iş fırsatı! Dev firmalar peş peşe açıkladılar... Sınav yok... En fazla çalışana sahip sektörlerden biri olan perakendede, istihdam hareketliği yaşanıyor. Gıda perakendecisi şirketler, hem corona virüs nedeniyle online satış taleplerine yetişebilmek için hem de açacakları yeni mağazalardan dolayı personel arıyor. Dev şirketler binlerce personel almak için harekete geçtiler. Sınav şartı da yok.
6.04.2020 Personel Alımı
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor
Gençler için büyük fırsat! Kariyer kapıları stajla açılıyor Mühendislikten insan kaynaklarına, hukuktan moda tasarımına iyi bir kariyerin yolu stajdan geçiyor. Ancak adayların ellerini çabuk tutmalarında yarar var. Çünkü pek çok kurum, staj başvurularını nisan ayında tamamlayacak.
29.03.2019 Çalışma Hayatı
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla gündemde sıkça konuşulan isimlerden biri... İrem Sak'ın Instagram'da takipçisiyle girdiği polemik oldukça dikkat çekti. İşte İrem Sak hakkında merak edilen bilgiler...
20.11.2018 Gündem
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı!
Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı! Türkiye’nin en etkin 50 CMO’su açıklandı. Fortune Türkiye ve DataExpert işbirliği ile yapılan araştırma sonuçlarına göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda kadınlar çoğunluğu ele geçirmiş durumda. Araştırmaya göre CMO’ların yüzde 51’i kadın.
2.11.2018 Ekonomi
3 günde 500 firma
3 günde 500 firma Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na destek veren kurum ve kuruluş sayısı 3 günde 500’ü aştı. Bu firmalar mağazalarında “Enflasyonla Topyekûn Mücadele” logosu kullanırken, asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt ediyor.
12.10.2018 Ekonomi
Enflasyonla mücadele kampanyasına katılan firma sayısı 500'ü aştı
Enflasyonla mücadele kampanyasına katılan firma sayısı 500'ü aştı Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı kapsamında başlatılan indirim kampanyasına katılan firma sayısı hızla artıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak koordinesinde açıklanan program kapsamında ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt eden firma sayısı 500'ü aştı.
12.10.2018 Ekonomi
Tüm Türkiye'den tam destek
Tüm Türkiye'den tam destek ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kampanyasına tüm Türkiye’den tam destek geldi. Minimum yüzde 10 indirim yapanlar çığ gibi büyüdü. Seferberliğe katılan şirket sayısı 1 günde 100’ü geçti.
10.10.2018 Ekonomi
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor
Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor "Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek hızla büyüyor. Programın tanıtımının yapıldığı "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına katılan firma sayısı bir günde 100'ü aşarken, çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla programa desteklerini ilan etti.
10.10.2018 Ekonomi
En sevilen havayolu şirketi yine THY
En sevilen havayolu şirketi yine THY MediaCat önderliğinde ve Ipsos tarafından gerçekleştirilen ‘Türkiye’nin Lovemark’ları 2018 Araştırması’ bu yıl 11’inci kez gerçekleştirildi.
4.10.2018 Ekonomi
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı!
İrem Sak, düzgün fiziğiyle göz kamaştırdı! Ünlü oyuncu İrem Sak, sosyal paylaşım sitesi Instagram'dan yaptığı paylaşımla göz kamaştırdı. Sak paylaşımına, "Beni hala sevecek misin?" notunu yazdı.
6.09.2018 Magazin
iPhone’un Çinli rakibi Türkiye’de
iPhone’un Çinli rakibi Türkiye’de Dünyada girdiği her pazarda iPhone satışlarını geride bırakan Çinli Xiaomi resmen Türkiye’de
16.08.2018 Ekonomi
ASUS'tan yenilikçi bir tasarım: ZenBook S
ASUS'tan yenilikçi bir tasarım: ZenBook S Teknoloji dünyasının öncülerinden ASUS, Computex 2018 Fuarı'nda Yılın En İyi Seçimi, Altın Ödül ve Computex d&i ödüllerini kazanan ultra portatif yeni ZenBook Si tanıttı.
31.07.2018 Bilim ve Teknoloji
İrem Sak kimdir?
İrem Sak kimdir? İrem Sak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Güldür Güldür'ün gözde oyuncularından İrem Sak, geçtiğimiz günlerde yeni sezonda olmayacağını açıklamıştı. Peki İrem Sak'ın yaşı, eğitimi, kariyeri gibi soruların yanıtı haberimizde yer alıyor.
17.07.2018 Gündem
Media Markt, Teknosa'yı satın alıyor' iddiası
Media Markt, Teknosa'yı satın alıyor' iddiası Bloomberg'in haberine göre Alman teknoloji perakendecisi Media Markt, Sabancı Holding ile Teknosa'yı satın almak üzere görüşmeye başladı.
4.07.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Teknosa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknosa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.