Tecavüz İddiası

Tecavüz İddiası

Son dakika Tecavüz iddiası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tecavüz iddiası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tecavüz iddiası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tecavüz İddiası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tecavüz iddiası gelişmeleri de dahil olmak üzere 404 tecavüz iddiası haberi bulunmuştur. Tüm tecavüz iddiası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi'
Cinsel saldırıyla suçlanan cemiyet başkanının ifadesi ortaya çıktı! 'Eşim ofise geldi' Kahramanmaraş'ta Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı 47 yaşındaki S.E.K., 20 yaşındaki M.K. adlı genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla aranıyordu. S.E.K.'nin gözaltına alındığında emniyette verdiği ifadesi ortaya çıktı. Kendisine iftira atıldığını, M.K. ile alkol alırken eşinin ofise geldiğini belirten S.E.K., "Birbirlerine girdiler ve ben araya girdim. Bu sırada M.K.'nın eli yüzüme geldi ve yüzüm çizildi. Aynı zamanda eşimin de eli yüzüme geldi ve eşim de yüzümü çizdi" dedi.
4.02.2023 Gündem
Nilayım adlı köpeğe tecavüz iddiası! Kaşını alarak kurtulmaya çalıştı
Nilayım adlı köpeğe tecavüz iddiası! Kaşını alarak kurtulmaya çalıştı Kağıthane'de 2014 yılında Nilayım adlı köpeğe tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanıp, beraat eden Hamdi Y., kararın Yargıtay tarafından bozulması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Olayda Hamdi Y., suçtan kurtulmak için ilginç bir yöntem denedi. İşte haberin detayları...
26.10.2022 Yaşam
2 yaşındaki İkra'nın ölümüne neden olan ev kazası!
2 yaşındaki İkra'nın ölümüne neden olan ev kazası! Aksaray'da evde oynarken devrilen komodinin altında kalan İkra Nur Kavuk (2), hayatını kaybetti.
12.09.2022 Yaşam
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası!
Metruk binada 17 yaşındaki kıza tecavüz iddiası! Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde metruk bir yapıda yaşandığı iddia edilen tecavüz olayına ilişkin soruşturma başlatıldı. Şüpheli bir kişi gözaltına alındı.
12.09.2022 Yaşam
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...'
Oscar ödüllü yönetmene taciz suçlaması! ' Odaya kapatıp günlerce...' Beyazperdenin ödüllü yönetmenlerinden biri akıl almaz bir tecavüz suçlamasıyla karşı karşıya. Adı açıklanmayan 30 yaşlarında bir kadın, ünlü yönetmenin, İtalya'da bir tatil evinde kendisine günler boyunca tecavüz ettiğini ve sonra da getirip havaalanında terk ettiğini ileri sürdü. İddialar bununla da sınırlı değil... Ünlü yönetmenin tecavüzüne uğrayan genç kadının, yönetmenden kendisine filminde yer vermesini istediği de ileri sürüldü. Ünlü yönetmen, yapımcı ve senarist dün yasalar karşısına çıktı ve tutuklandı.
24.06.2022 Magazin
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası!
CHP’li Edirne Belediyesi’nde tecavüz iddiası! Edirne’de evi selden zarar gören kadın belediye görevlisi tarafından otelde tecavüze uğradığını iddia etti. CHP Edirne Kadın Kolları Başkanı Reyhan Güzeli’yi arayan selzede kadın, "Hiç kimseye söylemem gerektiği hakkında bana baskı uyguladılar. Hem ben yanarmışım hem de onlar yanarmış" dedi.
2.06.2022 Yaşam
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı dehşete düşüren katliam! Ukraynalı gazeteci Bucha'daki vahşeti anlattı: Korkunç tecavüz iddiası... Rusya-Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle sürerken dünya Bucha'dan gelen fotoğrafları konuşuyor. Rus ordusunun geri çekilmesi ile bölgede yaşanan vahşet gün yüzüne çıkarken Ukraynalı gazeteci yaşanılanları ABD basınına anlattı. İngiliz Guardian gazetesi ise Rus askerlerinin tecavüzü bir silah olarak kullandığını yazdı.
4.04.2022 Dünya
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu
Chris Noth hakkında tecavüz iddiası! Diziden kovuldu Ünlü oyuncu Chris Noth, hakkında iki kadının öne sürdüğü tecavüz iddialarının ardından, rol aldığı 'The Equalizer' dizisinden kovuldu. Ünlü aktör ayrıca ticarette de 12 milyon dolar kaybetti.
21.12.2021 Magazin
Yasmin Erbil tecavüz iddiası sonrası babasını savundu!
Yasmin Erbil tecavüz iddiası sonrası babasını savundu! Seda Sayan'ın tecavüz suçlaması sonrası Mehmet Ali Erbil gündeme bomba gibi düşmüştü. Geri adım atılsa da konu sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Erbil'in kızı Yasmin Erbil de konuya dair sessiz kalmadı.
20.06.2021 Magazin
Ankara'yı ayağa kaldıran iğrenç olay! Tünelin içinde 50 dakika...
Ankara'yı ayağa kaldıran iğrenç olay! Tünelin içinde 50 dakika... Ankara'da kimliği belirsiz bir kişinin barınaktan boynuna ip bağlayarak götürdüğü 'Şans' isimli köpek, yaklaşık 1 saat sonra bitkin halde geri döndü. Köpeği götürürken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsü sosyal medyada paylaşılan şüpheli, büyük tepki çekti. Tecavüz edildiği ileri sürülen köpek, tedavisinin ardından barınağa teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.05.2021 Yaşam
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Görüntüler ortaya çıktı
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Görüntüler ortaya çıktı İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
17.05.2021 Haber
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Diş hekimi kendisine iftira atıldığını söyledi. Diş hekiminin bu ifadesini, daha sonra ortaya çıkan klinik güvenlik kamerası da doğruladı.
17.05.2021 Haber
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı
Diş hekimine tecavüz suçlaması! Kamera görüntüleri ortaya çıktı İstanbul Kadıköy’de bir diş hekimi, yanında çalışan yabancı uyruklu kadının tecavüz iddiası üzerine darbedildi. O anlara dair güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.
17.05.2021 Gündem
İstanbul'da istismar iddiası! Diş hekimi linç edilecekti
İstanbul'da istismar iddiası! Diş hekimi linç edilecekti İstanbul’da diş hekimi İ.B., yanında temizlik işçisi olarak çalışan Türkmen M.S.’nin tecavüz iddiası üzerine sokak ortasında feci şekilde dövüldü. Polisin yaptığı araştırmada, M.S.’nin, İ.B.’ye iftira attığı ortaya çıktı.
17.05.2021 Yaşam
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı Malatya’da bir tecavüz iddiası, siyaseti de sarstı. Televizyon programına çıkan bir kişi, kendisini terk eden eşi B.Ç.’nin 16 yaşındayken, CHP Kale İlçe Başkanı S.K.’nın tecavüzüne uğradığını iddia etti. Gözaltına alınan S.K., ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. B.Ç. ise ifadesinde eşinin iddialarını reddetti. CHP iddialarla ilgili inceleme başlattı, ilçe başkanının üyeliğini askıya aldı.
8.05.2021 Gündem
Ülke ayağa kalktı! Polis merkezinde işkence ve tecavüz iddiası
Ülke ayağa kalktı! Polis merkezinde işkence ve tecavüz iddiası Ukrayna'da iki polis memuru, bir kadına gaz maskesi giydirerek, tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.
26.05.2020 Dünya
İstanbul'da dövmecide tecavüz iddiası!
İstanbul'da dövmecide tecavüz iddiası! İstanbul, Fatih'te dövme yaptırmak isteyen Faslı kadın İran uyruklu dövmecinin tecavüzüne uğradığını iddia etti.
18.01.2020 Yaşam
Zihinsel engelli kadına tecavüz iddiası: Sanıklar beraat etti
Zihinsel engelli kadına tecavüz iddiası: Sanıklar beraat etti Bağcılar'da 30 Eylül 2018 tarihinde yüzde 70 oranında zihinsel engelli Ayşe M.'ye (44) cinsel saldırıda bulundukları iddiasıyla yargılanan Müslüm D. (28), Gökhan Ö. (28) ve Yasin C.'nin (25) davasında karar çıktı. Mahkeme suçun unsurları oluşmadığından üç sanığın da beraatine karar verdi.
16.01.2020 Gündem
Müge Anlı'da şoke eden anlar!
Müge Anlı'da şoke eden anlar! Müge Anlı'da tüyler ürperten iddialar ekranlara damga vurdu. Canlı yayında Kemal Büyükdeniz cinayeti araştırılmaya devam ediyor. Olaydaki tecavüz iddiası ise şoke etti.
18.11.2019 Gündem
Myanmar'da anaokulunda bir çocuğa tecavüz edildiği iddiası sokaklara döktü
Myanmar'da anaokulunda bir çocuğa tecavüz edildiği iddiası sokaklara döktü 'Victoria'nın fotoğraflarını sosyal medyada görmüyoruz. Gazetelerde gerçek adını okumuyoruz. Ama bütün Myanmar onu ve yaşadığı korkunç olayları konuşuyor. Saldırı Myanmar'da 'Victoria olayı' olarak biliniyor.
25.07.2019 Dünya
KKTC’de ikinci tecavüz şoku infial oluşturdu
KKTC’de ikinci tecavüz şoku infial oluşturdu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Lapta beldesinde yaşanan tecavüz olayı infial oluşturdu.
18.10.2018 Yaşam
ABD'li Mayorga: "Cristiano Ronaldo bana tecavüz etti!"
ABD'li Mayorga: "Cristiano Ronaldo bana tecavüz etti!" Cristiano Ronaldo’ya kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla dava açan ABD'li Kathryn Mayorga, yaşanan olayı ilk kez detaylarıyla anlattı.
28.09.2018 İtalya
İran'da 41 kız çocuğuna tecavüz iddiası
İran'da 41 kız çocuğuna tecavüz iddiası İran'ın Sistan-Beluçistan eyaletine bağlı İranşehr kentinde 41 kız çocuğuna tecavüz edildiği iddiası üzerine bir grup Beluç kadın olayı protesto etti
19.06.2018 Dünya
Yavru kediye tecavüz iddiası
Yavru kediye tecavüz iddiası İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaşandığı iddia edilen iğrenç hayvan istismarı haberi tüm ülkeyi bir kez daha derinden sarstı.
19.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüz İddiası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tecavüz iddiası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.