Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerden, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek.
1.09.2023 Eğitim
Üniversite idari personeline tayin hakkı! Çalışma başlatıldı!
Üniversite idari personeline tayin hakkı! Çalışma başlatıldı! Üniversite idari personeline tayin hakkı geliyor. Üniversitelerde çalışan idari personele mazerete dayalı tayin ve becayiş hakkı için çalışma yapılmasına hüküm toplu sözleşme metninde yer aldı.
29.08.2021 Memur
Sağlık Bakanlığı’nda çalışan memurun boşanma sonrası tayin hakkı var mı?
Sağlık Bakanlığı’nda çalışan memurun boşanma sonrası tayin hakkı var mı? Sağlık personeli memurlar, evliliklerini bitirdikleri zaman tahin isteyebiliyor mu? sorusunu araştırılıyor. Peki Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev yapan sağlık personeli memurlar, boşandıkları zaman tayin isteyebilir mi? Boşanan memurun tayin hakkı var mı? Sağlık personeli eşinden boşanırsa tayin isteyebilir mi? İşte detaylar…
23.02.2020 Çalışan Hakları
Şehit yakını devlet memurlarının tayin hakkı var mıdır?
Şehit yakını devlet memurlarının tayin hakkı var mıdır? Devlet memuru ya da kamuda sözleşmeli personel olarak çalışan şehit yakınları, tayin hakları olup olmadığını merak ediyor. İşte merak edilen o sorunun yanıtı!
13.03.2019 Çalışan Hakları