Bakan Varank'tan e-Devlet açıklaması: Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz
Bakan Varank'tan e-Devlet açıklaması: Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Teknoloji Geliştirme Merkezi açılış törenine katıldı. Burada konuşan Varank "60 milyon kullanıcısıyla, binlerce hizmetle E-Devlet uygulaması dünyadaki kime anlatırsanız ilgisini çeken bir uygulama. Geçenlerde Almanya’da bir tartışma vardı. Almanya vatandaşlarına enerji krizinde para göndermek istemiş ama vatandaşlarının vergi numaralarıyla, hesap numaralarını eşleştirmek 18 ay sürdüğü için bunu şu anda yoluna koyamamışlar. İşte böyle bir dijital altyapıya bakıyorsunuz, bir de 60 milyon kullanıcısı olan E-Devlet uygulamasına bakıyorsunuz, Türkiye’deki farkındalığı görebiliyorsunuz" dedi. 
14.09.2022 Ekonomi
Bakan Varank: Tüm alanlarda başarılı girişimlerin kurulmasını teşvik ediyoruz
Bakan Varank: Tüm alanlarda başarılı girişimlerin kurulmasını teşvik ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Fark Labs Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER) açılış törenine katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Bakan Varank, "Yüksek teknolojili sektörler başta olmak üzere tüm alanlarda başarılı girişimlerin kurulmasını teşvik ediyoruz. Ülkemizi kritik teknolojilerin pazarı değil üreticisi konumuna getirecek kapsamlı politikaları bu stratejimiz çerçevesinde uygulamaya devam ediyoruz" dedi.  
10.06.2022 Ekonomi
Bakan Varank, Ankara TEKMER'in açılışını yaptı
Bakan Varank, Ankara TEKMER'in açılışını yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Teknoloji Geliştirme Merkezi'nin (TEKMER) açılışını yaparak "Hükümet olarak, bu ülkeye değer katan yatırımcıların, girişimcilerin her daim yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" dedi.
7.02.2022 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri